Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 2

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

και τα λουλουδακια,η τα μεγαλα διακοσμητικα τα κολλαμε με ζεστη σιλικονη?

κανει η θα ξεκολλησουν?

ευχαριστω πολυ πολυ για την βοηθεια σας

δεν θα με ξεφορτωθειτε ευκολα χιχι

θα επαελθω με πολλες πολλες ερωτησεις

φιλια

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και τα λουλουδακια,η τα μεγαλα διακοσμητικα τα κολλαμε με ζεστη σιλικονη?

κανει η θα ξεκολλησουν?

ευχαριστω πολυ πολυ για την βοηθεια σας

δεν θα με ξεφορτωθειτε ευκολα χιχι

θα επαελθω με πολλες πολλες ερωτησεις

φιλια

Mε glue dots http://www.enjoyscrapping.com/index.php?act=viewProd&productId=1369

Εγώ τα κολλάω και με απλή κόλλα ή ταινία διπλής όψης. Η σιλικόνη δε νομίζω να κάνει για χαρτί. Δε θα ξεκολλήσουν, αλλά δεν ξέρω μήπως κάνει ζημιά.

EkcAp3.png

Πολλές καλημερες !!!

Βασικά εγω δεν έκανα απολύτως τίποτα ....με προβλημάτισε το εξώφυλλο και η λύση να βαλω από πάνω αλλο χαρτί το χάλαγε οπότε τωρα θα δω ..μπορεί να βαλω κατι μικρό ...Εχω πολύ δουλεια σήμερα οπότε μπορεί να μην μπω πολύ...φιλια !

OiaRp2.png

Καλημέρα κι από εμένα.

Κι εγώ μια από τα ίδια! Παιδευόμουνα όλο το ΣΚ με τα χαρτιά μου, έκοβα, δίπλωνα και τελικά αποτέλεσμα...μηδέν!!! Τζάμπα χαράμισα τόσα χαρτιά. Ευτυχώς όχι από το νέο κιτ. Μεγάλη απογοήτευση. Μέχρι και να τα παρατήσω σκέφτηκα! Ελπίζω να μου περάσει. Απλά αφιέρωσα αρκετό χρόνο και δεν έβγαλα τίποτα κι αυτό με στεναχωρεί. Μάλλον πρέπει να χαλαρώσω λιγάκι και να ηρεμήσω και ότι μου βγει.

Κι εγώ έχω δουλίτσα σήμερα. Δύσκολη Δευτέρα. Ας δουλέψω λιγάκι μήπως και ξεχαστώ.

Φιλιά κι από εμένα.

Καλημέρα! Ωραίο ήταν το Σαβ/κο! Τέλειος καιρός!

Εγώ τίποτα δεν έφτιαξα ή σχεδόν τίποτα! Το ρέξαμε στις βόλτες! Χθες το βράδυ ξεκίνησα μια σύνθεση, ξενύχτησα κιόλας, αλλά κάτι δε μου πάει και θα την αλλάξω.. Οπότε δεν ήταν ένα δημιουργικό Σαβ/κο, δεν το έχω τελικά τα Σαβ/κα! Καλύτερα λειτουργώ τις καθημερινές!

μπορω τα χαρτια και τις κορδελες να τις κολλησω στα χαρτονια και με ατλακολ η ειναι ασχετη κολλα.μια φιλη μου θυμαμαι κολλουσε χαρτια με ατλακολ.θα ειναι καλο το αποτελεσμα η θα μου χαλασει τα χαρτια και τις κορδελεσ μου?

Πιο πάνω σου είπα πως μάλλον δεν κάνει η ατλακόλ για τα χαρτιά. Χθες όμως είδα το άλμπουμ μια ς φίλης μου, τα χαερτιά ήταν κολλημένα με ατλακόλ, μια χαρά ήταν!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια στο blog μου! Να ειστε καλά φιλενάδες!!! Λευκή, προσπάθησα να κάνω clean & simple αλλά να ξέρεις οτι αυτό ΔΕΝ ειναι! Θα ήταν αν ειχε μονο φωτο, τιτλο και 2 χαρτια! No embellies!!!...οποτε ΔΕΝ μπορω να το κάνω γιατι απλά ΔΕ μου αρεσει! χαχα

Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια στο blog μου! Να ειστε καλά φιλενάδες!!! Λευκή, προσπάθησα να κάνω clean & simple αλλά να ξέρεις οτι αυτό ΔΕΝ ειναι! Θα ήταν αν ειχε μονο φωτο, τιτλο και 2 χαρτια! No embellies!!!...οποτε ΔΕΝ μπορω να το κάνω γιατι απλά ΔΕ μου αρεσει! χαχα

