Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το είδα κι αυτό απλά δε βρήκα κάτι με το συγκεκριμένο κιτ.

Στο blog πάντως έχει μερικά. Ευχαριστώ πολύ.

Κρίμα να είμαι μακριά και να μη μπορώ να έρθω κι εγώ σε κάποιο μάθημα. Θα με βοηθούσε πολύ. Όχι μόνο σε θέματα τεχνικής αλλά και σε θέματα αυτοπεποίθησης για να πάψω να φοβάμαι. Θα κάνω ότι μπορώ μέσω υπολογιστή.

Εσύ με ποιο κιτ θα φτιάξεις κάτι;

4 κιτ μείνανε από το καινούριο και αν δεν κάνω λάθος ήταν 11. Κι όλα αυτά μέσα σε μια ώρα!! Μπράβο. Ωραίο φαίνεται κι αυτό αλλά πιο αγορίστικο. Για να δούμε Βίκυ πως θα το κάνεις εσύ με τα κορίτσια σου.

Σάντυ εσένα σου ταιριάζει πολύ αλλά και στη Βάλια πλέον!

Που είστε κρυμμένες σήμερα;

Διαφημίσεις

hello girls!

εγώ βλέπω ότι έμεινε ένα...

τα σάρωσαν!!εγώ έχω απαγορευτικό...μέχρι να βρούμε δουλειά...αχ

εδώ ρούχα και παπούτσια οικογενειακώς χρειαζόμαστε...και δεν παίζει,μόνο στην μικρή πήρα κάποια αναγκαία από το δώρο των νονών...

χθες πέρασα έξω από το panduro...και δεν μπήκα καν μέσα!!κρατήθηκα!!χαχα

Καλώς τη Χριστίνα.

Το λινκ που μας έβαλε η Βίκυ μας δείχνει το προϊόν μόνο και όχι τη διαθέσιμη ποσότητα. Αν πας στα "νέα προϊόντα" εκεί να δεις πόσα υπάρχουν.

Όχι ότι έχει σημασία.

Εσύ καλά κάνεις και κρατιέσαι. Είσαι σε άλλη φάση τώρα και πρέπει να κάνεις υπομονή. Τακτοποιηθείτε πρώτα και μετά έχεις καιρό για τέτοιες αγορές. Τώρα οι προτεραιότητές σου είναι διαφορετικές. Υπομονή και όλα θα στρώσουν. Το ελπίζω και το εύχομαι!

α αλλού κοιτούσα εγώ...χεχε

είμαστε στην αναμονή,και η αναμονή σκοτώνει που λένε...

αλλά το παλεύουμε...ευχαριστώ για τις ευχές,μακάρι να πιάσουν γρήγορα!!

και να πάρω κάτι τώρα άχρηστα θα είναι,αφού δεν έχω τα υπόλοιπα πράγματα...

κόπτες θα ήθελα,γιατί δεν έχω να κόβω κύκλους,τετράγωνα...

τα χαζεύω για να ξέρω τι θα πάρω σύντομα...χιχι

Διαφημίσεις

Κορίτσια δε με θέλει! 2 μέρες (Παρασκευή και Σάββατο) δεν είχα internet για ανεξήγητη αιτία και έχασα και το 2ο κιτ! Aν και υποθέτω πως θα εξαντλήθηκε από την Παρασκευή το πρωί. Πάλι καλά που είχα πάρει ήδη μπόλικα pads...

Aν και τώρα δε με πείραξε πολύ που το έχασα. Σκέφτομαι πως τελικά μου αρέσει περισσότερο να συνδυάζω μόνη μου τα χαρτιά! (παρηγοριά στον άρρωστο χαχαχα!) Oύτως ή άλλως πήρα κάποια άλλα πραγματάκια που μάλλον τα χρειαζόμουν περισσότερο τελικά!

Επεξεργάστηκαν by glitter
ο

EkcAp3.png

Γεια σας, χρόνια πολλά, καλή Σαρακοστή!

Δε θα το πάρω τελικά το κιτ, μπήκα βέβαια στον πειρασμό, αλλά θα ανέβει πολύ ο λογαριασμός και πήρα ήδη άλλα πραγματάκια που χρειάζομαι. Πρέπει να ψωνίζω πλέον πιο συνετά και να μην παίρνω απλώς ό,τι μου αρέσει...

Ανέβασα και τη συμμετοχή μου για το ΟUAS.

http://www.myglitterfairytale.blogspot.com/2012/02/welcome-to-jungle.html

EkcAp3.png

Πολύ ωραίο Σάντυ, μπράβο! :D

Σήμερα εφτιαξα πρώτη φορά ενα μινι αλμπουμ κλασσικο με φωτος και λοιπα (όχι ευχολογιο), σα βιβλιο όμως, όχι με κρίκους και ειμαι ενθουσιασμενη! Αυριο θα βαλω και τις φωτος και μερικά embellishments, και αν ο μπεμπης μου ειναι ησυχος, ελπιζω να το τελειωσω κιολας. Είμαι κατενθουσιασμενη με το αποτελεσμα! (όχι, δεν ευλογαω τα γενια μου!!!) :tongue: :tongue: :tongue:

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...