Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Κορίτσια καλημέρα και χρόνια πολλά ! Απ’οτι θυμάμαι είχα διαβάσει κατά καιρούς καλά λόγια για τον Τσιρι***η εδώ. Online διαβάζω τα χειρότερα (όχι πως πιστεύω τόσο τις κριτικές σε τέτοιες περιπτώσεις απλά θέλω να σιγουρευτώ πριν κλείσω ραντεβού μαζί του)

Μην χάσεις τον χρόνο σου Κ τα λεφτά σου να δεις όλους τους γιατρούς που έχουν ακουστεί κατά καιρούς . Νομίζω ότι ήδη έχεις κλείσει ραντεβού με αρκετούς από αυτούς . Δεν νομίζω ότι θα σου προσφέρουν κάτι τρομερο σε αυτά που ήδη έχεις ακούσει Κ ξέρεις. Το θέμα είναι να δοκιμάσετε διάφορες μεθόδους μήπως κάνετε καμία βλαστοκυστη παραπάνω Κ ίσως αυτό έχει να κάνει πιο πολύ με το έμβρυολογικό Κ όχι με τον γιατρό γιατί από ότι φαίνετε ωάρια παράγεις στους φυσικούς. Πιο πολύ εστίασε να κάνεις εξετάσεις που δεν έχεις κάνει Κ να βελτιώσεις πράγματα στην καθημερινότητά σου που ίσως βοηθήσουν .

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Εχω παρεξηγηθεί με την κυρία που μου κραταει το μωρό και δεν της εχω εμπιστοσυνη ...

Αυτά είναι τα δύσκολα! Τι τραβάμε οι εργαζόμανες μάνες! Πόσο καιρό την έχεις; Έχει ξαναδημιουργηθεί πρόβλημα;

Ηρέμησε και συζήτησέ το μαζί της. Βρήτε μια λύση για το καλό του παιδιού.

Εύχομαι να πάνε όλα καλά!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κοριτσάκια...

Βάλια μου πολύ ωραία η σύνθεση σου,μπράβο σου!!και το μπουμποκάκι κουκλί!!πως μου αρέσει αυτή η ηλικία!!

δεν πολυμπαίνω αυτές τις μέρες γιατί είμαι κρυωμένη και σέρνομαι...

Σοφία μου η συζήτηση είναι το καλύτερο σε αυτές τις περιπτώσεις,το ξεκαθάρισμα...

βλέπω συνέχεια φτιάχνετε διάφορα...μπράβο!!

καλημέρα κοριτσάκια...

Βάλια μου πολύ ωραία η σύνθεση σου,μπράβο σου!!και το μπουμποκάκι κουκλί!!πως μου αρέσει αυτή η ηλικία!!

δεν πολυμπαίνω αυτές τις μέρες γιατί είμαι κρυωμένη και σέρνομαι...

Σοφία μου η συζήτηση είναι το καλύτερο σε αυτές τις περιπτώσεις,το ξεκαθάρισμα...

βλέπω συνέχεια φτιάχνετε διάφορα...μπράβο!!

Περαστικά κοριτσάκι! Ελπίζω να μην κολλήσει η μικρή!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

ευχαριστώ.δεν κολάει το κορίτσι μου ποτέ!! 3 ετών και δεν έχει αρρωστήσει μέχρι τώρα,1-2 φορές ανέβασε ένα 38...

10 μέρες είμαι έτσι κι ακόμα να περάσει...

Μια χαρά, είναι γερή! Έτσι και ο γιος μου, πολύ λίγες φορές έχει κάνει πυρετό κι αυτές για ένα βράδυ.

EkcAp3.png

Σοφία μου λυπάμαι πολύ...εγώ τη μικρή την εχω σε βρεφονηπιακο του δημου κ ειμαι πολυ ευχαριστημενη! ειναι κ δωρεαν!

Σε τι ηλικία την πήγες ??Ειδα την μαμα σου σπιτι και θεωρησα ότι τα κραταει εκείνη.Βασικά θέλω να την κρατησω μεχρι τα 2,5 σπίτι για να μπορούμε λίγο να συνενοηθούμε , όταν παει με το καλό θα είναι 8-6 (δεκα ωρες την μερα ) και την λυπάμαι από τωρα να την στειλω .Αν κάνω 2ο παιδάκι όμως δεν θα εχουμε αυτη την πολύτελεια ..

Χριστίνα περαστηκά!!Και εμεις εδω όλο μας κυνηγούν τα μικροβια εγω είμαι με λαιμό ..

