Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Επειδή δεν έχω ξαναπάρει τέτοια χαρτιά που είναι αρκετά φορτωμένα, τι με συμβουλεύετε ως προς την χρήση τους; Πως να τα χρησιμοποιήσω έτσι ώστε να βγει άσχημο το αποτέλεσμα; Είναι τόσο στολισμένα από μόνα τους και φοβάμαι μήπως δεν μπορέσω να τα δουλέψω σωστά.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έκλεισε ο διονυσοπουλος;;; Στον Πειραιά που είναι Βικυ;;;

Σαντυ, κι εγω μπορω να σου δώσω κάποιο χαρτί αν το θες και δεν το βρίσκεις! :D

Σε ευχαριστώ κοπέλα μου κι εσένα και τη Λευκή που με σκεφτήκατε!

EkcAp3.png

Γραφουν τη διεύθυνση τα κοριτσια στο φβ στο our creative little world...
ειναι closed group, εστειλα request να με δεχτουν. Αν δω διευθυνση θα σας πω.

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Σαντυ εγω δεν στο ειπα γιατι για να στο στειλω με πακετο θα ηταν λιγο δύσκολο ενα χαρτι...;)

Για αυτο σου ειπα να το παρεις όχι απο τσιγκουνια μην παρεξηγηθούμε .:(

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Βρε, ουτε εγω θα της το στειλω, τα μεταφορικά θα κοστιζουν περισσότερο! Όταν βρεθουμε για το μαθημα με τη Βικυ, της το δίνω χερι με χερι! ;)

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Σαντυ εγω δεν στο ειπα γιατι για να στο στειλω με πακετο θα ηταν λιγο δύσκολο ενα χαρτι...;)

Για αυτο σου ειπα να το παρεις όχι απο τσιγκουνια μην παρεξηγηθούμε .:(

χαχαχχαχ! Καλέ σιγά μη σε παρεξηγήσω βρε κορίτσι μου, ούτε καν το σκέφτηκα, αλήθεια! :):):):):)

(Ούτως ή άλλως αν έπαιρνα από κάποια κοπέλα, θα το πλήρωνα, για να έχω και ήσυχη συνείδηση!)

EkcAp3.png

Koρίτσια δουλεύουν κανονικά τα blogs σας σήμερα? Εγώ δεν μπορώ να γράψω νέα ανάρτηση, κολλάει..
Σαντυ, γιαυτο που ρωτάς δεν ξέρω, που χρόνος για νεα ανάρτηση;;;

Καλέ εσύ πού να προλάβεις?

Οι υπόλοιπες? Τα δικά σας δουλεύουν? Δηλαδή μπορείτε να γράψετε κείμενο? Εγώ τώρα δοκίμασα πάλι να γράψω νέα ανάρτηση, δεν ανοίγει... Γκρρρρ... Όχι τίποτα άλλο, θέλω να αναρτήσω το βραβείο που μου έστειλε η Λευκή, μην περάσει κανένας χρόνος πάλι!:tongue:

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Μετα σκέφτηκα την λύση της συναντησης δεν ειμαι και στα καλύτερα μου και δεν στροφαρω ..

Κοριτσάκι μου, μην το σκέφτεσαι, αλήθεια δεν παρεξήγησα!

Ας πούμε κάτι άλλο!

Καλύτερα που δεν το πρόλαβα το κιτ, να μου μείνουν λεφτά για το μάθημα της Βίκυς!

EkcAp3.png

Εγω μπορεσα απλά μεσα στην αναρτηση με δυσκολευε να μετακινησω τις φωτο για αυτο είναι λίγο αλλου κακου

Καλέ εγώ ούτε μια λέξη δεν μπορώ να γράψω!:rolleyes::rolleyes: Ελπίζω να μου ξεμπλοκάρει πριν λήξει η προθεσμία του get creative, για να ανεβάσω τη συμμετοχή μου. Αλλά ας πάω προς το παρόν να την τελειώσω!

EkcAp3.png

Λευκή, καλό θα είναι να μην κάνεις "απλωμένη" σύνθεση με αυτά τα χαρτιά! Προτίμησε ενα cluster(σύμπλεγμα,συστάδα,σωρός) με πολλά layers (στρωσεις)!

Βίκυ μου μήπως μπορείς να μου το εξηγήσεις κάπως πιο αναλυτικά γιατί δεν κατάλαβα τίποτα!!! Έχω άγνωστες λέξεις και στα αγγλικά και στα ελληνικά. Κάποιο παράδειγμα που μπορώ να δω; Αν και θέλω και τη θεωρία. Όσο γίνεται να μου εξηγήσεις. Έχω δίκιο που φοβάμαι δηλαδή;

Λευκή, καλό θα είναι να μην κάνεις "απλωμένη" σύνθεση με αυτά τα χαρτιά! Προτίμησε ενα cluster(σύμπλεγμα,συστάδα,σωρός) με πολλά layers (στρωσεις)!

Αυτό δεν το εχω κανει ποτε ούτε εγω .......και φοβαμαι κιολας δεν ξερω πως θα είναι ενω στους αλλους μου αρεσει..

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...