Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

http://vartig12.blogspot.com/2011/06/amazing-journeybitw-im-being-published.html

Κάτι σαν αυτό, δηλαδή να είναι όλα τα στοιχεία συγκρντρωμένα το ενα πάνω στο άλλο σε ενα σημειο της συνθεσης και οχι σκορπισμένα!...καταλάβατε??:confused::-P

κοριτσάκια γεια σας!!τι φανταστικό κιτ ήταν αυτό?

τυχερές όσες το πήρατε,περιμένω με ανυπομονησία να δω δημιουργίες σας!!

εγώ να δεις Λευκή πόσες άγνωστες λέξεις έχω στο scrapbooking!!xixi

http://vartig12.blogspot.com/2011/06/amazing-journeybitw-im-being-published.html

Κάτι σαν αυτό, δηλαδή να είναι όλα τα στοιχεία συγκρντρωμένα το ενα πάνω στο άλλο σε ενα σημειο της συνθεσης και οχι σκορπισμένα!...καταλάβατε??:confused::-P

Καταλάβαμε!!!!

Και θέλεις εγώ να φτιάξω τέτοιο αριστούργημα; Πλάκα με κάνεις; όπως λέμε κι εμείς εδώ πάνω.

Η φωτογραφία φαίνεται σαν να είναι στον αέρα. Και τι υπέροχα λουλούδια! Αριστούργημα!

Κάτι πιο απλό έχεις;

κοριτσάκια γεια σας!!τι φανταστικό κιτ ήταν αυτό?

τυχερές όσες το πήρατε,περιμένω με ανυπομονησία να δω δημιουργίες σας!!

εγώ να δεις Λευκή πόσες άγνωστες λέξεις έχω στο scrapbooking!!xixi

πραγματικά χαίρομαι με την αντίδραση σου !!!!:P

Εγω μαλλον θα αργησω να το χρησιμοποιησω αλλά θα εμπνευστω από τα κορίτσια .Αυτό που ηθελες να φτιάξεις τι εχει γινει ?Εισαστε καλύτερα τωρα ?

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχα ναι βρε παιδιά κάτι πιο απλό????????

λοιπόν Λευκή να σου πω πω τα φαντάστηκα αυτά τα χαρτιά...εφόσον έχουν πάνω τους ήδη στις άκρες σχέδιο...κόβεις αυτό το σημείο σε έναν μεγάλο κύκλο ,βάζεις και φώτο και κάνα αυτοκοληττάκι,κάνα κρυσταλάκι κι έτοιμο,δεν χρειάζονται πολλά...

ωραία πάω στη θεωρία,αλλά στη πράξη δεν έχω φτιάξει ποτέ κάτι τέτοιο...χιχι

Σοφία μου εγώ μαζεύω ακόμα υλικό (δωρεάν ) από περιοδικά και ότι πέφτει στα χέρια μου...μόνο ένα δισέλιδο έφτιαξα από το βιβλιαράκι...

στα ίδια είμαστε εδώ...ακόμα ψάχνουμε για δουλειά,2 1/2 μήνες κοντεύουμε...το κρύωμα το ξεπέρασα και η μικρή ντούρασελ!!

πάντως στην αρχή όταν το είδα το κιτ λέω πολλά τα 32Ε,αλλά αν τα πάρεις μεμονωμένα πιο πολλά στοιχίζουν...ή εδώ μου φαίνονται ακριβά...

και είναι και όλα συνδιασμένα...αυτό είναι πολύ σημαντικό.

http://vartig12.blogspot.com/2011/08/once-upon-sketch-august-1st-perfect-day.html

Σε ευχαριστώ Λευκή μου...αν το προσεξεις ομως καλά...θα δεις οτι ειναι πολυ απλο!!

Αυτό είναι το απλό;

Είναι πολύ όμορφη σύνθεση. Το χαρτί ήταν πολύ φορτωμένο σαν αυτά που παραγγείλαμε;

Κι εδώ η φωτογραφία φαίνεται να είναι στον αέρα. Μ'αρέσει έτσι όπως βάζεις μαζί όλα τα διακοσμητικά και το αποτέλεσμα είναι πολύ αρμονικό. Εγώ ακόμη φοβάμαι να βάλω πολλά μαζί το ένα πάνω στο άλλο. Πρέπει να το ξεπεράσω. Είναι ωραία τα πολλά επίπεδα.

Διαφημίσεις

Κορίτσια μην αγχώνεστε! Guest designer για αυτό το κιτ που πήρατε θα ειναι η Nadia Cannizzo οπότε θα σας δώσει ιδέες...αν και θα σας φανούν λίγο δύσκολες μιας και το στυλ της ειναι φορτωμένο!

Σοφία μου εγώ μαζεύω ακόμα υλικό (δωρεάν ) από περιοδικά και ότι πέφτει στα χέρια μου...μόνο ένα δισέλιδο έφτιαξα από το βιβλιαράκι...

στα ίδια είμαστε εδώ...ακόμα ψάχνουμε για δουλειά,2 1/2 μήνες κοντεύουμε...το κρύωμα το ξεπέρασα και η μικρή ντούρασελ!!

πάντως στην αρχή όταν το είδα το κιτ λέω πολλά τα 32Ε,αλλά αν τα πάρεις μεμονωμένα πιο πολλά στοιχίζουν...ή εδώ μου φαίνονται ακριβά...

και είναι και όλα συνδιασμένα...αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Και εγω χτες ετσι ειπα αλλά σημερα ήθελα να ξεσπάσω .........και τωρα παλι χαλια είμαι ααχχχχ εκείνη την στιγμή ενιωσα σαν να πήρα το αίμα μου πισω .Sorry ,,.....:(:(:(

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...