Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πραγματικά το γρασίδι της Σάντυς είναι φοβερό. Και έτσι όπως μπαίνει μέσα στη ροζέτα κάτω αριστερά! Αυτό το γρασίδι έγινε με το big shot και αντίστοιχη μήτρα;

Ναι, είναι μία από τις νέες μήτρες που πήρα! Βέβαια δεν ξέρω πόσο χρήσιμη θα είναι και πόσο συχνά θα βάζω γρασίδι, χαχα!:tongue:

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Σοφία θυμάσαι που σου είπα πως θα δοκιμάσω να κάνω ανάγλυφα με το κανονικό πιστολάκι για να σου πω μήπως γλιτώσεις το heat gun? Δοκίμασα. Και με ειλικρίνεια σου λέω πως δε γίνεται.

Για την ακρίβεια σφράγισα με την ίδια σφραγίδα σε 2 χαρτιά, άπλωσα κανονικά τη σκόνη και θέρμανα το ένα χαρτί με το heat gun και το άλλο με το σεσουάρ μαλλιών. Ήθελα να τα συγκρίνω. Δεν είχαν καμία σχέση. Δεν το έκανε ανάγλυφο. Και στην όψη φαινόταν ποlύ ξερό/στεγνό. Και το χειρότερο? Όταν το ακούμπησα, έφυγε τελείως η σκόνη!

EkcAp3.png

Καλημέρα και Καλή Σαρακοστή!

Σάντυ πολύ όμορφη σύνθεση όπως πάντα. Η φωτογραφία με τον ελέφαντα "κλέβει" τις εντυπώσεις!

Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ τον ελέφαντα βλέπω να ξεχωρίζει!:lol::lol::lol:

Καλά κάνεις και δεν παίρνεις το κιτ. Εφόσον έχεις αρκετά χαρτιά και τα συνδυάζεις και υπέροχα μεταξύ τους, δεν το έχεις ανάγκη. Σίγουρα θα βγουν κι άλλα εν καιρώ.

Μωρέ θα το μετανιώσω, αλλά δεν πειράζει.. Δε βαριέσαι.. Θα φέρουν κι άλλα!

Κατάφερα κι εγώ και έφτιαξα μια σύνθεση για το Get Creative. Περιμένω εντυπώσεις σας.

Βάλια, περιμένουμε να δούμε το μίνι σου. Μπράβο που προλαβαίνεις και φτιάχνεις κάτι.

Εγω εχω πάρει το εργαλείο για να κεντήσω αλλά ακόμα είναι στην συσκευασία του .

Σαντυ η σύνθεση σου πολύ καλή, χρησιμοποιησες ωραία τα χρωματα ...και το νέο σου γρασίδι !!!Πολύ ωραία !!

Ευχαριστώ! Στη σύνθεση με τον ελέφαντα έβαλα το γρασίδι και την άλλη καινούργια μπορντούρα την έβαλα στην προηγούμενη σύνθεση.

Τι εργαλείο πήρες για να κεντήσεις? Αυτό που κάνεις τις τρύπες για να ράψεις εννοείς? Βολικό θα είναι!

EkcAp3.png

Σοφία θυμάσαι που σου είπα πως θα δοκιμάσω να κάνω ανάγλυφα με το κανονικό πιστολάκι για να σου πω μήπως γλιτώσεις το heat gun? Δοκίμασα. Και με ειλικρίνεια σου λέω πως δε γίνεται.

Για την ακρίβεια σφράγισα με την ίδια σφραγίδα σε 2 χαρτιά, άπλωσα κανονικά τη σκόνη και θέρμανα το ένα χαρτί με το heat gun και το άλλο με το σεσουάρ μαλλιών. Ήθελα να τα συγκρίνω. Δεν είχαν καμία σχέση. Δεν το έκανε ανάγλυφο. Και στην όψη φαινόταν ποlύ ξερό/στεγνό. Και το χειρότερο? Όταν το ακούμπησα, έφυγε τελείως η σκόνη!

Ευχαριστούμε Σαντυ ....εγω έλεγα να βαλω την φρυγανιέρα αλλά ενταξει δεν αξίζει όταν μπορέσω θα πάρω το heat..

Ευχαριστώ! Στη σύνθεση με τον ελέφαντα έβαλα το γρασίδι και την άλλη καινούργια μπορντούρα την έβαλα στην προηγούμενη σύνθεση.

