Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Εξετάζω όλα τα ενδεχόμενα για να μην απογοητευτώ κ να είμαι προετοιμασμένη. Με ΑΜΗ 0,4 μετρημένη πριν από ένα χρόνο πολύ πιθανό να μας πουν για δότρια κάποιοι γιατροί. Το θέμα είναι τωρα να δούμε γιατί δε προχωράνε σε καλής ποιότητας βλαστοκύστες. 
      Επισης, μετά από αποτυχημένη ετ, γνωρίζει καμμία κοπέλα αν υπάρχει πιθανότητα να γίνεται ωορρηξία κανονικά σε αυτό τον κύκλο μετά απο τόσα φάρμακα; Τόσους μήνες δε προσπαθούσαμε φυσικά με κάποιο σκοπό, γιατί έδινα όλα τα ωάρια μου σε ωοληψιες. Είναι καιρός που αφηνω κύκλο χωρίς ωοληψια. 

Κορίτσι μου καλησπέρα, είναι ανάλογα τον οργανισμό, άλλες κάνουν κανονικά άλλες όχι..  εσύ εννοείτε προσπάθησε δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 2

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Tα αγοράκια εχουν πιο πολλούς κολικούς ...και εμεις είχαμε τον πρώτο καιρό και λόγω παλινδρόμησης είχαμε και εμετους και υπηρχαν στιγμες που δεν ξεραμε τι να κανουμε .ΤΩρα την βλέπω σε βίντεο και λιώνω......ποσο μικρή ηταν!

Ανυπομονώ να την δω την σύνθεσή σου !!Ωραίο δώρο για την συγκεκριμένη μερα !!!!Ο αντρας μου μου εχει παραγγείλει σύνθεση με την μικρή αλλά πρωτα πρεπει να τυπωσω φωτο !!Βγαζουμε ολο την μικρή μονη της και εμείς είμαστε σε ελάχιστες !!!Βάλια είναι καλό που ασχολήσε , εγω τότε δεν το ήξερα το χομπυ ....

OiaRp2.png

Tα αγοράκια εχουν πιο πολλούς κολικούς ...και εμεις είχαμε τον πρώτο καιρό και λόγω παλινδρόμησης είχαμε και εμετους και υπηρχαν στιγμες που δεν ξεραμε τι να κανουμε .ΤΩρα την βλέπω σε βίντεο και λιώνω......ποσο μικρή ηταν!

Ανυπομονώ να την δω την σύνθεσή σου !!Ωραίο δώρο για την συγκεκριμένη μερα !!!!Ο αντρας μου μου εχει παραγγείλει σύνθεση με την μικρή αλλά πρωτα πρεπει να τυπωσω φωτο !!Βγαζουμε ολο την μικρή μονη της και εμείς είμαστε σε ελάχιστες !!!Βάλια είναι καλό που ασχολήσε , εγω τότε δεν το ήξερα το χομπυ ....

Αν έχουν λέει... Ο δικός μου υπέφερε από τους κολικούς, έκλαιγα κι εγώ μαζί του, δεν ήξερα τι να τον κάνω... Πολύ δύσκολη περίοδος..

EkcAp3.png

Έτοιμη η σύνθεση! Σε στυλ clean n simple. Μένει να τη φωτογραφισω και να την ανεβασω!

Μπορεί να κουτουλαω απο τη νυστα αλλα ξεφευγω λίγο απο τις πάνες και τους κολικους... Και άλλωστε ο άντρας μου είναι το θέμα μου!

Σας φιλώ!

Μπράβο που πρόλαβες! Περιμένουμε να τη δούμε!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

επιτελους τα καταφερα, η συνθεση ανεβηκε! η φωτο ειναι χαλια αλλά δεν προλαβαινω μερα ποτε! :) ο μπεμπης μου ειναι και λιγο κιτρινος, αλλα δε φταιει η φωτο, μου εκανε ικτερο στην αρχη.

ελπιζω να σας αρεσει.

φιλια (και ξαναπαω για υπνο τώρα που κοιμαται ο μικρός, αν και εινια νομος του Μερφυ, τώρα που θα παω μεσα θα ξυπνήσει) :?

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Βάλια μου μόλις την είδα τη σύνθεσή σου. Υπέροχη!

Αλλά την παράσταση την κλέβει ο μπέμπης σου. Είναι πανέμορφος και να το χαίρεσαι. Ειλικρινά συγκινήθηκα! Να'σαι καλά και να χαίρεσαι την οικεγένειά σου.

kαλημέρα ...Σήμερα είμαι πολυ χάλια , και χτες ήμουν αλλά σήμερα είμαι χειρότερα ..Αφησα την μικρή μου με έναν ανθρωπο που δεν του έχω πια εμπιστοσύνη και εχω κρυωσει ...ηρθα με κλαματα στην δουλειά .

OiaRp2.png

Καλημέρα κοριτσια.

