Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Winnie7 είπε:

Καλημέρα! Σε 3 μέρες μετά την διακοπή των φαρμάκων μου ερχόταν. 

Κορίτσια θέλω να ρωτήσω , όσες είχατε πάρει θετική χοριακη ο γιατρός σας έλεγχε την προγεστερόνη; 
      εμένα δεν μου την έλεγχε και σκέφτομαι μπορεί να είναι αιτία αποβολής ή πτώση της προγεστερονης; 

Εμένα δεν την έλεγχε. Έκανα μόνη μου 6η εβδομάδα και είχα μόνο 9. Εκανα προλυτεξ και έπαιρνα 4 utro των 200 την ημέρα και πάλι είχε φτάσει μέχρι 9. Μου είπε δεν έχει καμία σημασία να μην την ξανά μετρήσω . 

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Επίσης πως χρησιμοποιω αυτο

http://enjoyscrapping.gr/index.php?act=viewProd&productId=109

το μελανι αυτό ειναι σχεδόν σα διαφανο - πολύ ωραίο προϊόν. το βαζεις πανω στη σφραγίδα και μετά σφραγιδώνεις στο χαρτί που θελεις. Απο εκει και μετά εχεις δυο επιλογές: α) το αφηνεις ως εχει :arrow: το μελανι αυτό εχει την ιδιοτητα να σου βγαζει το αποτυπωμα της σφραγίδας 1-2 τονους πιο σκουρο χρωμα απο ότι εχει το χαρτί σου και ειναι πολύ ωραίο όταν θες να φτιαξεις φοντο ετσι, β) αφου σφραγιδώσεις και πριν στεγνωσει το μελάνι, ριχνεις επανω του οποιουδηποτε χρωματος σκονη για αναγλυφα και μετά κανεις κανονικά embossing.

Για την πρωτη περιπτωση δες εδώ: http://www.flickr.com/photos/63465362@N04/5771762005/in/photostream/ Αν προσεξεις τις πορτοκαλι λωριδες στις οποίες εχω γραψει το journaling, θα δεις ότι προκειται για απλό canson χαρτονι, στο οποίο εχω σφραγιδώσει με το versamark και ετσι εχω αποδωσει το σχεδιο της σφραγιδας σε 1-2 τονους πιο σκουρο.

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Για την πρωτη περιπτωση δες εδώ: http://www.flickr.com/photos/63465362@N04/5771762005/in/photostream/ Αν προσεξεις τις πορτοκαλι λωριδες στις οποίες εχω γραψει το journaling, θα δεις ότι προκειται για απλό canson χαρτονι, στο οποίο εχω σφραγιδώσει με το versamark και ετσι εχω αποδωσει το σχεδιο της σφραγιδας σε 1-2 τονους πιο σκουρο.

Βάλια πολύ ωραίο αποτέλεσμα, όταν είχα πρωτοδεί αυτή τη σύνθεση, είχα προσέξει το journaling και νόμιζα πως ήταν χαρτί με μοτίβο! Ποια σφραγίδα είναι?

EkcAp3.png

Βάλια πολύ ωραίο αποτέλεσμα, όταν είχα πρωτοδεί αυτή τη σύνθεση, είχα προσέξει το journaling και νόμιζα πως ήταν χαρτί με μοτίβο! Ποια σφραγίδα είναι?
Σε ευχαριστώ! Δυστυχως δεν υπαρχει πια αυτή η σφραγίδα, την ειχα παρει απο το αθηναικό όταν πρωτοξεκίνησα. Ήταν μια με νεραιδες και ειχα χρησιμοποιησει ενα μικρό μερος της. Μια παρομοια που βρηκα ηταν αυτή http://www.scrapbooking.gr/index.php?page=shopDetails&goody=4903

Διαφημίσεις

σε ευχαριστώ! ήταν το πρώτο μου, γιαυτό και ειναι τοσο απλό.

δεν ειναι απαραιτητο να ειναι διαφανης η σφραγίδα. οποιαδηποτε σφραγίδα κανει!

επειδή ειμαι αρχαρια παιρνω γεματα χαρτια. τιποτε δεν εχω κανει για το συγκεκριμένο LO, μονο τη φωτο με πορτοκαλί φοντο εβαλα, τον τιτλο και το journaling. α, κι ενα διακοσμητικό. όλα τα υπολοιπα ειναι του χαρτιου. :oops:

Εγώ έκανα ήδη παραγγελία, αν και έμαθα ότι θα έρθουν κι άλλα πράγματα το Σαβ/κο, αλλά λέω άσε, θα θέλω άλλα τόσα κι έχω να κάνω παραγγελία κι από το αθηναϊκό..

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...