Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Παρελαβα τα pads και την σφραγίδα που τελικα δεν προλαβες ..το κολαζ πεταλούδας .

Τα pads περιττό να πω ότι το εκρού ήταν πολύ πιο όμορφο από το ροζ...το ροζ είχε πολλά καφε χαρτιά μεσα ..Ελπίζω να τα αξιοποιησω σωστά !

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια.

Σάντυ, μπες στο Get Creative. Μόλις είδα κάτι που σε αφορά. Καλό είναι!

Δεν το είχα δει, ευχαριστώ!

Η δική μου παραγγελία θα έρθει προς το τέλος της εβδομάδας. Μίλησα με τη Λένα...αρχίστε να μαζεύεται χρήματα πάλι γιατί τέλος του μήνα περιμένει νέα κιτ που θα' ναι σούπερ!!!

Οι δικές μου δε νομίζω να έχουν σταλεί ακόμα, θα σταλούν από αύριο λογικά, σήμερα έχει απεργία.

Φράγκο δεν θα στεριώσει η τσέπη μας πάλι!

Αυτό είναι σχεδόν βέβαιο! Αλλά θα προσπαθήσω να αντισταθώ!

Τι γίνετε με τις συνθέσεις κορίτσια; Περιμένω να τις δω. Εγώ εχθές πάλι μια από τα ίδια. Τζίφος!

Να η δική μου σύνθεση:

http://myglitterfairytale.blogspot.com/2012/02/i-wish-life-is-wonderful-journey.html

EkcAp3.png

Παρελαβα τα pads και την σφραγίδα που τελικα δεν προλαβες ..το κολαζ πεταλούδας .

Τα pads περιττό να πω ότι το εκρού ήταν πολύ πιο όμορφο από το ροζ...το ροζ είχε πολλά καφε χαρτιά μεσα ..Ελπίζω να τα αξιοποιησω σωστά !

Μια χαρά θα τα αξιοποιήσεις!

EkcAp3.png

Σάντυ μου πολύ ωραία η σύνθεσή σου. Μ' αρέσει που δίνεις σημασία και στην παραμικρή λεπτομέρεια και αυτό είναι που την κάνει ξεχωριστή. Πραγματικά σε θαυμάζω.

Εγώ πως θα το κάνω αυτό;

Αλήθεια, από που μαθαίνεται όλες αυτές τις διαφορετικές τεχνικές που χρησιμοποιείται στις συνθέσεις σας;

Αχ!!! Πόσο στεναχωριέμαι που δεν ήμουν στο μάθημα της Βίκυς.

Καλημέρα κοριτσάκια,

NATSIDOU ωραία προσκλητήρια και με τους κόπτες μπορείς να τα κάνεις πολύ εύκολα.

Σοφία το καφέ με το ροζ είναι τέλειος συνδιασμός!!καλώς δέχτηκες τα πραγματάκια σου, κι εγώ τρελαίνομαι όταν πάιρνω καινούρια πραγματάκια,τα χαζεύω συνέχεια!!

σάντυ η σύνθεση είναι πολύ ωραία,καλή επιτυχία!!!

Διαφημίσεις

Χριστίνα, η τουρτίτσα έγινε τέλεια!!!!

Μπράβο σου. Αλήθεια, πρώτη φορά το επιχείρησες;

Τι είναι αυτό το μάρσιπαν; Και που το βρήκες και έτοιμο; Θέλω κι εγώ γιατί με τη ζαχαρόπαστα που έφτιαξα δυσκολεύτηκα πολύ να ανοίξω φύλλο.

Οντως Χριστίνα αυτη η τούρτα ήταν σαν αγοραστή!Το μάρτζιπαν είναι πικραμύγδαλο που εχει μια πολύ ωραία και ιδιατερη γευση ...πες μας ποιο προιον χρησιμοποιησες μήπως το βρουμε και εμεις !!

Σαντυ μπράβο !Καλή επιτυχία !

OiaRp2.png

είναι Δανέζικη εταιρία,KONGELIG HOFLEVERANDOR

στην αρχή πήρα μπαστούνι μάρτζιπαν(αμυγδαλόπαστα) και θα το άνοιγα μόνη και θα του έβαζα χρώμα,το φοβήθηκα όμως, και μετά βρήκα έτοιμο σε ρολό ανοιγμένο ροζ λεπτό,μεταξύ μάρτζιπαν και ζαχαρόπαστας,δεν είχε πολύ γεύση αμύγδαλο,κρίμα.

