Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Lotos είπε:

Είχα πολύ μεγάλες αιμορραγίες ως τον 5ο μήνα...δεν ξέρω πόσες σερβιετες είχα χαλάσει..όλα πήγαν καλά!με το καλό σου εύχομαι !

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! 🎄❤️

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Είχες κάποια αποκόλληση; Πως σου το αιτιολόγησε ο γιατρός σου;

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

στο 3,05 το ειχε βαλει η Βαλια ..αυτο εννοούσα !απλά για να γίνει αυτό σε μενα θα έπρεπε να εχω χαρτί με 40 εκ πλατος και παραπανω...για να διπλώσει αλλά θα δω θα βάλω άλλο από πάνω σας ζαλισα το ξέρω.

Λευκή σορι !!και εγω τωρα δεν μπορω να δω blog ...

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σοφία, σκέφτηκα και κάτι άλλο. Την κάτω σελίδα αν είναι μονόχρωμη μπορείς να την κάνεις λίγο μεγαλύτερη έτσι ώστε να φτιάξεις τα "αυτάκια" που θέλεις και να κολλήσεις από πάνω τη σελίδα 20Χ20 με το σχέδιο. Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ.

Σοφία, σκέφτηκα και κάτι άλλο. Την κάτω σελίδα αν είναι μονόχρωμη μπορείς να την κάνεις λίγο μεγαλύτερη έτσι ώστε να φτιάξεις τα "αυτάκια" που θέλεις και να κολλήσεις από πάνω τη σελίδα 20Χ20 με το σχέδιο. Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ.

ναι καπως ετσι πήγα να το κάνω χτες αλλά δεν ειχα γραφείο και το χαρτι του λιντλ όταν το τσαλακωσα εγινε σαν ..χάλια όλο τσακίσεις ..εσεις τι χαρτιά χρησιμοποιειτε στις τσακίσεις ?

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Εννοείς το λεπτό το κανσόν; Έχω πάρει κι εγώ κανσόν μονόχρωμα από το λιντλ αλλά δε θυμάμαι να έχω κάνει κάπου τσακίσεις. Ίσως γιατί δεν χρησιμοποίησες γραφείο; Και που το έκανες, στον αέρα;

Πάντως η πρώτη λύση είναι πιο εύκολη. Με τη δεύτερη ίσως κάνεις στραβά την τσάκιση και μετά θα φαίνεται άσχημα.

Εννοείς το λεπτό το κανσόν; Έχω πάρει κι εγώ κανσόν μονόχρωμα από το λιντλ αλλά δε θυμάμαι να έχω κάνει κάπου τσακίσεις. Ίσως γιατί δεν χρησιμοποίησες γραφείο; Και που το έκανες, στον αέρα;

Πάντως η πρώτη λύση είναι πιο εύκολη. Με τη δεύτερη ίσως κάνεις στραβά την τσάκιση και μετά θα φαίνεται άσχημα.

Εννοεις να χρησιμοποιησω το ιδιο χαρτι και απλα να αφησω ενα ανοιγμα ..θα δω πως θα μου βγει ..και θα σας το δειξω .

OiaRp2.png

Όχι, εννοώ ότι δεν έχω κάνει τσακίσεις στο χαρτί γιατί δεν έχω φτιάξει τέτοιες θήκες.

Δε ξέρω τι κατάλαβες, κάνε αυτό που σου φαίνεται πιο εύκολο. Αν βρεις τον τρόπο για τη μία σελίδα μετά θα είναι εύκολο για τις υπόλοιπες. Καλή ευκολία!

Κι όταν βρεις τον τρόπο, να μας το πεις κι εμάς!

Ναι περιμενω να μπει και η Βαλια να μας πει !

Σήμερα το απόγευμα κανόνισα να δωσω τα βιβλία ευχών /φωτο άλπμουμ .....Αυριο ελπιζω να προλάβω να τα ανεβασω ....Βασικά το φορεματακι και το καροτσάκι το εχω κανει παρόμοιο με αυτα που εχω ηδη φτιάξει απλά ίσως λιγο πιο όμορφα λόγω 2ης φορας .

OiaRp2.png

Αχ! Πες μου ότι είναι με τα καινούρια paper pad που αγόρασες!

Θα "σκάσω" που δεν τα πρόλαβα!!!

Περιμένω να τα δω και θα σου πω. Τα αλμπουμ είναι έτοιμα, έτσι δεν είναι;

Διαφημίσεις

Αχ! Πες μου ότι είναι με τα καινούρια paper pad που αγόρασες!

Θα "σκάσω" που δεν τα πρόλαβα!!!

Περιμένω να τα δω και θα σου πω. Τα αλμπουμ είναι έτοιμα, έτσι δεν είναι;

οχι τα καινούργια δεν τα εχω χρησιμοποιησει , θα κάνω μαλλον τους 12 πρωτους μηνες της μικρης, απλά μου φαίνονται πολύ μικρα και για αυτο ακόμα δεν εχω καταλήξει .Να σου πω το ροζ είχα σταμπάρει αλλα το εκρού βγηκε κάπως πιο ομορφο, να φτιάξω και κάτι καλό να τα αξιοποιησω .Αυτα είναι με χαρτιά που ειχα , ενα φορεμα , ενα καροτσακι και ενα 20*20 αγορίστικο.Τα εχω όσο έτοιμα γινόταν για τα δεδομένα μου:tongue:

OiaRp2.png

Πρέπει επειγόντως να φτιάξω κάτι κι εγώ! Πρέπει κάπου να ξεσπάσω για να ηρεμήσω γιατί το τελευταίο διάστημα έχω πολλά νεύρα.

Θα ξανακοιτάξω τις προκλήσεις μήπως και μου έρθει καμιά έμπνευση.

Δεν το εχω δοκιμασει αυτο με τις τσεπες για ογκο. Οι δικες μου εινια μονο για tags. κανω μια σκεψη χωρις να την εχω υλοποιησει ποτε. Βαζεις κανσον για πλατη. Αν σου φαινεται σκετο, κανε με σφραγιδες και versamark υδατογραφηματα. Μετα διαλεξε το χαρτι που θα φαινεται και κοψε το ιδια διασταση ή λιγο πιο κοντό. Για τα πλαινά, κοψε 2 τεμαχια κανσον παλι σα βενταλια (το κανσον εμενα μου διπλωνεται πιο καλα απο ότι τα scrapbooking cardstock) τοσο φαρδια όσο φαρδια θες να ειναι η τσεπη. Ασφαλισε την κατω πλευρα να ειναι στενη και ασε την πανω ελευθερη, σα βενταλια. Κολλησε την βενταλια καθετα στις ακρες των δυο χαρτιων για να δημιουργηθει τσεπη. Ξαναλεω ότι δεν το εχω δοκιμασει, ετσι μου ηρθε τωρα που σας διαβασα (όσο θηλαζα) :)

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...