Κι εγώ αυτό εννοούσα στο σχόλιό μου, clean and simple με το δικό σου στίγμα! Πάντως κι εγώ αυτό προσπαθούσα να καταφέρω το ΣΚ αλλά δε μου έβγαινε. Θα μελετήσω όμως τώρα το δικό σου και ελπίζω να τα καταφέρω. Λίγο στα χρώματα παιδεύτηκα αλλά το sketch είναι πανέμορφο. Θα προσπαθήσω. Ελπίζω δηλαδή γιατί απογοητεύτηκα λιγάκι από τον εαυτό μου. Μάλλον αυτές τις μέρες είδα αρκετές συνθέσεις σε διάφορα μπλογκ και μπέρδεψα πολλά και διαφορετικά πράγματα μέσα στο μυαλό μου. Θα χαλαρώσω και πιστεύω κάτι θα βγάλω.

Λευκή, αυτο το sketch βοηθάει πάρα πολύ! Βάζεις 2 λουριδες χαρτί, 2 κορδελες, ενα λουλουδακι και έτοιμο!!! Γιατί δυσκολεύτηκες? Ειμαι σιγουρη οτι θα τα καταφερεις μια χαρα!!!

Το ξέρω ότι βοηθάει αυτό το sketch και γι' αυτό το λόγο το διάλεξα. Το πρόβλημά μου ήταν με τα χρώματα του Get Creative. Θα δω πως θα το βολέψω. Στην ανάγκη ίσως κάνω δύο συνθέσεις!!! (έκανα τη μία και θα κάνω και δεύτερη!!!!!!!!! Μεγάλη ιδέα έχω για τον ευατό μου).

Διαφημίσεις

Για το sketch της Μελένιας που χρησιμοποίησε η Βίκυ στην τελευταία της σύνθεση για το Get Creative. Αν θέλεις λινκ, πες μου να στο βρω.

Ένα από τα χαρτιά του Be Happy ταιριάζει τέλεια με αυτό το sketch γιατί το κάτω δεξιά κομμάτι υπάρχει ήδη στο χαρτί.

Ίσως βέβαια γι' αυτό δυσκολεύτηκα με τα χρώματα. Θα το ξαναδώ όπως είπα.

Eίναι αυτη που δημοσιευσε σήμερα , το πρωι που μπήκα δεν την ειδα για αυτό ...Πολύ όμορφη και μου αρεσει που είναι απλή ..Θα μου άρεσε να δοκιμασω αλλά δεν βλεπω να εχω χρονο..

Βίκυ διαβασα αυτό για τα tags ότι θα εισαι guest και θέλω μια γνωμη σε τ περισταση μπορούμε να κάνουμε δωρο tag..μαζι με ενα δωρο σε στιλ κάρτας ??Γιατι όσοι δεν τα ξερουν αντε να καταλαβουν...

OiaRp2.png

http://kalliaswonderland.blogspot.com/2012/03/washi-tapes.html

washi tapes!!!

Χριστίνα το βάζω για εσενα γιατι θυμάμαι ότι το είχες αναφερει αλλά δεν ήξερα τι είναι και εδω εχει μια καλή και φθηνη ιδέα ...

OiaRp2.png

Eίναι αυτη που δημοσιευσε σήμερα , το πρωι που μπήκα δεν την ειδα για αυτό ...Πολύ όμορφη και μου αρεσει που είναι απλή ..Θα μου άρεσε να δοκιμασω αλλά δεν βλεπω να εχω χρονο..

Βίκυ διαβασα αυτό για τα tags ότι θα εισαι guest και θέλω μια γνωμη σε τ περισταση μπορούμε να κάνουμε δωρο tag..μαζι με ενα δωρο σε στιλ κάρτας ??Γιατι όσοι δεν τα ξερουν αντε να καταλαβουν...

Αχ! Κι εγώ το είδα και έγινα και μέλος για να τα χαζεύω.

Κι εγώ τη σύνθεση με το sketch της Μελένιας έχω ξεκινήσει!

Καλά Βίκυ είδα τη δική σου και τρελάθηκα! ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ! Τόσες τεχνικές, τόσα διακοσμητικά, αλλά χωρίς να σε κουράζει το αποτέλεσμα!!! Τόσα πράγματα πάνω στο χαρτί, αλλά και κενός χώρος! Φοβερή ισορροπία! Σου άφησα και σχόλιο φυσικά! Ήθελα να γράψω κι άλλα, αλλά δε θα τέλειωνα! Μπράβο,μπράβο, μπράβο!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...