Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 hours ago, Winnie7 said:

Καλημέρα! Σε 3 μέρες μετά την διακοπή των φαρμάκων μου ερχόταν. 

Κορίτσια θέλω να ρωτήσω , όσες είχατε πάρει θετική χοριακη ο γιατρός σας έλεγχε την προγεστερόνη; 
      εμένα δεν μου την έλεγχε και σκέφτομαι μπορεί να είναι αιτία αποβολής ή πτώση της προγεστερονης; 

Σε εμένα  πάντως δεν την ελέγχει. Συνεχίζω κανονικά όμως prolutex και όλα τα υπόλοιπα. Το είχα και εγώ αυτό απορία. Παντως καλό θα ήταν να ελέγχεται.

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τόσα πεταμένα λεφτά σε μεταφορικά...ξέρεις Πένυ πόσα πράγματα θα έπαιρνες ακόμα??

Το ξερω ρε γμτ....Ξερεις ομως τι έιναι κιτ των 100 φύλλων 5$?

Πολύ ωραία σχέδια ρε γμτ....Τεσπα προσπαθω να το βγάλω από το μυαλό μου....

Ja5zp3.png

D42op3.png

Πενυ είναι κριμα τοσα χρηματα σε μεταφορικά . Μπορεί σε όλους να λέιπουν τα φοβερά πραγματάκια που σίγουρα έχουν όσες συνεργάζονται με καταστηματα κτλ αλλά σε γενικές γραμμές αυτό που διάβασα χτες είναι ότι το scrapb αφορά πραγματάκια που όλοι έχουμε σπιτι αλλά με λίγη φαντασία δεν έχουμε χρησιμοποιησει . Αν πάλι πιστεύεις ότι κάποιοα υλικά θα σε βοηθησουν επαγγελματικα οκ !!! Παντως είναι άπειρα τα ωραία διακοσμητικά αλλά δυστυχώς πρεπει να βαζουμε λίγο φρένο .Πχ τα χαρτόνια του λιντλ ήταν πολύ φθηνα και πολύ ωραία ...ας περιμενουμε τετοιες ευκαιριες ή όποια δει κάτι αλλο οκ!!

Το big shot θα το ηθελα και εγω αλλά κάποια στιγμή που θα ηρεμησουν τα οικονομικά και θα ξερω ότι δεν θα χάσω την δουλειά μου ......(γιατι παίζεται και αυτό )

OiaRp2.png

Κολλάω τα περισσότερα με την κόλλα που μου πρότεινε η Χριστίνα, την uhu power, κολλάει πολύ πάρα καλά, την έχει και το jumbo. Βέβαια σε κάτι πολύ μικρό βάζω κι εγώ dots, για να μη φαίνεται η κόλλα.

Σάντυ,να ξέρεις ότι μπορεί να την βρεις και πιο φτηνά από τα τζάμπο.Και εγώ πίστευα ότι θα είχαν την καλύτερη τιμή και πήρα 2-3 να βρίσκονται.

Μετά την είδα στο σούπερ μάρκετ της γειτονιάς μου 80 λεπτά φθηνότερα.

3 Χ 0.80=2.40...Άλλη μία θα είχα πάρει.

Αν προσθέσεις και τα μεταφορικά που του αναλογούν,μάλλον καταλήγεις στα ίδια.Τί να κάνουμε?Είπαμε,σε λάθος χώρα μένουμε.

Διαφημίσεις

αλλά σε γενικές γραμμές αυτό που διάβασα χτες είναι ότι το scrapb αφορά πραγματάκια που όλοι έχουμε σπιτι αλλά με λίγη φαντασία δεν έχουμε χρησιμοποιησει .

Ναι,καλά...αυτό είναι μόνο στην θεωρία...εγώ έχω ελάχιστα πράγματα στο σπίτι μου,που θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω και θα έδειχναν σαν χειροτεχνία νηπιαγωγείου!!!χαχαχα

Αν δεν πληρώσεις,δεν δημιουργείς.Τέλος!!;)

Κολλάω τα περισσότερα με την κόλλα που μου πρότεινε η Χριστίνα, την uhu power, κολλάει πολύ πάρα καλά, την έχει και το jumbo. Βέβαια σε κάτι πολύ μικρό βάζω κι εγώ dots, για να μη φαίνεται η κόλλα.

Σάντυ,να ξέρεις ότι μπορεί να την βρεις και πιο φτηνά από τα τζάμπο.Και εγώ πίστευα ότι θα είχαν την καλύτερη τιμή και πήρα 2-3 να βρίσκονται.

Μετά την είδα στο σούπερ μάρκετ της γειτονιάς μου 80 λεπτά φθηνότερα.

3 Χ 0.80=2.40...Άλλη μία θα είχα πάρει.

Αλήθεια? Καλέ εγώ τη βρήκα μόνο σε ένα βιβλιοπωλείο και μετά τη βρήκα στο jumbo 1 ευρώ λιγότερο! Δε θυμάμαι τιμή, αλλά είχε διαφορά 1 ευρώ. Νομίζω στο βιβλιοπωλείο τη βρήκα 3.50 ευρώ και στο jumbo 2.5. Σε σούπερ μάρκετ δεν την έχω βρει! Θα κοιτάξω και στο praktiker!

EkcAp3.png

Πόσα??? :shock::shock::shock:

Μήπως να πάρουμε κι εμείς τελικά???

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Mia βοήθεια , τα layouts τα φτιαχνεται πάνω σε χαρτόνι ?
οχι απαραίτητα, μπορεί η συνθεση σου να βασίζεται σε ενα απλό χαρτι scrapbooking. Μπορεις να επιλέξεις χαρτόνι αν σου αρεσει το σχεδιο ή η υφή του (συνήθως εχουν ενδιαφερουσες υφες, αλλιώς ειναι σα μονοχρωμα χαρτια) Τωρα εαν εχεις σκοπο να χρησιμοποιήσεις βαρια διακοσμητικά, ίσως το χαρτονι να ειναι καλύτερο, αλλά δεν ειμαι σιγουρη για το τελευταίο... μπορεί και το κανονικό χαρτί να κανει...

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

http://www.facebook.com/photo.php?fb...ype=1&theater\ καντε και μας ενα likeeeeeeeeeeeee......... Οσες μπορειτε και θελετε....... Ευχαριστουμε.........
Πελαγία, δεν ανοιγει το λινκ σου. τι ειναι?

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Διαφορα σχεδια που κυκλοφορούν στο ιντερνετ δωρεαν τα χρησιμοποιείτε ? Αναφέρομαι σε free tags και διαφορα και αν ναι σε τι χαρτι τα τυπώνετε ??

Επίσης πως χρησιμοποιω αυτο

http://enjoyscrapping.gr/index.php?act=viewProd&productId=109

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...