Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

• Μου αρέσει 1

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Γεια σας κι από μένα! Χάθηκα λιγάκι, ήταν άρρωστος ο μικρός, με πυρετό από την Παρασκευή το απόγευμα, τώρα δεν έχει πια, αλλά έχει βήχα και συνάχι. Τον μάτιασα που έλεγα ότι είναι γερός και δεν αρρωσταίνει.. Δεν ξαναμιλάω! Την Παρασκευή πήγε σε ένα πάρτυ μασκέ σε παιδότοπο, πέρασε πολύ ωραία, αλλά γύρισε με πυρετό και γκρίνια. Όλο αγκαλιά θέλει, δεν έχει καλή διάθεση, ούτε τρώει. Φυσικά δεν έφτιαξα τίποτα το Σαβ/κο.. Θα προσπαθήσω μέσα στη βδομάδα..

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια.

Σάντυ, ωραίες οι νέες προκλήσεις αλλά δεν νομίζω να προλάβω γιατί όλη η εβδομάδα πέρασε με τρέξιμο και το σαββατοκύριακο έχουμε αρκετό διάβασμα με την κόρη μου γιατί γράφει τη Δευτέρα τεστ στα Αγγλικά. Σήμερα έχουμε τον αποκριάτικο χορό του σχολείου. Οπότε όλες οι μέρες μου είναι γεμάτες.

Πού να προλάβεις βρε παιδί μου! Δεν πειράζει!

σας έχασα,δεν διάβασα τα προηγούμενα...

ψάχνω για μια φίλη προσκλητήριο με θέμα φράουλα για βάφτιση,έχετε καμιιά ιδέα?

κοιτάζω και στο πάρεντς στο θέμα βάφτιση, και στο ίντερνετ...αλλά δεν έχουν καλή ανάλυση...

Η Πένυ έχει τρέλα με τις φράουλες, θα της πω να γράψει!

Βικυ, μια ερώτηση: στη δημιουργία της Μελενιας για το ΒΙΤW Heart γραφει ότι δεν εχει κανει misting, αλλα εχει χρησιμοποιησει cardstock απο coredinations. Ειναι αυτά τα χαρτονια που όταν τα τρίβεις με γυαλοχαρτο πχ, βγαζουν το χρώμα που εχουν στο εσωτερικο τους???

Ναι, ετσι λειτουργούν τα coredinations. Πάντως έχει κάνει σίγουρα misting (τουλάχιστον το μαύρο χρώμα). Αν με ρώταγες για το κόκκινο, θα σου έλεγα οτι το εχει μελανώσει αλλά αφου εκεινη λέει οτι απλά εκανε sanding, τοτε ετσι θα ειναι!

Σε ποιο σημείο της σύνθεσης το έκανε αυτό με τα coredinations?

Tι είναι το sanding? Πολλές άγνωστες λέξεις!:lol::lol:

Εμείς είμαστε οικογενειακώς άρρωστοι, κόλλησα και την μικρή και εχει πυρετό η καημένη .

Περαστικά σας!

Εκανα κάποια πράγματα το Σκ όταν μπορέσω θα σας τα δείξω . Μια φίλη μου μου ζήτησε και ένα βιβλίο ευχών με άλλη "χρήση" και είμαι χαρούμενη που θα της το φτιάξω !

Μπράβο!! Τι ωραία!:)

EkcAp3.png

Επειδή δεν έχω το δικό μου χώρο και πρέπει να βγάζω πράγματα από τα ντουλάπια για να στρωθώ να κάνω κάτι, αυτό με κουράζει. Πάντα κάτι ξεχνάω και πηγαίνω να το πάρω και μετά κάνω πόση ώρα να τα συμμαζέψω. Και δεν μου χωράνε όλα έτσι όπως τα θέλω και προσπαθώ να τα στριμώξω ανάμεσα σε άλλα πράγματα και... Πρέπει οπωσδήποτε να φτιάξω το δικό μου χώρο αλλά πως και που. Δύο σημαντικά ερωτήματα.

Εσείς που τα αποθηκεύεται;

Αααααχ!!!! Πονεμένη ιστορία! Το ίδιο θέμα έχω, δεν έχω πού να τα βάλω και όποτε παίρνω κάτι καινούργιο, τα στριμώχνω... Μετά συνήθως δεν τα βρίσκω. Τα έχω μέσα σε κουτιά σε ντουλάπια του μπαρ που έχουμε στο σαλόνι! (Όποτε φτιάχνω κάτι, πίνω κι ένα σφηνάκι:lol:!) Για να βρω κάτι, πρέπει να βγάλω κάτι άλλο. Το big shot το έχω στην ντουλάπα! Μόνο στο μπάνιο δεν έχω βάλει ακόμα πράγματα! Πλέον όταν παίρνω κάτι, εκτός από την τιμή, σκέφτομαι και πού θα το βάλω...

