Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σοφία, εφόσον το χαρτί σου δεν έχει σχέση με το θέμα της βάπτισης τότε μην βάλεις ούτε κορώνα και ούτε παπούτσια μπαλέτου. Βάλε κάτι πιο ουδέτερο. Ίσως ένα τετράγωνο ή κύκλο (ή ότι άλλο σχήμα θέλεις) σε έντονο ροζ χρώμα με λίγο τούλι γύρω-γύρω και να γράψεις μέσα το όνομα της μικρής.

Πες μας τι θα σου πει και η Βάλια.

Θελω μια προταση για διακοσμηση στο εξώφυλλο του μινι μου γιατι είναι ήδη φορτωμενο από μονο του ...

http://www.scrapbooking.gr/index.php?page=shopDetails&goody=7352

Σοφάκι μου εγώ θα έκανα κάτι πολύ απλό (που ενδεχομένως να μην πολυφαίνεται κιόλας). Γκλίττερ σε κάποιες λέξεις, στρασάκια στα αστεράκια (του μοτίβου), μικρά κορδελάκια δεμένα σε μικρά φιογκάκια πάνω στα φιογκάκια (του μοτίβου) και μικρά, σουρωμένα τουλάκια στις φουστίτσες (του μοτίβου).

EkcAp3.png

Σοφάκι μου εγώ θα έκανα κάτι πολύ απλό (που ενδεχομένως να μην πολυφαίνεται κιόλας). Γκλίττερ σε κάποιες λέξεις, στρασάκια στα αστεράκια (του μοτίβου), μικρά κορδελάκια δεμένα σε μικρά φιογκάκια πάνω στα φιογκάκια (του μοτίβου) και μικρά, σουρωμένα τουλάκια στις φουστίτσες (του μοτίβου).

Κι αυτή είναι καλή ιδέα, έτσι θα χρειαστεί να matαρεις μόνο το όνομα.

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Διαφημίσεις

Βιβή πού χάθηκες εσύ? Πολύ ωραία τα tags! Ελπίζω να καταφέρνεις να βρίσκεις το χρόνο που θέλεις για scrapping...

Καλημέρα! Προσπαθώ να βρω το χρόνο...δεν είναι πολύ εύκολο! Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Θέλω πολύ να μάθω περισσότερα και προσπαθώ να αρχίσω να μαθαίνω και κάποιες τεχνικές, μπαίνω και στα links που βάζετε...σας διαβάζω, αλλά δεν είχα κάτι να σας δείξω!

Ετοιμάζω ένα mini εδώ και καιρό αλλά δεν είχα όλα τα υλικά που χρειαζόμουν οπότε έχω καθυστερήσει να το ολοκληρώσω. Είδα στο you tube πως μπορείς να φτιάξεις mini με τα ρολλά από το χαρτί υγείας και για να μην κάνω περισσότερα έξοδα, μιας και ακόμη έχω λίγα υλικά και μαθαίνω είπα να το προσπαθήσω...αλλά όπως καταλαβαίνετε όταν δεν ξέρεις 3 φτιάχνεις και 4 πετάς!!!!!!

Ελπίζω να μπορέσω σύντομα να σας το δείξω!!

Φιλιά σε όλες!

Καλημέρα! Προσπαθώ να βρω το χρόνο...δεν είναι πολύ εύκολο! Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Θέλω πολύ να μάθω περισσότερα και προσπαθώ να αρχίσω να μαθαίνω και κάποιες τεχνικές, μπαίνω και στα links που βάζετε...σας διαβάζω, αλλά δεν είχα κάτι να σας δείξω!

Ετοιμάζω ένα mini εδώ και καιρό αλλά δεν είχα όλα τα υλικά που χρειαζόμουν οπότε έχω καθυστερήσει να το ολοκληρώσω. Είδα στο you tube πως μπορείς να φτιάξεις mini με τα ρολλά από το χαρτί υγείας και για να μην κάνω περισσότερα έξοδα, μιας και ακόμη έχω λίγα υλικά και μαθαίνω είπα να το προσπαθήσω...αλλά όπως καταλαβαίνετε όταν δεν ξέρεις 3 φτιάχνεις και 4 πετάς!!!!!!

