Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Καλημέρα και Καλή Σαρακοστή!

Σάντυ πολύ όμορφη σύνθεση όπως πάντα. Η φωτογραφία με τον ελέφαντα "κλέβει" τις εντυπώσεις!

Καλά κάνεις και δεν παίρνεις το κιτ. Εφόσον έχεις αρκετά χαρτιά και τα συνδυάζεις και υπέροχα μεταξύ τους, δεν το έχεις ανάγκη. Σίγουρα θα βγουν κι άλλα εν καιρώ.

Κατάφερα κι εγώ και έφτιαξα μια σύνθεση για το Get Creative. Περιμένω εντυπώσεις σας.

Βάλια, περιμένουμε να δούμε το μίνι σου. Μπράβο που προλαβαίνεις και φτιάχνεις κάτι.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σοφάκι, άθελά σου μ'έκαψες στο blog της Νάντια...δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα οτι θα ειναι guest designer...:(...αλλά εγω φταίω που δεν σας είπα να μείνει μεταξύ μας...:rolleyes:

Sori .....δεν το καταλαβα, δεν ξερω πως λειτουργούν αυτα ...:(Μαλλον αναφερεσαι στο μηνυμα που αφησα στο μπλογκ της ...χαζομαρα ........

OiaRp2.png

Καλώς τη Σοφία.

Πως πήγε το μίνι; Περιμένουμε να δούμε.

Στο blog που έβαλε η Βίκυ αν ψάξεις στις "ετικέτες" από τις αναρτήσεις το "Follow your Heart" θα σου βγάλει όσα έχουν γίνει μ' αυτό. Προς το παρόν δεν έχει αρκετά. Ελπίζω να μπουν αργότερα.

Α..εγω εψαχνα be happy τίτλο....Το μίνι ακόμα το παλεύω .Καποια πραγματα που εκανα δεν με τρελαναν.Εκανα και μια φυσαρμονικα , η φίλη μου ζήτησε και καποιες κενές σελίδες για να κολλήσει και φωτό .Θα δειξει .

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Κάτι θα κάνεις Σοφία, μην ανησυχείς!

Εγώ επιτέλους έκοψα κάποια χαρτιά μου! Χαράμισα ένα ολόκληρο φύλλο για να κόψω μόνο μερικές καρδούλες αλλά πίεσα τον εαυτό μου για να το κάνω. Πρέπει να το ξεπεράσω αυτό και να αρχίσω να χρησιμοποιώ τα χαρτιά μου. αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσω να αγοράζω. Ελπίζω την επόμενη φορά να "χαλάσω" περισσότερα χαρτιά.

Δοκίμασα και το paper distesser που αγόρασα αλλά μάλλον θέλω εξάσκηση. Το ήθελα πιο ξεσκισμένο το χαρτί. Σφράγισα και με το versamark στο βεραμάν χαρτί πίσω από τις φωτογραφίες. Δε ξέρω αν φαίνεται. Και η σφραγίδα που χρησιμοποίησα είναι από εκείνο το φθηνό σετ με την πεταλούδα. Σιγά-σιγά θα τα χρησιμοποιήσω όλα. Μάλλον θέλω το χρόνο μου. Πάντως χάρηκα που έφτιαξα κάτι. Τώρα μένει να βάλω κάτι στη σύνθεσή μου για να την κρεμάσω στο δωμάτιο της μικρής. Μου άρεσαν πολύ τα χρώματα και ταιριάζουν τέλεια στο δωμάτιό της.

Distress έκανες στο χαρτί πίσω από την φωτό ?Το σφράγισμα φαίνεται παντως !Πιστεύω ότι είναι πολύ ωραία η σύνθεσή σου !Μου άρεσε πολύ !!Εγω εχω πάρει το εργαλείο για να κεντήσω αλλά ακόμα είναι στην συσκευασία του .

Σαντυ η σύνθεση σου πολύ καλή, χρησιμοποιησες ωραία τα χρωματα ...και το νέο σου γρασίδι !!!Πολύ ωραία !!

OiaRp2.png

Ναι, και στα δύο χαρτιά, και στο μωβ και στο βεραμάν. Όντως δε φαίνεται πολύ. Αλλά το προσπάθησα. Με δυσκόλεψε το εργαλείο. Μάλλον χρειάζομαι εξάσκηση ή μήπως μόνο τόσο μπορεί να κάνει και το περισσότερο γίνεται με το ηλεκτρικό. Δε ξέρω.

Πραγματικά το γρασίδι της Σάντυς είναι φοβερό. Και έτσι όπως μπαίνει μέσα στη ροζέτα κάτω αριστερά! Αυτό το γρασίδι έγινε με το big shot και αντίστοιχη μήτρα;

Ναι, και στα δύο χαρτιά, και στο μωβ και στο βεραμάν. Όντως δε φαίνεται πολύ. Αλλά το προσπάθησα. Με δυσκόλεψε το εργαλείο. Μάλλον χρειάζομαι εξάσκηση ή μήπως μόνο τόσο μπορεί να κάνει και το περισσότερο γίνεται με το ηλεκτρικό. Δε ξέρω.

Πραγματικά το γρασίδι της Σάντυς είναι φοβερό. Και έτσι όπως μπαίνει μέσα στη ροζέτα κάτω αριστερά! Αυτό το γρασίδι έγινε με το big shot και αντίστοιχη μήτρα;

Nαι το πήρε προσφατα από την Λενα..

Το εργαλειο αυτο για distress δεν το εχω οπότε δεν μπορω να εκφρασω άποψη ....

Τελικά μαθαμε που πήγε ο Διονυσόπουλος και τι εναλλακτική εχουμε ?

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...