Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου κ χρόνια πολλά.η τιμή είναι πολύ καλή μπράβο σου σε δυο μέρες ξανά κάνε χοριακη κ πάρε τηλ τον γιατρό σου.❤️❤️❤️καλό διπλασιασμό 

Χρόνια πολλά με υγεία. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Αύριο είναι να κάνω την επόμενη χοριακή, αλλά με έχει φάει η αγωνία.

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγώ είμαι όλη μέρα σπίτι με την μικρή τώρα...στις γιορτές κάναμε τις βόλτες μας οικογενειακώς,να γνωρίσουμε και την πόλη.

και ο άντρας μου τρέχει για δουλειά...

το σκ βγαίνουμε καμιά βολτίτσα για καφέ...

δεν μας παίρνει να κάνουμε και παραπάνω έξοδα,μόνο σούπερ μάρκετ.

κοντεύουμε 2 μήνες χωρίς να έχει βρεθεί δουλειά,αλλά είμαστε αισιόδοξοι...

δεν είναι και πολύ δύσκολο για μας εδώ γιατί τον τελευταίο καιρό ελλάδα,στην ίδια φάση είμασταν.όλη μέρα σπίτι.

μου κακοφαίνεται που δεν έχουμε το αυτοκίνητο μας...και τώρα χρειαζόμαστε το λεοφωρείο...

αλλά σε γενικές γραμμές είναι όμορφα,ήσυχα,όλοι γύρω μας είναι χαρούμενοι κι ευχάριστοι.

γνωριμίες δεν έχουμε κάνει ακόμα,λογικό είναι...

Λευκή βλέπω βρήκες τι θέλεις ε?μπράβο!!

κι εγώ στην ίδια φάση ήμουν ελλάδα που είχα τα πραγματάκια μου και δεν έφτιαχνα τίποτα...ξέκινησα κι εγώ με ότι πράγματα διαθέτω το smash book...σαν περιοδικό μου φαίνεται θα βγει...

Αυτό σε κάνει να ξεφεύγεις και λίγο ...Τα πραγματα σου πότε θα καταφέρετε να τα πάρετε εκεί ??

Σε ποιο μερος είσαι ?Ειναι σαν εξοχη /χωριό ή πόλη ?Το σούπερ είναι ακριβό εκει ?Παντως μου είπαν ότι εχει πολύ ακριβα ενοίκια.αν εδω δεν είχατε δικό σας σπίτι μάλλον σας ερχεται μια ή αλλη.

OiaRp2.png

παραλάβαμε τα πρώτα,τα αναγκαία,τα υπόλοιπα είναι σε αποθήκη,επειδή νοικιάζουμε από δεύτερο χέρι σπίτι είναι επιπλωμένο,μέχρι τέλος μάη,μετά ξανά μετακόμιση...οπότε δεν μπορούμε να έχουμε όλα μας τα πράγματα εδώ. δεν μπορούμε να νοικιάσουμε δικό μας σπίτι μέχρι να έχουμε προσωπικό αριθμό,κάτι σαν ΑΜΚΑ.

κι έτσι κάνουμε υπομονή.

Μένουμε Malmο,νότια,κοντά στη δανία. πόλη κοντά στο κέντρο,σε διαμέρισμα,στον 4ο.

το σούπερ είναι πιο φθηνό από ελλάδα,γεμίζουμε καρότσι για την εβδομάδα με 60-70Ε...

τα ενοίκια συγκριτικά με του μισθούς που παίρνουν εδώ δεν είναι ακριβά.

στην ελλάδα έδινα 425Ε ενοίκιο 90τμ, μαζί με θέρμανση,νερό,ρεύμα έβγαινε 700Ε τον μήνα...τόσα δίνουμε τώρα με όλους τους λογαριασμούς μέσα στο ποσό,όσο κι αν κάψεις δεν αλλάζει η τιμή,τα καλοριφέρ καίνε όλη μέρα,έχουμε -15 έξω...δεν τα ρυθμίζουμε εμείς,κάπου από τα κεντρικά στη πόλη. βέβαια είναι μικρότερο το σπίτι...δεν έχει δωμάτιο η μικρή πλέον,αναγκαστικά.

