Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Lotos είπε:

Είχα πολύ μεγάλες αιμορραγίες ως τον 5ο μήνα...δεν ξέρω πόσες σερβιετες είχα χαλάσει..όλα πήγαν καλά!με το καλό σου εύχομαι !

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! 🎄❤️

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Είχες κάποια αποκόλληση; Πως σου το αιτιολόγησε ο γιατρός σου;

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

καλημέρα πολυλογούδες!!

σας παρακολουθώ μπας και μάθω κι εγώ κάτι...

Λευκή σε ευχαριστώ για το βραβειάκι...

γιατί δεν κάνεις κάτι με την πρόκληση με κάποιο φαγητό που λέει και κάποια χρώματα..στο get creative νομίζω την είδα...

ωραία ιδέα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν το εχω δοκιμασει αυτο με τις τσεπες για ογκο. Οι δικες μου εινια μονο για tags. κανω μια σκεψη χωρις να την εχω υλοποιησει ποτε. Βαζεις κανσον για πλατη. Αν σου φαινεται σκετο, κανε με σφραγιδες και versamark υδατογραφηματα. Μετα διαλεξε το χαρτι που θα φαινεται και κοψε το ιδια διασταση ή λιγο πιο κοντό. Για τα πλαινά, κοψε 2 τεμαχια κανσον παλι σα βενταλια (το κανσον εμενα μου διπλωνεται πιο καλα απο ότι τα scrapbooking cardstock) τοσο φαρδια όσο φαρδια θες να ειναι η τσεπη. Ασφαλισε την κατω πλευρα να ειναι στενη και ασε την πανω ελευθερη, σα βενταλια. Κολλησε την βενταλια καθετα στις ακρες των δυο χαρτιων για να δημιουργηθει τσεπη. Ξαναλεω ότι δεν το εχω δοκιμασει, ετσι μου ηρθε τωρα που σας διαβασα (όσο θηλαζα) :)

βασικα σε εχασα σε αυτα που χρωμάτισα..

OiaRp2.png

Το καλύτερο δεν σας το είπα ...σφραγισα νομίζοντας ότι ειχα versamark αλλα ήταν σκουρο όχι αυτό για το υδατογραφημα ....δυστυχως δεν διορθωνεται το κακο....και νλομιζα ότι είχα αλλά τζιφος .Δεν ηξερα ότο το versamark βγαζει και αλλα χρωματα:rolleyes:

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Αχ Σοφια μου δεν ξερω πως αλλιώς να το εξηγησω. Σα να φτιαξεις μια βενταλια και να την κολλησεις αναμεσα στα δυο χαρτια αλλα καθετα, σα να θες να φτιαξεις ενα κυβο. Δεν ειμαι καλή στην περιγραφή, το ξερω. Χριστινα, εσυ που μαλλον καταλαβες, μηπως μπορεις να το εξηγησεις καλύτερα?

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Αχ Σοφια μου δεν ξερω πως αλλιώς να το εξηγησω. Σα να φτιαξεις μια βενταλια και να την κολλησεις αναμεσα στα δυο χαρτια αλλα καθετα, σα να θες να φτιαξεις ενα κυβο. Δεν ειμαι καλή στην περιγραφή, το ξερω. Χριστινα, εσυ που μαλλον καταλαβες, μηπως μπορεις να το εξηγησεις καλύτερα?

το καταλαβα !!!!¨εξυπνο είναι αλλά δεν ξερω μηπως πιανει ακομα πιο πολυ όγκο.

OiaRp2.png

Σιγουρα θα πιανει όγκο! Αλλα πως αλλιώς θα φυλαξεις τις καρτες? Εγω φυλαξα τις ευχετηριες καρτες απο τα δωρα που ηρθαν στο μαιευτηριο και χρειαστηκα πολυ ογκο. Όμως μπορείς να βαλεις στο εξωτερικο χαρτι ενα brad και να κολλησεις στην πισω πλευρα του εσωτερικου χαρτιου ενα κομματι twine οποτε να το δενεις τυλιχτο για να κλεινει καπως η τσεπη και να μαζευεται ο ογκος, χωρις να πεφτουν και οι καρτες.

Εχω ρεντα σήμερα, ε? ;)

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Σιγουρα θα πιανει όγκο! Αλλα πως αλλιώς θα φυλαξεις τις καρτες? Εγω φυλαξα τις ευχετηριες καρτες απο τα δωρα που ηρθαν στο μαιευτηριο και χρειαστηκα πολυ ογκο. Όμως μπορείς να βαλεις στο εξωτερικο χαρτι ενα brad και να κολλησεις στην πισω πλευρα του εσωτερικου χαρτιου ενα κομματι twine οποτε να το δενεις τυλιχτο για να κλεινει καπως η τσεπη και να μαζευεται ο ογκος, χωρις να πεφτουν και οι καρτες.

Εχω ρεντα σήμερα, ε? ;)

Ω, ναι....υποκλίνομαι!!!!:D;)

Διαφημίσεις

Εχω ρεντα σήμερα, ε? ;)

να κομματι twine ??τι ειναυ αυτο ?

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...