Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 2

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ήρθε το πακέτο μου! Ζήτω! Τα pads είναι πραγματικά το ένα καλύτερο από το άλλο! Ειδικά το happy και το amazing τα φαντάστηκα μεγάλα στο κιτ και τα ζήλεψα! :tongue:

καλες δημιουργιες λοιπον τυχερη!!!

εγω ακομη στο ψαξιμο ειμαι που θα παει καπου θα καταληξω.

Eυχαριστώ!!

Λίγο ψάξιμο ακόμα χρειάζεται!

το french kiss ???

Κι αυτό τέλειο!! Έχω ενθουσιαστεί!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα !!

Τι κάνετε ?Σήμερα ξεκινάω καλύτερα εχω ετοιμα κάποια πραγματα από χτες στην δουλεα...

Φυσικά που χρόνος για κάτι στο σπίτι δυστυχως δεν εχω ..χτες κοιμηθηκα στις εντεκα αλλά ημουν πολύ κουρασμενη , μερικες κοπέλες λειτουργούν και βραδυ ...εγω όχι !

OiaRp2.png

Καλημέρα και από εμένα.

Κι εγώ το βράδυ δεν αντέχω από την κούραση και κοιμάμαι. Δε μπορώ να δουλέψω. Και φυσικά νωρίτερα, τρέχω και τόσα άλλα.

Εχθές πάντως αν και είχα λίγο χρόνο, έκανα αποχή για να ηρεμήσω από την ένταση του ΣΚ. Τώρα βέβαια δε ξέρω πότε θα ξαναβρώ την ευκαιρία.

Τι καλό ετοίμασες Σοφάκι;

Ήρθε το πακέτο μου! Ζήτω! Τα pads είναι πραγματικά το ένα καλύτερο από το άλλο! Ειδικά το happy και το amazing τα φαντάστηκα μεγάλα στο κιτ και τα ζήλεψα! :tongue:

Με το καλό να φτιάξεις πάλι όμορφα πραγματάκια.

Μην ψάχνεις και πολύ γιατί μπορεί να μπερδευτείς περισσότερο όπως έπαθα κι εγώ. Κατέληξε κάπου και ξεκίνα τη δουλειά. Όσο ψάχνεις τόσο και κάτι άλλο θα βρίσκεις.

Καλημέρα και από εμένα.

Κι εγώ το βράδυ δεν αντέχω από την κούραση και κοιμάμαι. Δε μπορώ να δουλέψω. Και φυσικά νωρίτερα, τρέχω και τόσα άλλα.

Εχθές πάντως αν και είχα λίγο χρόνο, έκανα αποχή για να ηρεμήσω από την ένταση του ΣΚ. Τώρα βέβαια δε ξέρω πότε θα ξαναβρώ την ευκαιρία.

Τι καλό ετοίμασες Σοφάκι;

Καλημέρα ...τίποτα για την δουλεια μου για να μην τρεχω πάλι σημερα !!

Δεν εκανα κατι για το scrap...προς το παρόν παίρνω ιδέες μονο :tongue:βασικά η nadia c. εχει φτιάξει πολλά ομορφα πραγματακια ..

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Σαντυ..κοκκινίζω:oops:...σ'ευχαριστώ!..Είχα αγωνία για αυτή τη σύνθεση γιατί δεν είναι καθόλου το style μου...μου φαινεται τοσο άδεια...:tongue: Τελικά όμως άρεσε σε όλους!!:D Χαίρομαι πολύ!....

Όσο για τα tags, λογικά μπορείς να τα δώσεις ως καρτα και να γράψεις απο πισω αλλα δε ξερω αν θα εκτιμηθει...καλύτερα, αν αγοράσετε, να τις χρησιμοποιήσετε σαν διακοσμητικό! Μπορει να κολληθει, σε καθρεφτη ΙΚΕΑ, σε κορνιζες, σε ξυλινα κουτιά, σε door hangers...κτλ..ειναι απλά τελειες!!! Και φυσικά ειναι τελειες και για συνθεσεις! ;) Ακομα και για εξωφυλλο μινι άλμπουμ!!!!!!!!

Σαντυ..κοκκινίζω:oops:...σ'ευχαριστώ!..

Να εισαι καλά!

Είχα αγωνία για αυτή τη σύνθεση γιατί δεν είναι καθόλου το style μου...μου φαινεται τοσο άδεια...:tongue: Τελικά όμως άρεσε σε όλους!!:D Χαίρομαι πολύ!....

Μα είναι ''άδεια'' και ταυτόχρονα ''γεμάτη''! Δεν υπήρχε περίπτωση να μην αρέσει!

Όσο για τα tags, λογικά μπορείς να τα δώσεις ως καρτα και να γράψεις απο πισω αλλα δε ξερω αν θα εκτιμηθει...καλύτερα, αν αγοράσετε, να τις χρησιμοποιήσετε σαν διακοσμητικό! Μπορει να κολληθει, σε καθρεφτη ΙΚΕΑ, σε κορνιζες, σε ξυλινα κουτιά, σε door hangers...κτλ..ειναι απλά τελειες!!! Και φυσικά ειναι τελειες και για συνθεσεις! ;) Ακομα και για εξωφυλλο μινι άλμπουμ!!!!!!!!

Καλέ αυτό είναι τέλεια ιδέα!

Καλήμέρα!

EkcAp3.png

προσπάθησα να κάνω clean & simple αλλά να ξέρεις οτι αυτό ΔΕΝ ειναι! Θα ήταν αν ειχε μονο φωτο, τιτλο και 2 χαρτια! No embellies!!!...οποτε ΔΕΝ μπορω να το κάνω γιατι απλά ΔΕ μου αρεσει! χαχα

Βίκυ μαζί σου! Κι εμένα δε μου αρέσει, δε μου βγαίνει! Μου φαίνεται τόσο άδειο, σαν να ξέχασα να το τελειώσω!

EkcAp3.png

Τι "κουλή" μέρα σήμερα στο γραφείο! Θα με τρελάνουν τελείως οι πελάτες.

Τέλος πάντων.

Μπήκα λίγο να χαλαρώσω μαζί σας αλλά βλέπω ότι όλες είσαστε εκτός.

Το clean & simple μου αρέσει να το βλέπω. Δε νομίζω ότι μου ταιριάζει. Είμαι πιο κλασική στις επιλογές μου και αυτό το στυλ είναι σίγουρα πιο μοντέρνο. Η μίξη όμως που έκανε η Βίκυ είναι πολύ ωραία.

http://kalliaswonderland.blogspot.com/2012/03/washi-tapes.html

washi tapes!!!

Χριστίνα το βάζω για εσενα γιατι θυμάμαι ότι το είχες αναφερει αλλά δεν ήξερα τι είναι και εδω εχει μια καλή και φθηνη ιδέα ...

μπράβο,αυτές είναι που σας έλεγα!!το παρακολουθώ το blog αυτό,έχει ωραίες ιδέες...

:D

γεια σας,δεν είπα...

εδώ γύρω είμαι κι εγώ...έκανα μια ανανέωση στο blog μου...πως σας φαίνεται?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...