Ελπίζω να μπορέσω σύντομα να σας το δείξω!!

Φιλιά σε όλες!

Δεν πειράζει, λογικό είναι να πετάμε και κάτι, δεν πετυχαίνουν όλα από την αρχή! Είναι όντως δύσκολο να βρίσκεις χρόνο.. Όποτε το ετοιμάσεις, θα περιμένουμε! Αλλά δεν είναι απαραίτητο να μπαίνεις μόνο αν έχεις ανεβάσει κάτι! Αλλά και αν θέλεις να ρωτήσεις κάτι ή για μια καλημέρα!

EkcAp3.png

Καλημέρα κορίτσια. Παρασκευή σήμερα! Πάει κι αυτή η εβδομάδα.

Βιβή μου δε χρειάζεται να φτιάχνεις κάτι για να μπορείς να συμμετέχεις στην παρεούλα μας. Μήπως κι εμείς φτιάχνουμε συνέχεια; Δοκίμασε να μπαίνεις και θα δεις ότι θα παρακινηθείς να φτιάξεις κάτι. Τουλάχιστον έτσι λειτούργησε σε εμένα. Θυμάστε πόσο πολύ διστακτική ήμουν στην αρχή. Δεν πειράζει που έφτιαξες κάτι και έπρεπε να το πετάξεις. Κάπως έτσι μαθαίνεις. Κάνοντας και λάθη. Όσο για το χρόνο...αυτή είναι μεγάλη συζήτηση και μας βασανίζει κι εμάς πολύ. Πολύ περιορισμένος με το τρέξιμο της καθημεριμότητας. Αλλά το παλεύουμε!!!

Σάντυ, πρωινή σήμερα. Έλαβες την παραγγελία σου;

Kαλημέρα και από μένα !!!

Σαντυ θα το δω και αυτό , θα προσπαθησω και αυτό που μου είπε η Βαλια να βάλω ένα χαρτί πάνω από το καλό χαρτί που θα έχει στις άκρες το σχεδιο του κόφτη cherish pat ή σαν αγκύλες απλά φανταστείτε το...

Θα δω άν μπορω να το φτιάξω έτσι ......

Βιβή όλοι στην προσπάθεια είμαστε εδω ...Και τα λάθη αναγκαστικά θα γλινουν εκτός και αν το σκεφτείς και το εκτελέσεις τελεια....από την αρχή !

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Με το καλό να τα δεχτείς! Ότι πρέπει για το σαββατοκύριακο. Τι καλό ετοιμάζεις; Εγώ δε ξέρω τι να κάνω. Πρέπει να κοιτάξω και τις φωτογραφίες που έχω στον υπολογιστή για να εκτυπώσω μερικές. Αυτό το κακό έχουν οι ψηφιακές μηχανές. Ξεχνάς να εκτυπώνεις.

Με το καλό να τα δεχτείς! Ότι πρέπει για το σαββατοκύριακο. Τι καλό ετοιμάζεις; Εγώ δε ξέρω τι να κάνω. Πρέπει να κοιτάξω και τις φωτογραφίες που έχω στον υπολογιστή για να εκτυπώσω μερικές. Αυτό το κακό έχουν οι ψηφιακές μηχανές. Ξεχνάς να εκτυπώνεις.