EkcAp3.png

Την Παρασκευή πήγα στο ταχυδρομείο και πήρα το δέμα μου από το enjoy, τι ωραία που είναι όταν ανοίγεις το πακέτο σου! Πήρα και μια χαρά, γιατί διαπίστωσα πως οι μήτρες - μπορντούρες και αλφάβητο (που πήρα για το big shot) χρησιμοποιούνται (προσωρινά τουλάχιστον αυτό θα κάνω) καί με τις μικρές πλάκες κοπής και τη μικρή πλατφόρμα! Δηλαδή οι μεγάλες χρειάζονται μόνο αν θέλω να κόψω μια μεγάλη σε μήκος μπορντούρα (η οποία βέβαια είναι πολύ εντυπωσιακή, είναι 30 εκ οι μήτρες, για όλο το χαρτί δηλαδή), αλλά προς το παρόν, μη σας πω και προς το μέλλον θα κόβω μικρότερες. Ειδικά το αλφάβητο δεν τη χρειάζεται τη μεγάλη πλάκα κοπής με τίποτα, μια χαρά τα κόβει τα γράμματα! Αποκλείεται να το κόψω ποτέ ολόκληρο! Κι έτσι θα γλιτώσω τις πλάκες και την πλατφόρμα, που θα μου έπιαναν και χώρο!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδια!

Συγνώμη για εχθές που χάθηκα απότομα αλλά έπρεπε να τελειώσω κάτι στο γραφείο. Και μετά στο σπίτι με περίμεναν δύο μεγάλες στίβες ασιδέρωτα ρούχα.

Σάντυ, πολύ χαίρομαι που γλυτώνεις (τουλάχιστον άμεσα) την αγορά της μεγάλης πλάκας κοπής. Τουλάχιστον μπορείς να τα χαρείς έτσι όπως είναι. Εγώ φυσικά δε ξέρω για τι πράγμα μιλάς, αλλά για να το λες εσύ! Τι θα φτιάξεις τώρα;

Άρα κι εσείς έχετε το ίδιο πρόβλημα με εμένα με το θέμα χώρου. Να παρηγορηθώ λιγάκι. Αλλά εξακολουθεί να με απασχολεί και δε ξέρω πως θα το λύσω. Δυσκολεύομαι να φτιάξω κάτι, να έχω και αυτά τα εμπόδια; Τέλος πάντων, ας μην είμαι και αχάριστη.

Ανέβασα εχθές την καρτούλα που έφτιαξα. Δεν έχω φυσικά τους copic μαρκαδόρους και ούτε προβλέπεται προς το παρόν, αλλά έκανα μια χαρά τη δουλειά μου με τις νεροξυλομπογιές της κόρης μου(!!!). Πως σας φαίνεται το αποτέλεσμα;

Καλημέρα ..Δεν γλύτωσαμε την αντιβίωση στην μικρη .Ολο το βραδυ η καημενη δεν μπορούσε να κοιμηθεί από τον πυρετό ...

Λευκή είδα την καρτούλα σου!Υπέροχη !

Περαστικά σας κορίτσι μου. Δεν πειράζει και λίγη αντιβίωση. Αρκεί να γίνει καλά το παιδάκι και να μην ταλαιπωρείται.

Ευχαριστώ! Πως σου φάνηκε το βάψιμό της;

Έβαψα με ξυλομπογιές ακουαρέλας της μικρής μου κόρης(!!!) από το μάθημα ζωγραφικής που ξεκίνησε πρόσφατα. Βάφουν κανονικά όπως οι κοινές ξυλομπογιές αλλά μετά με ένα βρεγμένο πινελάκι περνάς από πάνω και βγάζει ένα όμορφο αποτέλεσμα. Σαν ξυλομπογιά και νερομπογιά μαζί. Δε ξέρω αν στο εξηγώ σωστά.