Καλα τι υπεροχα πραγματα ειναι αυτα που φτιαχνετε?

τα ζηλεψα τοσο πολυ που ειπα να δοκιμασω και εγω ,να δω κιολας αν πιανουν τα χερια μου.

η βοηθεια σας θα ηταν πολυτιμη για εμενα αφου δεν εχω ιδεα απο που να ξεκινησω.

ας πουμε ποια ειναι τα πρωτα υλικα που χρειαζομαι για να φτιαξω ενα αλμπουμ η ενα βιβλιο ευχων για την βαπτιση του γιου μου?

απο ποια σαιτ μπορω να τα προμηθρυτω αφου βρισκομαι επαρχια και εδω δεν εχουμε τετοιου ειδους μαγαζια?

ξερω οτι ο χρονος σας ειναι πολυτιμος αλλα αν μπορουσατε να με βοηθησετε θα το εκτιμουσα παρα πολυ!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσια.

Καλα τι υπεροχα πραγματα ειναι αυτα που φτιαχνετε?

τα ζηλεψα τοσο πολυ που ειπα να δοκιμασω και εγω ,να δω κιολας αν πιανουν τα χερια μου.

η βοηθεια σας θα ηταν πολυτιμη για εμενα αφου δεν εχω ιδεα απο που να ξεκινησω.

ας πουμε ποια ειναι τα πρωτα υλικα που χρειαζομαι για να φτιαξω ενα αλμπουμ η ενα βιβλιο ευχων για την βαπτιση του γιου μου?

απο ποια σαιτ μπορω να τα προμηθρυτω αφου βρισκομαι επαρχια και εδω δεν εχουμε τετοιου ειδους μαγαζια?

ξερω οτι ο χρονος σας ειναι πολυτιμος αλλα αν μπορουσατε να με βοηθησετε θα το εκτιμουσα παρα πολυ!

Καλώς μας ήρθες!

Tα ελληνικά διαδικτυακά καταστήματα είναι τα εξής:

http://www.enjoyscrapping.com/

http://www.heart2craft.com/

http://www.scrapbooking.gr/

Το πρώτο είναι το πιο οικονομικό. Και το δεύτερο έχει αρκετά καλές τιμές. Το τρίτο είναι πιο ακριβό σε αρκετά προϊόντα, αλλά έχει πολύ μεγάλη ποικιλία. Καλό είναι να συγκρίνεις τιμές.

Nα χαίρεσαι το γιο σου, με το καλό η βάφτιση! Πότε είναι? Θέλεις να φτιάξεις ένα βιβλίο ευχών από την αρχή ή να πάρεις ένα απλό ''τετράδιο'' ή άλμπουμ και να το στολίσεις?

Έτοιμο απλό μπορείς να πάρεις από ένα βιβλιοπωλείο ή το jumbo ή να πάρεις ένα σκληρό άλμπουμ φωτογραφιών.

Επίσης υπάρχουν πολύ ωραία σχέδια εδώ

http://www.sfragidomania.gr/

Αν θέλεις να το κάνεις από την αρχή, χρειάζεσαι κομμένα σκληρά χαρτόνια (εμείς που είμαστε Αθήνα πάμε σε ένα συγκεκριμένο κατάστημα, αλλά από ξέρω, στέλνει και στην επαρχία.) Επίσης χαρτιά για τα εσωτερικά φύλλα.

Για αρχή χρειάζεσαι ψαλίδι, κοπίδι και χάρακα ή κόπτη χαρτιών. Εργαλείο για να ανοίξεις τρύπες και κρίκους για να κάνεις το δέσιμο. Ωραία χαρτιά, κορδέλες και διακοσμητικά.

Βέβαια είναι πιθανό να πάρεις ένα σωρό πράγματα, να δώσεις αρκετά χρήματα μόνο για ένα άλμπουμ και μετά αν δεν ξανασχοληθείς, να σου πάνε χαμένα. Ίσως δηλαδή σου στοιχίσει όσο και ένα έτοιμο.. Εκτός αν το κάνεις σχετικά απλό, για να μην καταξοδευτείς, απλό δε σημαίνει ότι δε θα είναι όμορφο!

Υπάρχει βέβαια η πιθανότητα να σου αρέσει ως χόμπι και να το συνεχίσεις (όπως πάθαμε οι περισσότερες!) και μετά να θέλεις να παίρνεις συνέχεια υλικά! Αυτό όμως είναι ένας γολγοθάς!:lol::lol::lol::lol:

EkcAp3.png

kαλημέρα ...Σήμερα είμαι πολυ χάλια , και χτες ήμουν αλλά σήμερα είμαι χειρότερα ..Αφησα την μικρή μου με έναν ανθρωπο που δεν του έχω πια εμπιστοσύνη και εχω κρυωσει ...ηρθα με κλαματα στην δουλειά .

Τι έπαθες κοριτσάκι μου? Πολύ στεναχωρέθηκα!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...