Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

• Μου αρέσει 1

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Kαλημέρα! Μπράβο βρε Σοφάκι μου, πολύ χάρηκα που είσαι καλύτερα!

Καλή συνέχεια με το μίνι! Εγώ χαζεύω τις νέες προκλήσεις του get creative και του ΟUAS.

Σε ευχαριστω Σαντυ !!!

Να ζητησω και από την Βαλια να μου δανείσει το εξωτερικό φύλλο του mini της !!!!!Φτιαχνω και για κορίτσι και για αγόρι και μου άρεσε πολύ το εξωφυλλο της !!!

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τι μου κανετε? δειτε ωραιο αυτο http://followingthepapertrail.blogspot.com/2012/02/memories-box.html

σοφια, εισαι καλύτερα σημερα?

Ναι είμαι καλύτερα , Βαλια θα το δεις και εσυ όταν γυρίσεις ότι αν μερικες φορες κατι δεν παει καλά δεν μπορείς να ερθεις στην δουλεια και να είσαι ησυχη !Τι κάνει το μωρό ?Ενταξει με το γαλα σου τωρα ?

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

εμεις στην δική σας ηλικία θελαμε κάθε λιγο και λιγάκι αλλά λόγω παλινδρόμησης εκοψα τον θηλασμό και εδωσα ξενο καλώς ή κακως .Εσενα γιατι δεν τρώει όμως ??Τον παιρνει ο υπνος ?

OiaRp2.png

Bάλια μου θηλάζεις, αντλείς με θήλαστρο ή του δίνεις γάλα σκόνη? Ή λίγο από όλα?
θηλαζω και δινω και δικο μου αντλημενο με θηλαστρο. συμπληρωμα δε δινω. ο μικρος αποκοιμιεται στο στηθος και δεν τρωει πολυ, οι θηλασμοι δεν εινια πολυ ενεργητικοι. πιο πριν δεν επιανε θηλη σχεδον καθολου αλλά τη δευτερα ηρθε σπιτι μια πολυ καλη συμβουλος θηλασμου και με βοηθησε.

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Πάνω σου αισθάνεται σιγουριά και για αυτό θέλει να πίνει λιγο και να κοιμαται ...Θα στρωσει σιγά σιγά ίσως θα πρεπει να του πιανεις λίγο το μαγουλάκι να ξυπναει.

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Του τριβω το αυτί, του τραγουδαω... ΑΜΑ δε θέλει να ξυπνήσει όμως...

απλά με αυτό τον τρόπο θα θελει να φαει πιο συχνα γιατι στην ουσια δεν χορταίνει και του χρειαζεται υπνος ...σιγά σιγά ομως σε 2-3 μήνες θα είναι με το μάτι γαρίδα όλη μερα ...

OiaRp2.png

θηλαζω και δινω και δικο μου αντλημενο με θηλαστρο. συμπληρωμα δε δινω. ο μικρος αποκοιμιεται στο στηθος και δεν τρωει πολυ, οι θηλασμοι δεν εινια πολυ ενεργητικοι. πιο πριν δεν επιανε θηλη σχεδον καθολου αλλά τη δευτερα ηρθε σπιτι μια πολυ καλη συμβουλος θηλασμου και με βοηθησε.

Mπράβο κορίτσι μου, μια χαρά θα τα πας, μην ανησυχείς. Είναι πολύ καλό σημάδι το ότι τώρα πιάνει καλύτερα τη θηλή, σιγά σιγά θα μάθει και θα συνηθίσει! Αν θέλεις να αυξήσεις την παραγωγή, να τον βάζεις συχνά στο στήθος. Να μη θηλάζεις με ρολόι, αλλά όποτε ζητήσει το μωρό και ας είναι και 100 φορές τη μέρα! Καλά έκανες και μίλησες με σύμβουλο!

Κι εγώ τον πρώτο καιρό είχα δυσκολευτεί πολύ με το θηλασμό. Πήρα 2 βιβλία της Πατσούρου για το θηλασμό (παιδίατρος και σύμβουλος θηλασμού) και με βοήθησαν πάρα πολύ! Τα έχω εμπεδώσει! :lol: Όποτε θέλεις να με ρωτήσεις κάτι, αν τυχόν ξέρω, μπορώ να σου πω τη γνώμη μου, όχι βέβαια ως ειδική, αλλά ως μαμά που θήλασε 2 χρόνια (και ας ακούγεται υπερβολικό..) Εννοείται βέβαια πως δεν υπάρχουν κανόνες, κάθε μανούλα θηλάζει όσο θέλει, όσο μπορεί, όσο αντέχει και όσο θεωρεί σωστό ή λογικό. Καλή συνέχεια!

EkcAp3.png

Σαντυ, σε ευχαριστώ πολύ! Τα βιβλια της Πατσουρου τα εχω κι εγώ όπως και το βιβλιο του Παπαβεντση "Επιστροφή στο μητρικο θηλασμό". Απο θεωρια γραφω αριστα, στην πράξη σκαλώνω... :)

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Σαντυ, σε ευχαριστώ πολύ! Τα βιβλια της Πατσουρου τα εχω κι εγώ όπως και το βιβλιο του Παπαβεντση "Επιστροφή στο μητρικο θηλασμό". Απο θεωρια γραφω αριστα, στην πράξη σκαλώνω... :)

E τότε είσαι κομπλέ από βιβλία και σίγουρα έχεις και θέληση! Οπότε όλα θα πάνε καλά και στην πράξη!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...