Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Το πρόβλημα που είχες με τον κόπτη σου, το έλυσες; Δεν έχει οδηγό για να σε βοηθήσει; Της Martha Stewart είναι; Επειδή ο κόπτης μπορντούρας που έβαλα στο μάτι είναι της ίδιας, θέλω να ξέρω μήπως αντιμετωπίσω το ίδιο πρόβλημα. Βέβαια δεν είναι αυτός που κάνει και γωνίες. Αυτοί έχουν όλοι εξαντληθεί εκτός από έναν με τα φύλλα που δε μου αρέσει αρκετά.

Αυτός με τα λουλουδάκια που σου έδειξα είναι της Μartha Stewart και βλέπω ακριβώς που να κόψω! Και με κάποιους της Fiscars πάλι βλέπω! Ενώ με κάποιους (δεν ξέρω αν είναι τυχαίο) άγνωστης μάρκας που είχα πάρει από μαγαζί, δεν μπορώ να υπολογίσω πού θα κόψω, παρά μόνο με το μάτι..

Πάντα εξαντλούνται αυτοί που μας αρέσουν, καλύτερα μην πάρεις κάποιον που δε σου αρέσει πολύ, θα τον χρησιμοποιήσεις ελάχιστα.

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κοριτσάκια...

άλλες πρωινές κι άλλες βραδυνές είστε!!μπράβο!

είπα να συγκεντρώσω διάφορα αν και τώρα είναι αργά,τόσα χρόνια κρατούσα περιοδικά,διάφορα λόγω δουλειάς,με την μετακόμιση τα πέταξα όλα...

οπότε τώρα μαζεύω πάλι,έχω και πακεταρισμένα κάποια πράγματα...

Λευκή μια χαρά φαίνεται η παραγγελία σου, πράγματα που θα τα χρησιμοποιείς συνέχεια...

ο κόπτης με την πεταλούδα Σοφία φανταστικός,θα τον έχω στα υπόψη μου κι εγώ.

εγώ σε μερικές καρτούλες που είχα φτιάξει χρησιμοποίησα χαρτί με σχέδιο,αλλά νομίζω καλύτερα ένα ουδέτερο χρώμα κι από πάνω μερικά χαρτιά με μπορντούρα,έτσι βλέπω ότι κάνουν τις περισσότερες κάρτες...

Τώρα είδα ότι έφερε καινούριες σφραγίδες η Λένα! Μάλλον θα αναβάλλω την παραγγελία μου προς το παρόν για να το μελετήσω καλύτερα. Πλάκωσε και δουλειά στο γραφείο που πρέπει να γίνει και δε με "παίρνει" να ασχολούμαι με άλλα. Θα σας παρακολουθώ όμως και μόλις μπορώ θα γράφω.

Διαφημίσεις

Ρε Λευκή τι τα λες αυτα ...ποπο εμεινα χωρίς λεφτα και εχω παραγγειλει και πετρελαιο για την πολυκατοικια και αστα ..λοιπόν είδα αυτα τα νεα paper pad και πήρα ...αν τα δει ο αντρας μου θα με χωρισει , εβαλα στην δουλειά την παραγγελια ..

Απλά να σου πω ότι είχε 2 σφραγίδες με τα γραμματοσημα/πεταλουδες και πήρα και εγω μια οπότε καλύτερα να την κλεισεις γιατι δεν θα την προλαβεις .

OiaRp2.png

Ρε Λευκή τι τα λες αυτα ...ποπο εμεινα χωρίς λεφτα και εχω παραγγειλει και πετρελαιο για την πολυκατοικια και αστα ..λοιπόν είδα αυτα τα νεα paper pad και πήρα ...αν τα δει ο αντρας μου θα με χωρισει , εβαλα στην δουλειά την παραγγελια ..

Απλά να σου πω ότι είχε 2 σφραγίδες με τα γραμματοσημα/πεταλουδες και πήρα και εγω μια οπότε καλύτερα να την κλεισεις γιατι δεν θα την προλαβεις .

Πότε πρόλαβες βρε θηρίο; Με άγχωσες με τη σφραγίδα και έχω "θέμα" στη δουλειά. Με γεια τα νέα σου πράγματα. Ποιο paper pad πήρες; Καλά ,πόσα έφερε; Εξαντλήθηκαν κιόλας!

Εγώ όταν παραγγείλω, θα ζητήσω να μου έρθουν στο γραφείο για να μην πάθει εγκεφαλικό ο άντρας μου! Θα του τα παρουσιάζω λί-γα-λίγα. Ευτυχώς που δεν ξέρει και τις τιμές!

Διαφημίσεις

Ο δικός μου έχει μνήμη ελέφαντα!!! Θυμάται και πολύ καλά μάλιστα.

Οι cling σφραγίδες τι είναι;

Χαλάστηκα πολύ που την πάτησα έτσι. Άλλη φορά δε θα το σκέφτομαι και πολύ. Ότι μου γυαλίσει με την πρώτη. Γιατί τώρα απογοητεύτηκα και δε μ'αρέσει τίποτα άλλο.

Ευχαριστώ Χριστίνα μου.

Ωραίες είναι κι αυτές αλλά τώρα δεν έχω διάθεση. Δε ξέρω τι θα κάνω. Στεναχωρήθηκα.

Μην κουράζεσαι άλλο και ψάχνεις για εμένα. Έτσι όπως τα'κανα ας τα "λουστώ"!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...