Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω παντως 1η φορα χαρηκα που δεν εχω το big shot !!!!!!γιατι μετα θα είχα και αυτη την εννοια ..ΑΑΑχχ Βαλια να είσαι καλά που με εχεις εξυπηρετησει και μου κόβεις εσυ !!

OiaRp2.png

Κι εγώ δεν το έχω το big shot.

Αλήθεια, τι κόβεται με αυτό; Βοηθάει πολύ; Αξίζει τα λεφτά του; Ρωτάω μήπως τύχω το lotto (δεν παίζω εγώ αλλά ο άντρας μου) και το αγοράσω κάποια στιγμή. Προς το παρόν ούτε που το σκέφτομαι.

Διαφημίσεις

Αλήθεια, τι κόβεται με αυτό; Βοηθάει πολύ; Αξίζει τα λεφτά του; Ρωτάω μήπως τύχω το lotto (δεν παίζω εγώ αλλά ο άντρας μου) και το αγοράσω κάποια στιγμή. Προς το παρόν ούτε που το σκέφτομαι.

Κοβεις σχέδια αναλογα με τι μητρες εχεις...από λουλόυδια , tags μέχρι ανάγλυφα σχεδια στο χαρτι

OiaRp2.png

Ειναι το αγαπημένο μου εργαλείο!!! Η καλύτερη αγορα που εχω κάνει! Ενταξει..δινεις μια φορα 80? αλλα το εχεις μια ζωή..κι εσύ και η κόρη σου!!!;)

Η αλήθεια είναι ότι και εγω πολλές φορες το προσπάθησα αλλά στο τέλος σκάλωσα. Αν ερθουν καλύτερες μερες θα το πάρω σίγουρα.

Βικυ, Βαλια ,Σαντυ ας μας πειτε ποιες μήτρες είναι αυτες που χρησιμοποιείτε συνεχεια ..

OiaRp2.png

Κατάλαβα τι εννοείτε κορίτσια. Σίγουρα σου λύνει τα χέρια. Νομίζω όμως ότι είναι λίγο νωρίς ακόμη για μένα. Πιστεύω ότι πρέπει να πειραματιστώ ακόμη σε πολλά πράγματα, να τολμήσω να κάνω πράγματα, να μάθω να μην λυπάμαι τα υλικά μου και να τα χρησιμοποιώ, να δημιουργήσω γενικά και μετά να κάνω το επόμενο βήμα. Για να κάνω τότε τη ζωή μου ευκολότερη. Άσε που μου λείπουν τόσα πολλά εργαλεία, οπότε έχουμε καιρό ακόμα. Δεν μας αφήνει κι αυτή η Λένα να μαζέψουμε χρήματα. Όλο νέα πράγματα φέρνει. Μάλλον θα σταματήσω να κοιτάω τι φέρνει μήπως περισσέψω κανένα ευρώ. Αν δεν μου το "φάει" βέβαια κανένας καινούριος φόρος!

Σε αυτό που λες εχεις ενα δίκιο απλά αυτό εχει νομίζω την εννοια της διακοσμησης πιο πολύ και θα μας διευκόλυνε ,οπότε ο πειραματισμός είναι αλλο πραγμα .

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Κι εγώ κάτι τέτοιο πρέπει να κάνω. Ελπίζω να μη μου κάνει εκείνος έξωση από το σπίτι!!!

Ούτε στον υπολογιστή δεν προλαβαίνω να πάρω σειρά. Αν δεν είναι ο άντρας μου, τρέχουν τα κορίτσια. Για μένα δεν υπάρχει καθόλου χρόνος. Γι' αυτό και πάντα βιαστικά κάνω αναρτήσεις. Έχω κάποιον πάνω από το κεφάλι μου να περιμένει.

εγω εκανα εξωση στον αντρα μου και του πηρα το γραφειο! χεχεχε Το είδαν τα κορίτσια...εκεινο το γωνιακό απο το ικεα ηταν του αντρα μου...χαχαχα

Ναι ωραίο πραγμα να υπάρχει γραφείο στο σπίτι ...εγω εχω ενα μικρο στο δωματιο αλλά πανω εκει ειναι η τηλεοραση :(

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...