είχα φτιάξει παλιά ζαχαρόπαστα,για σχεδιάκια κάνει,για άνοιγμα φύλου φοβόμουν ότι θα ήταν δύσκολο,δεν είχα βάλει και γλυκερίνη κι έγινε τούβλο,ενώ τώρα η τούρτα στο ψυγείο από χθες και αυτό είναι μαλακό.

εδώ έχει πολλά υλικά για τούρτες και cupacakes...

τώρα μου έμεινε το μπαστούνι αμυγδαλόπαστα που θα φτιάξω σχήμα αμυγδαλωτών ύδρας(αχλαδάκια μικρά) και θα το ψήσω...τρελαίνομαι για τέτοια,δεν είχω ανθόνερο βέβαια,αλλά δεν πειράζει.

και τα ζωάκια έτοιμα ήταν!!χιχι

Σάντυ μου πολύ ωραία η σύνθεσή σου. Μ' αρέσει που δίνεις σημασία και στην παραμικρή λεπτομέρεια και αυτό είναι που την κάνει ξεχωριστή. Πραγματικά σε θαυμάζω.

Εγώ πως θα το κάνω αυτό;

Αλήθεια, από που μαθαίνεται όλες αυτές τις διαφορετικές τεχνικές που χρησιμοποιείται στις συνθέσεις σας;

Αχ!!! Πόσο στεναχωριέμαι που δεν ήμουν στο μάθημα της Βίκυς.

:tongue:....καλά...μη φανταστείς οτι σε μια ωρίτσα πρόλαβα να δείξω και κάτι σπουδαίο...απλά ελπίζω να πέρασα στα κορίτσια το μήνυμα οτι δε πρέπει να φοβόμαστε να δοκιμάζουμε, να τολμάμε...είχα πασαλειφτεί μιλάμε..χαχαχα αλλά έτσι το ευχαριστιέσαι!!!:lol:

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια.

Σοφάκι είδα τη σύνθεση που ανέβασες. Σούπερ!

Πες μου ότι σφράγισες με την καινούρια σου σφραγίδα πεταλούδα; Φαίνεται τέλεια.

Το chipboard είναι από την παραγγελία που κάνατε με τη Βίκυ; Υπέροχο! Πως το έβαψες;

Μ'άρεσαν πολύ όλα τα διακοσμητικά και περισσότερο οι πεταλούδες σου. Πρέπει να πάρω κι εγώ έναν τέτοιο κόπτη αλλά μάλλον θα αργήσω πολύ. Έκανες και ραφή στα αριστερά; Με το χέρι ή με το εργαλείο; Φαίνεται τέλεια.

Κι εγώ εχθές το βράδυ πειραματίστηκα λίγο στη ραφή με το χέρι αλλά σε ευθεία γραμμή. Δε ξέρω τελικά αν το χρησιμοποιήσω στη σύνθεσή μου. Βρίσκομαι όμως σε καλό δρόμο. Διάλεξα τα χαρτιά, τα διακοσμητικά και τη φωτογραφία και περίπου το στήσιμο. Ας ελπίσουμε ότι θα προλάβω μέσα στο χρόνο να την ετοιμάσω γιατί όλο και κάτι προκύπτει. Τώρα έχω τη μεγάλη μου κόρη λίγο αρρωστούλα.

Ξέρω πως να ψάχνω στο youtube απλά δε ξέρω τι τεχνικές υπάρχουν για να τις αναζητήσω. Προς το παρόν χαζεύω διάφορα tutorial σε blogs με αποτέλεσμα να τα έχω όλα μπερδεμένα στο μυαλό μου. Που θα πάει όμως; Θα ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Kαλημέρα !

Ναι σφράγισα με την νεα σφραγίδα..βασικά δεν εχω ραψει καθόλου ήταν έτοιμη κορδελα από το kissing booth ..που πήρα από Λενα αλλά όχι όλο το κιτ .Την ραφή την θεωρώ τέλεια αλλά δεν έχω χρόνο !!!!!Και εγω τα εκανα γρήγορα αν και στην ουσια για την χαρα της συμμετοχής και την ανάμνηση το έκανα ..ήδη την τοποθετησα πάνω στο τζακι την σύνθεση .

Ειμαστε στην αρχή ακόμα λογικό είναι .To chipboard είναι από την παραγγελια .Το εβαψα με ασπρη ακρυλική μπογιά , από πάνω σφραγισα με καφε και εβαλα sticles πάνω .

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...