Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου κ χρόνια πολλά.η τιμή είναι πολύ καλή μπράβο σου σε δυο μέρες ξανά κάνε χοριακη κ πάρε τηλ τον γιατρό σου.❤️❤️❤️καλό διπλασιασμό 

Χρόνια πολλά με υγεία. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Αύριο είναι να κάνω την επόμενη χοριακή, αλλά με έχει φάει η αγωνία.

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λευκή αλήθεια αν εβλεπα μόνο 1 δεν θα την έπαιρνα .Ειχε όμως 2 και λέω ας παρω και εγω . Δεν ηταν να ψωνίσω αλλά μόλις είδα τα μινι pads λέω μετα θα τα βλέπω και θα κλαιω ..

Τελοσπάντων επρεπε από χτες να το κλεισεις με όσα ησουν σίγουρη γιατι δεν εχει πολλα και είναι επόμενο ..εισαι και μακρυα να στην δινω.

OiaRp2.png

Λευκή αλήθεια αν εβλεπα μόνο 1 δεν θα την έπαιρνα .Ειχε όμως 2 και λέω ας παρω και εγω . Δεν ηταν να ψωνίσω αλλά μόλις είδα τα μινι pads λέω μετα θα τα βλέπω και θα κλαιω ..

Τελοσπάντων επρεπε από χτες να το κλεισεις με όσα ησουν σίγουρη γιατι δεν εχει πολλα και είναι επόμενο ..εισαι και μακρυα να στην δινω.

Μη μου στεναχωριέσαι κορίτσι μου. Δε φταις εσύ. Εγώ φταίω.

Δεν έγινε τίποτα. Δεν έχασα κάτι γιατί δεν το είχα ποτέ!

Μπορείς πάντως να μου στείλεις δημιουργίες σου μ'αυτήν την σφραγίδα!!!! Αστειεύομαι, βέβαια.

Φρόντισε να τις αξιοποιήσεις στο έπακρο και να τις χαρείς. Εξάλλου εσύ τις είδες πρώτη και μου τις πρότεινες.

http://enjoyscrapping.gr/index.php?act=viewProd&productId=1013

επίσης με αυτη συνδυαζεις και πεταλόυδα και αναγλυφα γραμματα ...

Εδώ ξεφεύγουμε πολύ και δε νομίζω ότι μου χρειάζεται κάτι τόσο πολύ ακριβό.

Διαφημίσεις

Την ειδα την τιμή και στο έβαλα γιατι ετσι θα επαιρνες και πεταλουδες και ενα στιλ σαν αυτό με τις νότες που πήρα εγω και χρειαζεται , ειναι σαν να παιρνεις 2 διαφορετικες για αυτο στο προτεινα ..

OiaRp2.png

Σοφία, ευχαριστώ πολύ. Ειλικρινά όμως, δε χρειάζεται να στεναχωριέσαι άλλο.

Μου πέρασε κιόλας. Θα πάρω κάτι άλλο, ίσως και τελείως διαφορετικό στυλ και αργότερα βλέπουμε. Σου το είπα και πριν, δεν έχασα κάτι. Οικονομία μου κάνεις, αν το σκεφτείς καλύτερα.

Σοφία, ευχαριστώ πολύ. Ειλικρινά όμως, δε χρειάζεται να στεναχωριέσαι άλλο.

Μου πέρασε κιόλας. Θα πάρω κάτι άλλο, ίσως και τελείως διαφορετικό στυλ και αργότερα βλέπουμε. Σου το είπα και πριν, δεν έχασα κάτι. Οικονομία μου κάνεις, αν το σκεφτείς καλύτερα.

Ωχ εχεις δικιο ..την επόμενη φορα αλήθεια θέλω να μου κανεις εσύ οικονομια ...αυτό που θελω αργότερα είναι αυτη η σειρα των websters που ειχε πει η Βαλια οπότε θα πρεπει να αρκεστω στα νεα μου πραγματα ..

OiaRp2.png

Σε τι αναφέρεσαι; Τι κανούρια είναι αυτά;

Αλήθεια, η Βάλια τι κάνει ξέρεις; Ελπίζω όλα καλά με το μωρό.

Δε μου είπες ποια paper pad πήρες, το ροζ ή το μπεζ; Πανέμορφα όλα! Και οι διαστάσεις τους θα'ναι ότι πρέπει για μινι.

Διαφημίσεις

Αυτα είναι 15*15 , για μινι , πήρα ενα εκρού και ένα ροζ .

Με την Βαλια μίλησα σήμερα .Ειναι σπίτι με τον μικρούλη !Ολα καλά .

Η Βαλια μας είχε δείξει κατι καινούργιες σελίδες από websters ,everyday poetry βαλτε το να τα δειτε αλλά δεν εχουν ερθει ακόμα απόΑμερική.

OiaRp2.png

Σοφία, να δώσεις πολλούς χαιρετισμούς στη Βάλια.

Τώρα θυμήθηκα για ποια λες. Για να σούμε πότε θα έθουν κι εδώ.

Εμείς ας αρχίσουμε να μαζεύουμε λεφτά από τώρα!

Kαλημέρα!

Αυτα είναι 15*15 , για μινι , πήρα ενα εκρού και ένα ροζ .

Λευκή μη στεναχωριέσαι, στεναχωριέσαι, έπαθα ακριβώς το ίδιο (για πολλοστή φορά!)! Έκανα κι εγώ παραγγελία, πήρα το μπλε pad, αλλά ήθελα επίσης και το εκρού και το ροζ και δεν υπήρχαν, ενώ υπήρχαν το πρωί! Και όταν έκανα την παραγγελία, ήταν άφαντα! Κι έλεγα ποια τυχερή τα πήρε! Σοφία θα τα βλέπω τις συνθέσεις σου και θα ζηλεύω, :lol::lol::lol:! Ούτε πλειστηριασμός να γινόταν, χαχαχα!

Πολλές φορές έχω χάσει στο τσακ πράγματα, το έχω συνηθίσει! Δεν πειράζει, κάνουμε και οικονομία!

Με την Βαλια μίλησα σήμερα .Ειναι σπίτι με τον μικρούλη !Ολα καλά .

Η Βαλια μας είχε δείξει κατι καινούργιες σελίδες από websters ,everyday poetry βαλτε το να τα δειτε αλλά δεν εχουν ερθει ακόμα απόΑμερική.

Κι από μένα πολλές ευχές!!

EkcAp3.png

Καλημερούδια!!!

Όλες ομοιοπαθούσες λοιπόν! Δεν πειράζει. Εγώ γενικά στη ζωή πιστεύω ότι κάθε εμπόδιο είναι για καλό. Με βολεύει κιόλας!

Χαμός έγινε με τα paper pads! Εγώ ούτε που πρόλαβα να τα δω. Ήταν την ώρα που "έπεσε" δουλειά στο γραφείο και με καλούσε το καθήκον. Δεν ήταν και η καλύτερη μου μέρα εχθές, οπότε τζίφος!

Μη με ρωτήσετε τι παρήγγειλα γιατί ακόμη είμαι μπερδεμένη. Μπορεί να χάσω και τα υπόλοιπα βέβαια, αλλά αν έχω και την παραμικρή αμφιβολία για κάτι που αγοράζω, διστάζω να προχωρήσω. Αν και συνήθως είμαι παρορμητική, τελευταία φαίνεται λόγω κρίσης έχω αλλάξει. Τέλος πάντων. Κορίτσια σας εύχομαι καλές δημιουργίες με τα καινούρια πραγματάκια. Περιμένω με αγωνία να τα θαυμάσω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...