OiaRp2.png

αχ κοριτσια ευχαριστω

εριξα μια ματια στα σαιτ τι ομορφα πραγματα αλλα δεν ξερω απο που να ξεκινησω και τι να παρω

η βαπτιση ειναι τον ιουνιο εχουμε καιρο ελπιζω να προλαβω να φτιαξω κατι ομορφο

θεμα δεν εχω αλλα μαλλον θα παιξει κατι σε λεμονί λαιμ και τυρκουαζ χρωματα

ας πουμε οτι παιρνω για αρχη ενα αλμπουμ απο τζαμπο οκ!

τι αλμπουμ πρεπει να παρω για βιβλιο ευχων?

και μετα απο που ξεκιναμε ωχ μου φαινεται βουνο

θα ηθελα τις ιδεες σας.θα με βοηθουσε παρα πολυ γιατι εχω χαθει να πω την αληθεια μεσα στα σαιτ

να κανω τουλαχιστον την αρχη και βλεπουμε

ευχαριστω παρα πολυ που ειστε τοσο προθυμες να με βοηθησετε.

Διαφημίσεις

Βασικά θα σου στοιχισει πιο πολύ από το να δεις καπαιες δουλειες κοριτσιων που τα φτιαχνουν με 60-70 ευρω.Εγω τοτε ήθελα να το κάνω μονη μου και μου βγηκε πολύ πιο ακριβό αλλά συνεχιζω και ασχολουμαι .

Η vartig http://mywishbooks.blogspot.com/mywishbooks.blogspot.com εχει πολύ ωραία πραγματα και μπορεί θεωρω να συζητησετε για κα΄τι πιο απλό ..

OiaRp2.png

αυτο ειναι το θεμα οτι και εγω θελω να ασχολειθω μονη μου και ισως μπορει να το συνεχισω.το να αγορασω καποιο το θεωρω οτι πιο ευκολο απο τοσο ομορφα πραγματα που φτιαχνετε αλλα θα ηθελα να ξεκινησω και αν τα καταφερνω να ασχολειθω και εγω.απλα επειδη ειναι η πρωτη φορα ελεγα να φτιαξω κατι πιο απλο και βλεπουμε

αυτο ειναι το θεμα οτι και εγω θελω να ασχολειθω μονη μου και ισως μπορει να το συνεχισω.το να αγορασω καποιο το θεωρω οτι πιο ευκολο απο τοσο ομορφα πραγματα που φτιαχνετε αλλα θα ηθελα να ξεκινησω και αν τα καταφερνω να ασχολειθω και εγω.απλα επειδη ειναι η πρωτη φορα ελεγα να φτιαξω κατι πιο απλο και βλεπουμε

Εγώ ειμαι η Βίκυ ή αλλιώς vartig! Αυτή που σου πρότεινε η Σοφία..χεχε (Ευχαριστώ Σοφάκι!)

Δες εδώ, θα σε βοηθησει να αγορασεις τα απαραιτητα:

http://www.enjoyscrapping.gr/index.php?act=viewDoc&docId=25

Καλή αρχή!

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι για το βιβλίο ευχών;

Σε τι διαστάσεις γίνεται περίπου; Με χοντρό χαρτόνι το οποίο το ντύνεις με χαρτιά;

Σκέφτομαι να φτιάξω ένα για μια φίλη που γέννησε πρόσφατα αλλά δεν είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρω.

Ποια είναι η διαφορά με το μίνι; Φαντάζομαι ότι στο ευχολόγιο δεν περιλαβάνονται φωτογραφίες ή χώρος γι' αυτές και στο ευχολόγιο είναι άδειος ο χώρος για ευχές. Σωστά;

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι για το βιβλίο ευχών;

Σε τι διαστάσεις γίνεται περίπου; Με χοντρό χαρτόνι το οποίο το ντύνεις με χαρτιά;

Σκέφτομαι να φτιάξω ένα για μια φίλη που γέννησε πρόσφατα αλλά δεν είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρω.

Ποια είναι η διαφορά με το μίνι; Φαντάζομαι ότι στο ευχολόγιο δεν περιλαβάνονται φωτογραφίες ή χώρος γι' αυτές και στο ευχολόγιο είναι άδειος ο χώρος για ευχές. Σωστά;

Nai και μπορεις να παραγγειλεις και ωραίο σημα από σφραγιδομιανια.

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...