Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Ήρθε η παραγγελία μου και είναι Όλα τέλεια!!!!!! Δεν προφταινω να ασχοληθώ αλλα έχω ενθουσιαστει!!!

Φιλια σε όλες!

οντως ειδικα τα αυτοκολλητα θα στεναχωρηθω να τα χρησιμοποιησω....σαν την Λευκη !!

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σας διαβάζω και σας ζηλεύω...άντε φτιάξτε τίποτα να χαζεύω κι εγώ...

καλό απόγευμα.

εγώ προσπαθώ να ασχολούμε λίγο με το μπλογκ και κάνω και μαθήματα Σουηδικών στον υπολογιστή...

οντως ειδικα τα αυτοκολλητα θα στεναχωρηθω να τα χρησιμοποιησω....σαν την Λευκη !!

Πραγματικά τα αυτοκόλλητα είναι τέλεια, τα είδα στο βίντεο! Και δεν τα βρήκα πουθενά, ούτε τα χαρτιά βρήκα κάπου.. Ίσως τα βάλουν σε λίγο καιρό.

EkcAp3.png

σας διαβάζω και σας ζηλεύω...άντε φτιάξτε τίποτα να χαζεύω κι εγώ...

καλό απόγευμα.

εγώ προσπαθώ να ασχολούμε λίγο με το μπλογκ και κάνω και μαθήματα Σουηδικών στον υπολογιστή...

Μπράβο, καλά κάνεις, καλό διάβασμα!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες!

Έφτιαξα δύο tags για τα ανηψάκια μου και...πολύ θα ήθελα τη γνώμη σας!!!

Βλέπω αυτά που φτιάχνετε και ζηλεύω...πότε προλαβαίνετε? Άραγε θα μπορέσω και εγώ να φτιάξω κάποια στιγμή κάτι τόσο όμορφο?

Anyway, one step at the time. Για την ώρα πείτε μου τη γνώμη σας για τα tags και βλέπουμε!!!

Ευχαριστώ!

Καλημέρα και καλό μήνα!

Έρχεται η Άνοιξη!!!

Χριστίνα μου πολύ χαίρομαι για σένα που ξεκίνησες να μαθαίνεις Σουηδικά. Αλήθεια, είναι εύκολη γλώσσα; Δεν έχω ιδέα!

Βιβή, μόλις είδα τα tag σου και είναι υπέροχα! Δεν έχεις δίκιο. Κι εσύ φτιάχνεις όμορφα πράγματα. Όσο για το χρόνο...εγώ πάντως ακόμη το παλέυω.

Με έχετε πάρει χαμπάρι και δε δουλεύετε! Και καλά κάνετε!!!

Λες να μη θέλω να τα χρησιμοποιήσω; Πολύ το φοβάμαι.

Θα παρασυρθώ όμως από εσάς και πιστεύω να ξεπεράσω τον εαυτό μου. Σίγουρα όμως δε θα τα χρησιμοποιήσω κι όλα! Θα κρατήσω και κάποιο για να το έχω να το βλέπω!

Kαλημέρα !Καλό μηνα σε όλους !

Βιβή μια χαρά είναι τα tags σου !!Μπραβο αυτα τα χειροποιητα δωρακια είναι τα καλύτερα !

Κρυο και σήμερα ...Τι κανετε πείτε νεα...

Βικυ ωραία σύνθεση !

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Βίκυ μου την είδα τη σύνθεσή σου. Ουάου!!! Το παντζούρι μου άρεσε τρελά! Όπως και όλα τα υπόλοιπα. Θα τη μελετήσω με ησυχία.

Τι νέα να έχουμε Σοφία; Εχθές το βράδυ φτιάξαμε βραχιόλια για το Μάρτη με τα κορίτσια. Μόνο που αυτή τη φορά πρόσθεσα και μικρές άσπρες και κόκκινες χαντρούλες ανάμεσα στις κλωστές. Γίνανε πολύ όμορφα και ξεφεύγουν λίγο από τα κλασσικά.

Kαλημέρα και καλό μήνα! Κι εμείς βάλαμε Μάρτη! Αλλά δε βλέπω να βγαίνει ήλιος για να μας κάψει..

Βίκυ υπέροχη η σύνθεση!

Καλό μήνα! Συμφωνώ απολύτως!! Που είναι ο ήλιος οεο? Καλά έκανες πάντως Λευκή..πρέπει να κρατάμε τα έθιμά μας!!!

υ.γ. Λευκή, αν θες να μελετήσεις τη σύνθεση, αποθήκευσέ την γιατί αύριο θα την βγάλω! Μου τη ζήτησαν για έκδοση στο Αυστραλέζικο περιοδικό! Ταξιδεύει τώρα η τυχερή...εχθές την ταχυδρόμησα...:D

Καλό μήνα! Συμφωνώ απολύτως!! Που είναι ο ήλιος οεο? Καλά έκανες πάντως Λευκή..πρέπει να κρατάμε τα έθιμά μας!!!

υ.γ. Λευκή, αν θες να μελετήσεις τη σύνθεση, αποθήκευσέ την γιατί αύριο θα την βγάλω! Μου τη ζήτησαν για έκδοση στο Αυστραλέζικο περιοδικό! Ταξιδεύει τώρα η τυχερή...εχθές την ταχυδρόμησα...:D

Συγγνώμη ....πλακα κανεις ???Λογικά με email δεν στελνεις την φωτό ??

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...