Πλέον οι πιο πολλοί δεν εκτυπώνουν. Εμείς εκτυπώνουμε πάρα πολλές φωτό και τις βάζουμε σε άλμπουμ, πάντα έτσι κάναμε, δεν τις ευχαριστιέμαι αν δεν τις ξεφυλλίζω. Αλλά και τα άλμπουμ πιάνουν βέβαια πάρα πολύ χώρο.. Πάντα τυπώναμε τις φωτογραφίες, να φανταστείς ότι τις φωτογραφίες των διακοπών από τα πρώτα χρόνια της σχέσης μας τις είχαμε τυπώσει ξεχωριστά (πού να ξέραμε ότι θα παντρευτούμε) και τις έχω κι εγώ σε άλλα άλμπουμ στο πατρικό μου! Μετά βάλαμε μυαλό και τις τυπώναμε μόνο μια φορά, αλλά και πάλι είναι πολλές. Πού να μας δεις σε διακοπές, τις μελετάμε πριν τις βγάλουμε, να μην έχει 40 άτομα πίσω μας, μη σου πω παραφυλάμε να μην έχει κανέναν! Για να καταλάβεις τι ψώνιο έχουμε με τις φωτογραφίες, μετά το γάμο πήγαμε στη θάλασσα μόνοι μας για να βγάλουμε φωτό μέρα με φόντο τη θάλασσα. Εντελώς ψώνια! Για τις διακοπές, όταν έχουμε και ωραία αξιοθέατα, δεν το συζητώ, γυρίζαμε και ακόμα και μετά το ξεσκαρτάρισμα, είχαμε να τυπώσουμε 200-300 φωτογραφίες...

Στο σπίτι δεν τυπωνονται καλά και πόσο μου τη σπάει να πρέπει να τρέχω έξω για να τυπώνω 2-3 -5 μόνο για τις συνθέσεις! Καμιά φορά, όταν βιάζομαι, βγάζω καμία από τα άλμπουμ και μετά με κυνηγάει ο άντρας μου, όταν βλέπει κενά, χιχι! Οπότε τις αντικαθιστώ εγκαίρως!

EkcAp3.png

Ναι τις είδα.

Τα χρώματα είναι όμορφα αλλά δε ξέρω αν έχω τα κατάλληλα χαρτιά. Στο καινούριο κιτ σίγουρα δεν έχει. Θα το ψάξω το θέμα.

Στο QUAS είναι που πρέπει να κάνουμε κάτι για τον εαυτό μας; Σ' αυτό δεν τα πηγαίνω και καλά. Δε μ'αρέσει να μιλάω για μένα πόσο μάλλον να φτιάξω σύνθεση. Θα το σκεφτώ...

Μπράβο σας γι' αυτό που κάνετε με τις φωτογραφίες. Κι εμένα μ' αρέσει να τις ξεφυλλίζω αλλά πλέον δεν έχω το χρόνο να γεμίζω άλμπουμ. Στην πρώτη μου κόρη έχω γεμίσει αρκετά. Μετά τη γέννηση της μικρής ο χρόνος μου περιορίστηκε πολύ και το έχω παρατήσει (κακώς!!!). Όταν βρίσκω χρόνο, εκτυπώνω και βάζω σε άλμπουμ. Ξεκίνησα να γεμίζω άλμπουμ διαφορετικά για την κάθε μία, για να έχει η κάθε μία τα δικά της ενθύμια. Πολλές κοινές τους φωτογραφίες τις τυπώνω διπλές για να μπορώ να βάλω από μία σε κάθε άλμπουμ. Χαμός γίνεται. Το μόνο καλό με τον υπολογιστή είναι που υπάρχουν οι ημερομηνίες. Με βοηθάει στο να τις βάζω χρονολογικά.

Καλημερα ...αχ αυτό θελει πολύ κουβεντα , εμείς ακόμα δεν εχουμε παρει απο φωτογραφο φωτο γαμου-βαπτισης ....επίσης όλες είναι στον υπολογιστη .Τωρα το Πασχα ευελπιστω να εξοικονομησω χρηματα για αυτο ..αλλιως μαλλον δεν θα τις παρουμε ποτε .Εγω τις λατρευω εχω πολλά αλμπουμ και τωρα σιγα σιγα θα ετοιμασω και της μικρης ,,,,,

Εκανα και ενα λάθος στην δουλεια και εχω τρελαθει ....

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...