Τι εργαλείο πήρες για να κεντήσεις? Αυτό που κάνεις τις τρύπες για να ράψεις εννοείς? Βολικό θα είναι!

to κλασικό sew easy αλλά ακόμα δεν το εχω καν δοκιμάσει ...

Η μπορντούρα ίσως με λίγη φαντασία χρησιμέυσει και εγω στην αρχή που μου το είπες μου φανηκε ότι δεν είναι πολύ χρήσιμη...

OiaRp2.png

Καλημέρα!!!

Σοφία, δε μου έστειλε το κιτ ακόμη η Λένα. Το περιμένω προς το τέλος της εβδομάδας.

Σάντυ, πιστεύω ότι θα τη χρησιμοποιήσεις τη μπορντούρα με το γρασίδι. Σίγουρα σε κάποια σύνθεση με το γιο σου. Άνοιξη έρχεται εξάλλου όλο και κάπου θα ταιριάζει.

Το εργαλείο sew easy εγω δεν το έχω πάρει ακόμη. Με τη βελόνα άνοιξα τις τρύπες και μετά κέντησα.

Το heat gun θα πρέπει να το πάρω κι εγώ κάποια στιγμή. Μαζί με πολλά - πολλά ακόμα!!!

Ευχαριστώ για τα σχόλιά σας στη σύνθεσή μου.

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Σοφία, δε μου έστειλε το κιτ ακόμη η Λένα. Το περιμένω προς το τέλος της εβδομάδας.

Σάντυ, πιστεύω ότι θα τη χρησιμοποιήσεις τη μπορντούρα με το γρασίδι. Σίγουρα σε κάποια σύνθεση με το γιο σου. Άνοιξη έρχεται εξάλλου όλο και κάπου θα ταιριάζει.

Το εργαλείο sew easy εγω δεν το έχω πάρει ακόμη. Με τη βελόνα άνοιξα τις τρύπες και μετά κέντησα.

Το heat gun θα πρέπει να το πάρω κι εγώ κάποια στιγμή. Μαζί με πολλά - πολλά ακόμα!!!

Ευχαριστώ για τα σχόλιά σας στη σύνθεσή μου.

Και εγω στην 1η σύνθεση που είχα κάνει είχα ραψει λίγο μόνη μου ..πιστεύω με αυτό να είναι ακόμα πιο εύκολο...

Και εγω τα περιμένω πως και πως ...

OiaRp2.png

Δεν το δοκίμασες καθόλου το sew easy; Φαντάζομαι ότι θα είναι πολύ πιο εύκολο απ' ότι με το χέρι.

Άντε με το καλό να τα δεχτείς. Αθήνα φαντάζομαι έρχονται πιο σύντομα. Η Θεσσαλονίκη θεωρείται επαρχία(!!!) και καθυστερούν.

Δεν το δοκίμασες καθόλου το sew easy; Φαντάζομαι ότι θα είναι πολύ πιο εύκολο απ' ότι με το χέρι.

Άντε με το καλό να τα δεχτείς. Αθήνα φαντάζομαι έρχονται πιο σύντομα. Η Θεσσαλονίκη θεωρείται επαρχία(!!!) και καθυστερούν.

Καλημέρα! Και με το sew easy με το χέρι ράβεις, αυτό κάνει μόνο τις τρύπες! Εγώ το λατρεύω! Με βολεύει πολύ! Λευκή, το distresser να το πιέζεις πιο πολύ στο χαρτί και να το πηγαίνεις πέρα δώθε πολλές φορές μέχρι να σου αρεσει το αποτελεσμα!

Καλημέρα! Και με το sew easy με το χέρι ράβεις, αυτό κάνει μόνο τις τρύπες! Εγώ το λατρεύω! Με βολεύει πολύ! Λευκή, το distresser να το πιέζεις πιο πολύ στο χαρτί και να το πηγαίνεις πέρα δώθε πολλές φορές μέχρι να σου αρεσει το αποτελεσμα!

Το ξέρω ότι με το sew easy ανοιγείς μόνο τις τρύπες. Τουλάχιστον γίνονται σε ευθεία.

Θα δοκιμάσω να το πιέσω περισσότερο το distresser. Ίσως να φταίει που το δοκίμασα σε μονόχρωμο χαρτί. Πάντως σίγουρα το θέλω πιο έντονο το αποτέλεσμα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...