Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

καλησπέρα και καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου! και χρόνια πολλά! και τι έδειξε το ΕΡΑ τεστ και τελικά με τι πρωτόκολλο προχώρησε στην τελευταία σου προσπάθεια; εγώ με όσους έχω μιλήσεις πλην του γιατρού μου που κι εκείνος αναγκάζεται να μου το προτείνει,  μου λένε ότι δεν έχει σημασία και δεν είναι αξιόπιστο. πραγματικά δεν ξερω πως να προχωρήσουμε!

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

https://www.websterspages.com/by-category/home/180

Δείτε κάτι σφραγίδες όνειρο!!! Ειδικά αυτη που γράφει beauty!!! Άραγε θα είναι πολυ ακριβές, γιαυτο δεν έχει φέρει καμία η Λένα;

Είδατε και το νέο κιτ; Εγω το παρηγγειλα κιόλας! Άσχετα που απο το προηγουμενο κιτ μόνο μια σύνθεση πρόλαβα να φτιάξω! :)

Σαντυ, γιαυτο που ρωτάς δεν ξέρω, που χρόνος για νεα ανάρτηση;;;

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

https://www.websterspages.com/by-category/home/180

Δείτε κάτι σφραγίδες όνειρο!!! Ειδικά αυτη που γράφει beauty!!! Άραγε θα είναι πολυ ακριβές, γιαυτο δεν έχει φέρει καμία η Λένα;

Είδατε και το νέο κιτ; Εγω το παρηγγειλα κιόλας! Άσχετα που απο το προηγουμενο κιτ μόνο μια σύνθεση πρόλαβα να φτιάξω! :)

Σαντυ, γιαυτο που ρωτάς δεν ξέρω, που χρόνος για νεα ανάρτηση;;;

Καλημέρα! Αν είδατε, λέει οτι αν παραγγείλετε αυτό το κιτ, θα εχετε 10% εκπτωση στο επόμενο! Και το επόμενο θα μπει σε λίγες μέρες και θα είναι στα μπλε/κιτρινα με υπεροχα χαρτια My mind's eye!!! Θα εχει και glimmer mist μεσα!!!! Θα μου το στειλει τις επόμενες μέρες για να φτιάξω κάτι!:D

υ.γ. τελειες οι σφραγιδες!

Διαφημίσεις

Καλημέρα !

Το είδα το κιτ αλλά δυστυχώς δεν μπορω να το πάρω, μου φάνηκε ωραίο..

Μόλις ανέβασα τα αλμπουμ που έφτιαξα ...Ελπίζω να σας αρέσουν.Μακάρι να είχα και άλλα εργαλεία να φτιάξω και άλλα πράγματα ..

Ευτυχώς έχω και αυτό όμως και ξεφεύγω από δύσκολες καταστάσεις που μου συμβαίνουν αυτό τον καιρό.........

Aν και τωρα που το βλέπω μου αρεσει όλο και πιο πολύ ....ουφ ...

OiaRp2.png

Σούπερ το νέο κιτ αλλά δεν έχω μία!!! Και απ' ότι βλέπω έχει μόνο 4 τεμάχια οπότε ώσπου να το σκεφτώ σίγουρα θα έχουν κάνει "φτερά".

Σοφία, τα είδα τα άλμπουμ σου και είναι κουκλίστικα!!! Διακρίνω μεγάλη εξέλιξη από την πρώτη φορά. Μπράβο σου κορίτσι μου. Εννοείτε ότι θέλω αναλυτικές οδηγίες για όλα!!!!

Η μπομπονιέρα φορεματάκι είναι απλά ΥΠΕΡΟΧΗ. Τέτοια μπομπονιέρα είχες; Μ' αρέσει τρελά. Είναι πολύ ιδιαίτερη.

Μπράβο Σοφάκι! Οι τσέπες έγιναν μια χαρά! Η μόνη μου παρατήρηση είναι οτι o τιτλος "wish book" χανεται επειδή είναι πολυχρωμο και το χαρτι...ολα τα άλλα μια χαρά! Απο που πήρες τον κοπτη που κάνει τρυπούλες?

Διαφημίσεις

Μπράβο Σοφάκι! Οι τσέπες έγιναν μια χαρά! Η μόνη μου παρατήρηση είναι οτι o τιτλος "wish book" χανεται επειδή είναι πολυχρωμο και το χαρτι...ολα τα άλλα μια χαρά! Απο που πήρες τον κοπτη που κάνει τρυπούλες?

ποιες τριπούλες λες σε ποιο χαρτι ...?

Ναι το ξέρω ετσι μου βγήκε δεν πειράζει ...

OiaRp2.png

Σούπερ το νέο κιτ αλλά δεν έχω μία!!! Και απ' ότι βλέπω έχει μόνο 4 τεμάχια οπότε ώσπου να το σκεφτώ σίγουρα θα έχουν κάνει "φτερά".

Σοφία, τα είδα τα άλμπουμ σου και είναι κουκλίστικα!!! Διακρίνω μεγάλη εξέλιξη από την πρώτη φορά. Μπράβο σου κορίτσι μου. Εννοείτε ότι θέλω αναλυτικές οδηγίες για όλα!!!!

Η μπομπονιέρα φορεματάκι είναι απλά ΥΠΕΡΟΧΗ. Τέτοια μπομπονιέρα είχες; Μ' αρέσει τρελά. Είναι πολύ ιδιαίτερη.

Βασικά εγω εκανα άλλες , το φορεματακι το είχε η κουμπάρα μου και είναι η κλασική μπονμπον που κάνει η κυρία αυτη . Εγω εδωσα παιχνιδάκια ..Οτι θες ρωτα !

OiaRp2.png

κοριτσια χαμος!!!! Μονο 2 κιτ εχουν μεινει και ηταν 11!!! Ευτυχώς που ακολουθεί κι άλλο! χαχαχα

Να σας πω την αμαρτία μου ήμουν τόσο χάλια σήμερα που για να ξεσπάσω το πήρα χωρίς να εχω μια ....

OiaRp2.png

Να σας πω την αμαρτία μου ήμουν τόσο χάλια σήμερα που για να ξεσπάσω το πήρα χωρίς να εχω μια ....

Shopping therapy!!! Αντι να πέρνουμε ρουχα/παπουτσια/τσαντες, το ριχνουμε στο scrapbooking!!!:lol:

Einai ena punch Martha stewart poy kanei scallop kai polles trypitses...nomizo legetai "Cherish"

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...