Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 2

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Και εγω σήμερα πάλι θεματα εχω είναι που είπα θα είναι καλύτερα σήμερα ....και μπάινω και εγω να ηρεμήσω γιατι δεν είμαι και πολύ καλά .Εγω βασικά το βλέπω το απλό και μου αρεσει αλλά δεν ξερω αν θα το καταφερω...αυτη την στιγμη νομίζω ότι δεν είμαι καλά σε τίποτα .Τελοσπαντων .

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μπράβο,αυτές είναι που σας έλεγα!!το παρακολουθώ το blog αυτό,έχει ωραίες ιδέες...

:D

γεια σας,δεν είπα...

εδώ γύρω είμαι κι εγώ...έκανα μια ανανέωση στο blog μου...πως σας φαίνεται?

Το είδα Χριστίνα μου απλά δεν πρόλαβα να το σχολιάσω. Μ' αρέσει πολύ. Τελείως διαφορετικό. Σα να μπαίνεις σε άλλο μπλογκ.

μπράβο,αυτές είναι που σας έλεγα!!το παρακολουθώ το blog αυτό,έχει ωραίες ιδέες...

:D

γεια σας,δεν είπα...

εδώ γύρω είμαι κι εγώ...έκανα μια ανανέωση στο blog μου...πως σας φαίνεται?

Πολύ ωραίο !!Η αναδιπλωση πως γινεται ???

Επίσης φοβερα τα γλαστρακια που εβαλες !!

OiaRp2.png

Σοφάκι υπομονή...είμαστε όλοι...

κι εμείς εδώ στην αναμονή 3 μήνες για δουλειά...

και δεν ξέρω με τι να ασχοληθώ όλη μέρα σπίτι και αλλάζω το μπλογκ να περάσει η ώρα...

σε ευχαριστώ Λευκή μου για τα καλά σου λόγια...ήθελα κάτι πιο απλό και ρομαντικό...2 χρόνια δεν το είχα αλλάξει.

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

εγώ να δεις πόσες ώρες παιδευόμουν...κάπου νομίζω έχει να γυρίσεις στο παλιό...

στα πρότυπα ήμουν και έβαζα,έβγαζα...και δεν μπορώ να βάλω banner... ούτε στο πλάι διάφορα που είχα...τεσπά...

Μα και εγω για αυτο νευριασα γιατι εχασα τα ιστολογια που εβλεπα ..Τελος καλό το έφτιαξα ...

Σαντυ ευχαριστω που με σκεφτηκες και με εβαλες στην ομαδα σας .Θα προσπαθησω να μπαινω γιατι γενικα δν μπαινω fb ...Η απόρία μου είναι να μου εξηγησετε τι συμπερασμα βγαλατε με τις διαφανειες ...πως μπορείτε να τις επεξεργαστειτε??

Επίσης φοβερός κοπτης αυτός..που θα τον βρουμε ???

http://gabriellepollacco.blogspot.com/

Martha Stewart punch that does this bracket design.

OiaRp2.png

Φτιάξατε group στο facebook; Ζηλεύω! Κρίμα να μην έχω κι εγώ!

Μπράβο σας πάντως, καλή ιδέα.

Τι διαφάνειες εννοείτε; Πείτε κι εμάς εδώ.

Σοφία, δεν έχω ιδέα για τον κόπτη. Αν βρω χρόνο θα ψάξω. Φαντάζομαι ότι αναφέρεσαι για τα ελληνικά μαγαζιά και όχι του εξωτερικού.

Kαλημέρα!

Μα και εγω για αυτο νευριασα γιατι εχασα τα ιστολογια που εβλεπα ..Τελος καλό το έφτιαξα ...

Σαντυ ευχαριστω που με σκεφτηκες και με εβαλες στην ομαδα σας .

Τίποτα καλέ! Λες και είναι δικιά μου η ομάδα? αχχαχα:lol::lol:

Θα προσπαθησω να μπαινω γιατι γενικα δν μπαινω fb ...Η απόρία μου είναι να μου εξηγησετε τι συμπερασμα βγαλατε με τις διαφανειες ...πως μπορείτε να τις επεξεργαστειτε??

Επίσης φοβερός κοπτης αυτός..που θα τον βρουμε ???

http://gabriellepollacco.blogspot.com/

Martha Stewart punch that does this bracket design.

Πολύ ωραίος!

Φτιάξατε group στο facebook; Ζηλεύω! Κρίμα να μην έχω κι εγώ!

Μπράβο σας πάντως, καλή ιδέα.

Όχι καλέ, υπήρχε ήδη η ομάδα εδώ και μήνες! Τώρα μπήκαμε κι εμείς! Και χτες έλεγα της Σοφίας πως θα σου έλεγα και σένα να μπεις, αν είχες facebook. Μήπως να ξαναφτιάξεις?;););)

Τι διαφάνειες εννοείτε; Πείτε κι εμάς εδώ.

Σοφία, δεν έχω ιδέα για τον κόπτη. Αν βρω χρόνο θα ψάξω. Φαντάζομαι ότι αναφέρεσαι για τα ελληνικά μαγαζιά και όχι του εξωτερικού.

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...