Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Lotos είπε:

Είχα πολύ μεγάλες αιμορραγίες ως τον 5ο μήνα...δεν ξέρω πόσες σερβιετες είχα χαλάσει..όλα πήγαν καλά!με το καλό σου εύχομαι !

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! 🎄❤️

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Είχες κάποια αποκόλληση; Πως σου το αιτιολόγησε ο γιατρός σου;

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Καλημέρα Βίκυ.

Τα ξέρω τα κουτιά αυτά αλλά δεν έχω που να τα βάλω.

Οι ξυλομπογιές που μου δείχνεις δουλεύουν με τον ίδιο τρόπο; Δηλαδή τις περνάς από πάνω με βρεγμένο πινέλο; Αυτές είναι και πολύ οικονομικές!!! Εγώ πήρα τις 12 με 8 ευρώ! Θα τις έχω στα υπόψη γιατί η κόρη μου ήδη άρχισε να γκρινιάζει ότι της "κλέβω" τις μπογιές της.

χαχαχα...σε λίγο καιρό θα τσακώνεστε για όλα! Sorry, εκανα λάθος...αυτες στο λινκ ειναι απλές...δεν ειναι υδατοδιαλυτες...εγω τις ειχα παρει απο το MAX και δεν ηταν σε μεταλικη θηκη οπως στο πλαίσιο, αρα ηταν πιο φτηνες φανταζομαι αλλα οχι και 2-3 ?...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ή να πάρεις δύο σελίδες 20χ20 και να τις κολλήσεις μεταξύ τους μόνο στις τρεις πλευρές. Έτσι θα δημιουργηθεί μια "τσέπη" στην τέτρτη πλευρά που δεν θα είναι κολλημένη.

Αυτό που προτείνει η Βίκυ δείχνει υπέροχο.

Ή να πάρεις δύο σελίδες 20χ20 και να τις κολλήσεις μεταξύ τους μόνο στις τρεις πλευρές. Έτσι θα δημιουργηθεί μια "τσέπη" στην τέτρτη πλευρά που δεν θα είναι κολλημένη.

Με αυτό το τρόπο όμως, το ένα χαρτί (που κρύβεται) θα παει χαμένο! Εκτός και αν βάλεις μονόχρωμο για "πλάτη"...ή μπορείς απλά να βάψεις το chipboard με ακρυλική μπογιά και ετσι να χαλασεις μονο 1 χαρτί!;)

Διαφημίσεις

Για να σου πω κι εγω την αλήθεια..δεν εχω καταλάβει ακριβώς τι θες να κάνεις...υπάρχουν πολλοί τρόποι να κάνεις θήκες! Θα σας τους δείξω σε μάθημα μινι αλμπουμ! Γιατί δεν κόβεις απλά μια χοντρη λωρίδα χαρτί και να την κολλήσεις στο κάτω μερος της σελίδας σου? Κοίτα εδώ:

http://1.bp.blogspot.com/-rVI2ARksT_0/TeNXia9SsQI/AAAAAAAAAEA/YCtX8j16-tY/s400/SAM_0126.JPG

οπως αυτη πχ στο πλαι στο 4,57 λεπτο

και απλά να είναι από πανω, οχι στο πλαι και να κάνω ένα κοψιμο με το κόπτη κύκλου ..καταλαβες τι θέλω να πω ...?

OiaRp2.png

Κι εγώ αυτό θα έκανα, είναι και το πιο εύκολο!

EkcAp3.png

Με αυτό το τρόπο όμως, το ένα χαρτί (που κρύβεται) θα παει χαμένο! Εκτός και αν βάλεις μονόχρωμο για "πλάτη"...ή μπορείς απλά να βάψεις το chipboard με ακρυλική μπογιά και ετσι να χαλασεις μονο 1 χαρτί!;)

Σκεφτηκα μήπως να είχε πιετες για εσωτερικά για να μην φαίνεται άσχημα από το πλάι...αναγκαστικά θα το χασω το μεσα χαρτι αλλά όντως σκεφτηκα να είναι μονοχρωμο..το εχει κανει και η Βαλια νομίζω κάπου .

OiaRp2.png

Ναι αυτο σκεφτηκα αλλά όπως εγραψα θα φαινονται οι άκρες ..

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Θα κάνεις αυτο που ειπε η Λευκή! Θα ενώσεις 2 20*20 στε τρεις μονο πλευρες!

Και στο μέσα χαρτί μπορείς να βάλεις κανσόν, που είναι και φτηνό, δε θα πολυφαίνεται!

EkcAp3.png

Αν δείτε το βιντεο απο την αρχη, θα διαπιστώσετε πως η κοπέλα εχει κάνει τις θήκες χρησιμοποιώντας φακέλους! Τοσο απλά! χαχαχα

Στο 1:00"

ΜΜΜΜ και αυτό γίνεται .....χιχι θα δω τι θα κάνω ρε κορίτσια ...

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...