Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να βάλετε την ΤV κρεμαστή στο τοίχο!!!!!!!! ;):D

δεν γίνεται δυστυχώς γιατι είναι οθονη υπολογιστη και ταυτοχρονα τηλεοραση οπότε κρεμονται πολλά καλώδια και πρεπει να είναι στο γραφείο .....δεν πειραζει τα βολευω δεν παραπονιεμαι της μικρης είναι ακόμα μικρότερο το δωματιο .

OiaRp2.png

Α! Κορίτσια μου εγω αυριο θα λειπω και μαλλον όλες τις επόμενες μερες θα είναι λίγο δύσκολο με το ζουζούνι να με αφησει να ανοίξω υπολογιστη . Θα καταπιαστω με το ευχολόγιο της φίλης μου να το κάνω όσο πιο όμορφο μπορω και γεμάτο αγάπη .Ελ΄πιζω να τα καταφερω ,θα δοκιμάσω να φτιάξω θηκη & θηκη βεντάλια που μας είπε και η Βαλια.Για συνθεση θα περιμένω τα νεα μου πραγματάκια πρωτα !!!

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Λευκή το big shot πραγματικά αξίζει τα λεφτά του. Έχει πολύ ωραία σχέδια, το κακό είναι ότι πρέπει να παίρνεις συνέχεια μήτρες... Αλλά δεν το μετανιώνω, τα έχει βγάλει τα λεφτά του.

Εγώ το έχω στην ντουλάπα..

EkcAp3.png

Να βάλετε την ΤV κρεμαστή στο τοίχο!!!!!!!! ;):D

Εμείς και τις δύο τηλεοράσεις κρεμαστές στον τοίχο τις έχουμε και πάλι δε μένει χώρος! Τι άλλο να κρεμάσω στον τοίχο? Το κρεβάτι?:lol::lol::lol:

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Την καλημέρα μου. Σήμερα είναι Παρασκευή και έρχεται τριήμερο!!!

Ευκαιρία για ξεκούραση και όμορφες οικογενειακές στιγμές.

Βίκυ, εκτός από τη Νάντια που θα φτιάξει κάτι με το Be Happy μπορώ κάπου αλλού να δω δείγματα δουλειάς με τα συγκεκριμένα χαρτιά; Μου άρεσε πολύ αλλά φοβάμαι πως να το χρησιμοποιήσω. Θα μελετήσω βέβαια και τα δικά απλά ρωτάω αν υπάρχει κάτι με τα ίδια χαρτιά.

Εγώ πάντως ψάχνω να βρω χώρο για να στριμώξω κανένα γραφειάκι γιατί δεν πάει άλλο! Θέλω το χώρο μου! Φυσικά το γραφείο δε θα λύσει το πρόβλημα αποθήκευσης των υλικών αλλά ίσως με κάποα κουτιά είτε από κάτω είτε σε ράφια να βολευτώ. Γραφείο επειγόντως! Αλλά πού;;;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...