Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βασικά ότι μορούσε να παει στραβα πήγε σήμερα ....ουφ κουραστηκα ψυχολογικά ....

Επίσης η πρόκληση για εμας στο Ouas μου αρεσει αλλά μαλλον είμαι καλή μαμα μονο και δεν ξερω αν θα κανω κατι για αυτό ...Γιατι σας επρηξα με τα δικά μου ας πουμε και κάτι για το θεμα μας ...

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Μπα δεν θα το εκτιμησουν .....ετσι ειναι αυτα τα θεματα ....

Η Βαλια δεν μας εβαλε το αλμπουμ που εφτιαξε να μας φτιαξει η διαθεση !!Μιλησα χτες μαζι της αλλά γινοταν χαμός εδω και δεν μπορεσα να πω πολλά....

OiaRp2.png

Ουφ, κοντεύει 4.30 και δεν ήρθε ακόμα το δέμα μου. Άδικα έχασε ο μικρός την παιδική χαρά. Γι' αυτό μου τη σπάνε οι κούριερ. Καλά κάνω τόσες φορές και τα παίρνω συστημένα από το ταχυδρομείο, τουλάχιστον πάω όποτε με βολεύει. Ενώ τον κούριερ τον περιμένεις και όποτε έρθει. Στέλνουν και το Σάββατο κούριερ? Αν και δε σκοπεύω να κλειστώ κι αύριο να τον περιμένω, δε θα χάσει ο μικρός πάλι τη βόλτα του..

EkcAp3.png

Νομίζω καλύτερα να περιμενεις από Δευτερα ή να τους τηλεφωνησεις !!Και εγω για αυτό βαζω την δουλεια για να ειμαι εδω μονο ..Πηγαινετε παιδική χαρα ε ??

Μμ εγω ακόμα δεν προλαβαίνω από 25/3 και μετα που θα ανοιξει ο καιρός θα πηγαίνουμε και εμεις.

Πολύ κούραση σήμερα ...

Καλό Σκ σε όλα τα κοριτσακια !!Τα λεμε την Δευτερα !

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Δεν έχω τηλ να τους πάρω γιατί η Λένα δε μου έστειλε το trucking number, μάλλον επειδή έχει πρόβλημα με το internet. Οπότε θα περιμένω αναγκαστικά.

Ναι, θα το πήγαινα το παιδάκι μου να παίξει σήμερα, που είχε καλή μέρα. Όταν έχει καλό καιρό, πάμε συνέχεια παιδική χαρά, αλλά περίμενα μήπως έρθει ο κούριερ και πάμε μετά, αλλά δεν.. Τζάμπα περίμενα. Θα πάμε αύριο και ελπίζω να μην έρθει όταν λείπουμε. Μια φορά πάλι περίμενα κούριερ και άργησε και έβγαλα το παιδί βόλτα. Και όταν γύρισα, μου είχε αφήσει σημείωμα και πήγα και στην άλλη άκρη να πάρω το δέμα. Μωρέ ταχυδρομείο και πάλι ταχυδρομείο και ας έχει και ουρά..

EkcAp3.png

Σήμερα κάναμε τις βόλτες μας, είχε τόσο ωραία μέρα! Ο κούριερ φυσικά δεν ήρθε, αφού δε βρήκα ειδοποιήτηριο σημείωμαα, ευτυχώς που δεν κλείστηκα μέσα. Δεν πειράζει, από Δευτέρα πια!

EkcAp3.png

γεια σας κορίτσια.υπεροχη ημερα σημερα.

δεν σας εχω γραψει αλλα οποτε μπορω σας παρακολουθω.

και σαν νεα που ειμαι και προσπαθω να συμμαζεψω καποια πραγματακια για να ξεκινησω το βιβλιο ευχων να σας ρωτησω?

μπορω τα χαρτια και τις κορδελες να τις κολλησω στα χαρτονια και με ατλακολ η ειναι ασχετη κολλα.μια φιλη μου θυμαμαι κολλουσε χαρτια με ατλακολ.θα ειναι καλο το αποτελεσμα η θα μου χαλασει τα χαρτια και τις κορδελεσ μου?

τι αλλη κολλα μπορω να χρησιμοποιησω και που μπορω να την βρω?ειμαι απο επαρχεια οποτε σε τι μαγαζια την πουλανε?

επισης τα ακρυλικα χρωματα ειναι αυτα τα απλα τησ ζωγραφικης που πουλανε και στα τζαμπο η να πανω σε καταστημα με χρωματα

μαγαζι με ειδη χομπι δεν υπαρχει εδω οποτε θα ηθελα τα φωτα σας

ευχαριστω!

γεια σας κορίτσια.υπεροχη ημερα σημερα.

δεν σας εχω γραψει αλλα οποτε μπορω σας παρακολουθω.

και σαν νεα που ειμαι και προσπαθω να συμμαζεψω καποια πραγματακια για να ξεκινησω το βιβλιο ευχων να σας ρωτησω?

μπορω τα χαρτια και τις κορδελες να τις κολλησω στα χαρτονια και με ατλακολ η ειναι ασχετη κολλα.μια φιλη μου θυμαμαι κολλουσε χαρτια με ατλακολ.θα ειναι καλο το αποτελεσμα η θα μου χαλασει τα χαρτια και τις κορδελεσ μου?

τι αλλη κολλα μπορω να χρησιμοποιησω και που μπορω να την βρω?ειμαι απο επαρχεια οποτε σε τι μαγαζια την πουλανε?

επισης τα ακρυλικα χρωματα ειναι αυτα τα απλα τησ ζωγραφικης που πουλανε και στα τζαμπο η να πανω σε καταστημα με χρωματα

μαγαζι με ειδη χομπι δεν υπαρχει εδω οποτε θα ηθελα τα φωτα σας

ευχαριστω!

Τις κορδέλες με τίποτα με ατλακόλ, γιατί θα ''ξερνάει'' και θα φαίνεται άσχημα! Με στικ έχω δοκιμάσει, δεν κολλάνε πολύ καλά. Καλύτερα μόνο με ταινιοκόλλα (runner tape)

http://www.enjoyscrapping.com/index.php?act=viewProd&productId=2297

http://www.scrapbooking.gr/index.php?page=shopDetails&goody=1552

http://www.heart2craft.com/el/shoppe/detail/40-/product_details/233-tape-runner-xl-----xl?sef=hcfp

http://www.plaisio.gr/Consumables/Office-Supplies/Glues/Adhensive-Rollers/Tombow-Mono-Adhesive-8-4Mm-X-12M-PN-M.htm

Έχει και το jumbo, αλλά δεν έμεινα πολύ ευχαριστημένη, κολλούσε μεν, αλλά σκιζόταν εύκολα η ταινία της.

Για τα χαρτιά δεν ξέρω, δεν έχω δοκιμάσει με ατλακόλ, αλλά μάλλον θα ''κατσαρώνει'' το χαρτί. Καλύτερα απλή στικ, έχει και το Jumbo και τα βιβλιοπωλεία.

Για τα χρώματα, τα ακρυλικά της ζωγραφικής του jumbo κάνουν, λογικά θα έχουν και τα βιβλιοπωλεία.

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...