Οπως μου τα λες μου τα είπε ενας συνάδελφος από εκει . Μεσα στο ενοίκιο είναι όλα τα άλλα!Αλήθεια θαυμάζω το θάρρος σας. Ειναι και ο αντρας σου διακοσμητης και ψάχνει κατι ανάλογο ?Ευχομαι να στρωσουν τα πραγματα γρήγορα !Για όλους δηλαδή ....

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

έχουμε εμπειρία εξωτερικού,λόγω σπουδών αγγλία!

ο άντρας μου έχει τελειώσει ναυτιλιακά και οικονομικά,αλλά ψάχνουμε για οποιαδήποτε δουλειά,δεν ξέρουμε σουηδικά.

μετά θα πάμε τα δωρεάν μαθήματα που προσφέρουν.

άντε μακάρι να έρθουν όλα βολικά για όλους μας...

Διαφημίσεις

ψαχνοντας για τα προσκλητηρια της μικρής μου που θα βαφτίσω τέλη Μαϊου, βρήκα αυτό στο παρακάτω site http://folksy.com/items/2543733-Luxu...ulations-Card-. και αυτό http://folksy.com/items/2886890-Pack...ons-Baby-Girl-

Αυτό που θα ήθελα να σας ρωτήσω είναι που μπορώ να βρώ τα "εργαλειακια" για να μπορέσω να κόψω τα εικονιδιακια.

Και επειδή τον Ιούνιο θα γίνω και νονα στον γιο της αγαπημένης μου ξαδέρφης θα μπορούσα να κάνω και τα δικα του- κάτι παρόμοιο βέβαια.

απευθύνθηκα στα κορίτσια στο parents.gr και με παρεμπεμψαν εδω.

Είμαι άσχετη και όποια βοήθεια θα ήταν δεκτή.

Σας ευχαριστώ εκ των προτερων

Καλώς την! Τα links δεν ανοίγουν! Τι θέλεις να φτιάξεις? Με το καλό η βάφτιση!

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα.

Ενώ είχα χρόνο μέσα στο σαββατοκύριακο, τελικά δεν έκανα απολύτως τίποτα!!! Έβγαλα τα χαρτιά μου και κάποιες φωτογραφίες και προσπαθούσα μάταια να φτιάξω μια σύνθεση αλλά τζίφος! Δεν μου έβγαινε με τίποτα. Απογοητεύτηκα! Ήθελα να ετοιμάσω κάτι για το Get Creative και το υπέροχο sketch αλλά δεν μπορούσα να συνθέσω κάτι της προκοπής και τα παράτησα. Άδικα έχασα το χρόνο μου. Που πήγε η όρεξή μου; Γιατί μου συνέβη αυτό;

Όντως πολύ ωραίο το sketch στο Get Creative! Έφτιαξα κι εγώ μια σύνθεση, αλλά δεν την έχω ανεβάσει ακόμα.

Πάντως σου έχω ξαναπεί τη γνώμη μου, όταν δε σου βγαίνει κάτι καλό, καλύτερα παράτα το και πιάστο άλλη στιγμή. Εγώ όταν δε μου αρέσει κάτι, δεν το παιδεύω πολύ. Το πιάνω την άλλη μέρα πιο ήρεμη!

Θα την ξαναβρείς κοριτσάρα μου την όρεξη, όλες το παθαίνουμε! Εγώ πολύ συχνά!;)

Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο, αλλά εμένα με δυσκόλεψαν όλα!!! Δεν μου έβγαινε με τίποτα. Άσε που κοιτούσα κάποια χαρτιά και λυπόμουνα να τα χρησιμοποιήσω. Τι κακό είναι αυτό; Να τα'χω να τα βλέπω είναι καλύτερα; Αχ! τι με έπιασε;

αχχαχα! Κι εγώ όταν πήρα τα πρώτα μου χαρτιά, τα καμάρωνα για κανένα μήνα και τα λυπόμουνα να τα χαλάσω! Μετά κατάλαβα ότι δεν έχει νόημα να κάθονται!

Φάση είναι Λευκούλα, θα σου περάσει!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...