Μας τις ζήτησε η δασκάλα της ζωγραφικής και τις αγόρασα από το πλαίσιο : http://www.plaisio.gr/Art-Design/Fine-Arts-Supplies/Coloured-Pencils/Staedtler-Aquarell-Watercolour-Pencil-Erg-Set12-156-SB12.htm

Ωραία δε φαίνεται;

Ναι μια χαρά είναι ...εμένα τωρα μου έφυγε λίγο αυτη η φαση με τον χρωματισμό μεσα ισως γιατι δεν τα καταφερα .Μου λείπουν και μελάνια , μου λείπουν ένα κάρο πραγματα , εχω και ενα κάρο υποχρεωσεις που τρεχουν ..Σνιφ ...

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Καλά αυτό το έχουμε ξαναπεί. Όσα και να πάρουμε πάντα κάτι θα μας λείπει. Κι εγώ την τελευταία στιγμή την πήρα αυτήν την σφραγίδα, έτσι για να έχω και μια φιγούρα. Το βάψιμο μου προέκυψε στην πορεία όταν δοκίμαζα πως δουλεύουν οι μπογιές της κόρης μου. Αρχικά σκεφτόμουνα να χρησιμοποιήσω κοινούς μαρκαδόρους.

Από υποχρεώσεις, άλλο τίποτα!!! Δεν τελειώνουν και ποτέ.

Δε ξέρω γιατί αλλά πάλι τις τελευταίες μέρες δεν έχω ιδιαίτερη διάθεση να φτιάξω κάτι. Και την καρτούλα με το ζόρι της έφτιαξα και την παίδευα και πόση ώρα(!!!). Ήλπιζα ότι αγοράζοντας καινούρια εργαλεία θα μου ερχότανε η διάθεση, αλλά τζίφος και πάλι.

Εγώ αποθηκεύω τα πράγματά μου σε διαφανή πλαστικά κουτια απο το ΙΚΕΑ! Ειναι τελεια για αυτη τη δουλειά!

http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=14107

Εχει πολλα μεγέθη!

Όσο για τις σφραγίδες, κι εγώ έτσι τις χρωματίζω! Απλά έχω άλλη μάρκα ξυλομπογιές (Faber Castell).

http://www.plaisio.gr/Art-Design/Fine-Arts-Supplies/Coloured-Pencils/Faber-Castell-Coloured-Pencils-Set-24pcs-%CE%A9%CE%9D%CE%953.htm

Εγώ αποθηκεύω τα πράγματά μου σε διαφανή πλαστικά κουτια απο το ΙΚΕΑ! Ειναι τελεια για αυτη τη δουλειά!

http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=14107

Εχει πολλα μεγέθη!

Όσο για τις σφραγίδες, κι εγώ έτσι τις χρωματίζω! Απλά έχω άλλη μάρκα ξυλομπογιές (Faber Castell).

http://www.plaisio.gr/Art-Design/Fine-Arts-Supplies/Coloured-Pencils/Faber-Castell-Coloured-Pencils-Set-24pcs-%CE%A9%CE%9D%CE%953.htm

Α Βικυ και εγω αυτες πήρα αλλά ακόμα δεν τις χρησιμοποιησα ....την 1η φορα ήταν λιγο αποτυχημένη η προσπάθεια .

Εχω ενα θεμα με θηκες ...πως να την κάνω θήκη όλη την σελίδα 20*20 του βιβλίου ευχων για την φίλη μου ....προσπάθησα χτες αλλά τα εκανα μανταρα .Γιατι φυλλο 40*40 να διπλώσω δεν εχω ...πως να το κανω αλήθεια ?

OiaRp2.png

Καλημέρα Βίκυ.

Τα ξέρω τα κουτιά αυτά αλλά δεν έχω που να τα βάλω.

Οι ξυλομπογιές που μου δείχνεις δουλεύουν με τον ίδιο τρόπο; Δηλαδή τις περνάς από πάνω με βρεγμένο πινέλο; Αυτές είναι και πολύ οικονομικές!!! Εγώ πήρα τις 12 με 8 ευρώ! Θα τις έχω στα υπόψη γιατί η κόρη μου ήδη άρχισε να γκρινιάζει ότι της "κλέβω" τις μπογιές της.

Για να σου πω κι εγω την αλήθεια..δεν εχω καταλάβει ακριβώς τι θες να κάνεις...υπάρχουν πολλοί τρόποι να κάνεις θήκες! Θα σας τους δείξω σε μάθημα μινι αλμπουμ! Γιατί δεν κόβεις απλά μια χοντρη λωρίδα χαρτί και να την κολλήσεις στο κάτω μερος της σελίδας σου? Κοίτα εδώ:

http://1.bp.blogspot.com/-rVI2ARksT_0/TeNXia9SsQI/AAAAAAAAAEA/YCtX8j16-tY/s400/SAM_0126.JPG

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...