Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Εξετάζω όλα τα ενδεχόμενα για να μην απογοητευτώ κ να είμαι προετοιμασμένη. Με ΑΜΗ 0,4 μετρημένη πριν από ένα χρόνο πολύ πιθανό να μας πουν για δότρια κάποιοι γιατροί. Το θέμα είναι τωρα να δούμε γιατί δε προχωράνε σε καλής ποιότητας βλαστοκύστες. 
      Επισης, μετά από αποτυχημένη ετ, γνωρίζει καμμία κοπέλα αν υπάρχει πιθανότητα να γίνεται ωορρηξία κανονικά σε αυτό τον κύκλο μετά απο τόσα φάρμακα; Τόσους μήνες δε προσπαθούσαμε φυσικά με κάποιο σκοπό, γιατί έδινα όλα τα ωάρια μου σε ωοληψιες. Είναι καιρός που αφηνω κύκλο χωρίς ωοληψια. 

Κορίτσι μου καλησπέρα, είναι ανάλογα τον οργανισμό, άλλες κάνουν κανονικά άλλες όχι..  εσύ εννοείτε προσπάθησε δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 2

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημέρα !Σημερα στην Αθήνα ξημέρωσε μια μερα όλο καταστροφές . Πραγματικά δεν έχω λόγια ....εμείς ζούμε ο καθενας τον αγώνα του και άλλοι καταστεφουν σε βάρος εργαζομένων , τι να πω .

Λευκή πειραματίστηκες αρκετα ,και εγω φοβαμαι πολύ μην κατασρεψω αυτό που φτιαχνω και δύσκολα κάνω καινούργια πραγματα . Εσυ σίγουρα σε αυτη την σύνθεση έκανες αρκετα !!Μπραβο μου άρεσε πολύ

Και η Σαντυ έκανε καλή δουλειά ήταν αρμονική η σύνθεσή της .

Εγώ αυτό το Σκ όλο και κάτι πάλευα αλλά ακόμα δεν έχω τελειωσει τίποτα .

OiaRp2.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Τι καλή δηλαδή με όλα αυτά που συμβαίνουν στη χώρα μας; Που θα πάει αυτό το χάλι; Έχει μαυρίσει η ψυχή μας.

Τέλος πάντων, στα δικά μας τώρα ενάντια σ' όλο αυτό το άσχημο κλίμα.

Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια. Αλήθεια βλέπετε βελτίωση; Πολύ χαίρομαι γι' αυτό. Ανεξαρτήτου όμως αποτελέσματος την ευχαριστήθηκα πολύ αυτήν τη σύνθεση και ας με παίδεψε στην αρχή. Δε ξέρω τι θα έπρεπε να κάνω διαφορετικά. Ελπίζω την επόμενη φορά να βελτιωθώ περισσότερο. Περιμένω σήμερα και τα πραγματάκια από Λένα και ελπίζω να φτιάξει η διάθεσή μου.

Σοφία με τι πάλευες το σαββατοκύριακο;

Βασικά κάνω μια απόπειρα να φτιάξω ένα δείγμα παρόμοιο με το πρωτο που είχα κάνει για την βάπτιση γιατι χρωσταω φωτο στην κυρία που μου έκανε όλο το στολισμό και σκέφτηκα να βάλω σε ένα δοκιμαστικό τις φωτογραφίες έτσι ώστε αν θελει να τις δείχνει από εκεί . Φυσικά δεν έχω ούτε τα εργαλεία ούτε την πειρα για να βγει ακόμα καλύτερο το αποτελεσμα αλλά θα κάνω μια προσπάθεια......

OiaRp2.png

Τι εννοείς; Κάτι σαν μίνι με δείγματα από τις φωτογραφίες; Δεν μπορώ να καταλάβω.

Τα εργαλεία σίγουρα είναι απαραίτητα αλλά χωρίς αυτά γινόμαστε ποιο ευρηματικοί. Πάντως είμαι σίγουρη ότι θα γίνει ωραίο γιατί θα ξεφεύγει απ' οτιδήποτε έτοιμο κυκλοφορεί στην αγορά.

Διαφημίσεις

Τι εννοείς; Κάτι σαν μίνι με δείγματα από τις φωτογραφίες; Δεν μπορώ να καταλάβω.

Τα εργαλεία σίγουρα είναι απαραίτητα αλλά χωρίς αυτά γινόμαστε ποιο ευρηματικοί. Πάντως είμαι σίγουρη ότι θα γίνει ωραίο γιατί θα ξεφεύγει απ' οτιδήποτε έτοιμο κυκλοφορεί στην αγορά.

Ναι mini αλμπουμ με φωτό , όπως το φορεματακι που είχα φτιάξει ελπίζω σε καλύτερη version..:P

OiaRp2.png

Περιμένουμε να το δούμε.

Μόλις παρέλαβα τα πράγματά μου. Είμαι πολύ χαρούμενη. Για να δούμε τώρα πως θα τα χρησιμοποιήσω. Η μία σφραγίδα που έχω πάρει είναι cling και διάβασα ότι χρησιμοποιείται κι αυτή με ακρυλική βάση. Ξέρετε πως γίνετε; Κολλάει κι αυτή στη βάση όπως οι clear; Για ρίξτε τα φώτα σας.

Νομίζω ότι οι cling θέλουν κάποια αλλη βάση που έχει αυτοκολλητο αλλά τωρα δεν την βρίσκω να στην δείξω.. και εγω αυτη με τις νότες δεν μπορω να την χρησιμοποιησω ...

OiaRp2.png

Περιμένουμε να το δούμε.

Μόλις παρέλαβα τα πράγματά μου. Είμαι πολύ χαρούμενη. Για να δούμε τώρα πως θα τα χρησιμοποιήσω. Η μία σφραγίδα που έχω πάρει είναι cling και διάβασα ότι χρησιμοποιείται κι αυτή με ακρυλική βάση. Ξέρετε πως γίνετε; Κολλάει κι αυτή στη βάση όπως οι clear; Για ρίξτε τα φώτα σας.

Ναι, αφαιρείς το αυτοκόλητο απο πίσω και κολλαει στην ακρυλική βάση οπως οι clear!

Διαφημίσεις

Καλώς τη Βίκυ!

Ρίξε μας τα φώτα μας γιατί πολύ σκοτάδι έχει πέσει. Άνοιξα λίγο τη συσκευασία αλλά πιάνοντάς την από το πίσω μέρος δε μου έδωσε την αίσθηση ότι κολλάει. Δεν έχω μαζί μου την ακρυλική βάση για να το δοκιμάσω.

Σ'ευχαριστώ πολύ για το σχόλιό σου στη σύνθεσή μου. Κάτι κατάφερα έτσι δεν είναι;

Πάντως το καταευχαριστήθηκα! Την επόμενη φορά ελπίζω να γίνω πιο τολμηρή.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...