Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πολύ ωραίος, αλλά ακριβούτσικος! Αν κόβεις και κρατάς ανάποδα το χαρτί, δε σε βολεύει?

καλημέρα κορίτσια...

το έχετε ρίξει βλέπω στη δημιουργία!!μπράβο!

κι εγώ θέλω να βρω το τετράδιο που ψάχνω χωρίς γραμμές και θα φτιάξω το smash book σελίδα σελίδα,θα σας δείξω κάτι όταν ετοιμάσω...

Τι είναι το smash book?

Σοφία, εγώ ένα κόπτη μπορντούρας που έχω πάρει, έχει το σχέδιο από αριστερά και δεξιά και τοποθετώ το χαρτί μου ανάλογα πάνω σ' αυτό. Δηλαδή ξεκινώ και κόβω σε κάποιο σημείο και μετά το προχωρώ είτε αριστερά είτε δεξιά προσέχοντας το ήδη κομμένο κομμάτι να εφάπτεται στο σχέδιο που έχει επάνω ο κόπτης. Ελπίζω να στο εξηγώ καλά. Βέβαια δεν έχω τον ίδιο κόπτη.

Όλη την ημέρα σπάω το κεφάλι μου ποιες σφραγίδες να πάρω. Και δε ξέρω πως μπορείτε να με βοηθήσετε. Θα σας τις δείξω, μήπως μπορείτε να με συμβουλεύσετε. Βασικά σκέφτομαι αν θα πάρω μόνο μία ή δύο γιατί λέω να πάρω και κανέναν κόπτη.

Οι σφραγίδες είναι:

http://www.enjoyscrapping.com/index.php?act=viewProd&productId=2220

http://www.enjoyscrapping.com/index.php?act=viewProd&productId=2103

http://www.enjoyscrapping.com/index.php?act=viewProd&productId=2243

Συγνώμη αν σας κουράζω αλλά θέλω να πάρω κάτι που θα μπορώ να το χρησιμοποιήσω και όχι να το έχω να "κάθεται".

Αυτή η σκόνη : http://www.enjoyscrapping.com/index.php?act=viewProd&productId=2150 κάνει για ανάγλυφο; Χωρίς το heat gun χρησιμοποιείται; Ή λέω βλακεία;

Kι εμένα η τρίτη μου αρέσει πιο πολύ!

Τη σκόνη δεν την ξέρω.

Η αλήθεια είναι ότι αν δεν εχεις μπολικα πραγματάκια δεν σου κάνει καρδιά ...να ασχοληθείς ...Και εγω ετσι είμαι απλά θέλω να μην ξεπεράσω τα όρια κιόλας γιατι όταν μπαινω να δω όλο κάτι θέλω ......και αυτό θέλω να μετριασω μην ξεφύγω και στερηθω άλλα πραγματα ( και όλη η οικογενεια δηλαδη )

Ακριβώς έτσι είναι! Κακά τα ψέμματα, πρέπει να ψωνίζουμε με μέτρο..

πότε θα έχουμε άραγε ένα δωμάτιο γεμάτο υλικά???

ωραίο όνειρο!!

Αχ όντως ωραίο όνειρο.. Αλλά στους καιρούς που ζούμε, ελπίζω να μη φτάσουμε κάποια στιγμή να ονειρευόμαστε ένα ψυγείο γεμάτο τρόφιμα....:(

EkcAp3.png

_PFsArr4Z1s&feature=player_embedded

γι'αυτό ήρθαμε Σουηδία,γιατί κοντέψαμε να μην έχουμε τίποτα στο ψυγείο... ο θεός βοηθός για όλους μας...κι εδώ στην αναμονή είμαστε ακόμα.

_PFsArr4Z1s&feature=player_embedded

γι'αυτό ήρθαμε Σουηδία,γιατί κοντέψαμε να μην έχουμε τίποτα στο ψυγείο... ο θεός βοηθός για όλους μας...κι εδώ στην αναμονή είμαστε ακόμα.

Tην καλύτερη δουλειά κάνατε! Αλίμονο σε μας! Στο τέλος μας βλέπω να πουλάμε τα εργαλεία μας..

Ωραίο το βιβλιαράκι!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

μου κόλλησε να το φτιάξω,έχω μαζέψει υλικό με διάφορα θέματα...ούτως ή άλλως ότι να'ναι βάζεις...είναι σαβουροβιβλίο!!ότι σου αρέσει το συγκεντρώνεις.

axxaxaxa! Ιδανικό και για μένα που δεν πετάω τίποτα!:tongue: Xαρτάκια, καρτελάκια, καρτούλες, ενθυμιάκια, χαμός. Ετσι θα μπαίνανε σε μια σχετική τάξη!

EkcAp3.png

Καλημέρα ..Εφτιαξα στα γρήγορα μια καρτούλα γενεθλιων για μια συναδελφο ..Δεν είχα χρόνο γιατί θα ξύπνούσε η μικρή .

Λευκή αποφασισες τι θα παραγγείλεις ?

Σαντυ δεν κοιμάσαι ??

Χριστίνα η ιδέα σου είναι σούπερ !

OiaRp2.png

Καλημερούδια.

Σοφία μου είδα την καρτούλα και θεωρώ ότι είναι πολύ όμορφη. Τα διακοσμητικά σου (πεταλούδες και λουλούδια) είναι σούπερ!

Μάλλον έχω καταλήξει στην παραγγελία μου. Θα πάρω το versamark, τη σφραγίδα με την πεταλούδα που μου είπες, τη σφραγίδα με τα μυνήματα, τον κόπτη κύκλου, έναν κόπτη μπορντούρας και... δεν τελείωσα ακόμα. Ίσως κανένα μελάνι, σκέφτομαι και τη σφραγίδα με τα λουλούδια. Πάντως τη σκόνη και το heat gun θα τα αφήσω για την ώρα. Τώρα που είδα και τις πεταλούδες σου προβληματίστηκα. Ποιος κόπτης είναι;

Το πρόβλημα που είχες με τον κόπτη σου, το έλυσες; Δεν έχει οδηγό για να σε βοηθήσει; Της Martha Stewart είναι; Επειδή ο κόπτης μπορντούρας που έβαλα στο μάτι είναι της ίδιας, θέλω να ξέρω μήπως αντιμετωπίσω το ίδιο πρόβλημα. Βέβαια δεν είναι αυτός που κάνει και γωνίες. Αυτοί έχουν όλοι εξαντληθεί εκτός από έναν με τα φύλλα που δε μου αρέσει αρκετά.

Η Σάντυ μάλλον δημιουργεί τις μικρές ώρες. Εγώ δεν αντέχω και κοιμάμαι με τις κότες!

Χριστίνα, σούπερ η ιδέα σου! Να δω πότε θα τα κάνουμε όλα αυτά.

http://www.scrapbooking.gr/index.php?page=shopDetails&goody=5895

αυτός είναι ο κόπτης πεταλόυδα τον εχω καιρό και είναι πάντα χρησιμος !με την μπορντούρα που έβαλα στην κάρτα τα καταφερα καταλαβα πως γινεται , ο άλλος μου έμεινε να δω.

OiaRp2.png

Η λίστα με τις ελλείψεις μου συνεχώς αυξάνεται! Πρέπει να βάλω μια κράτη γιατί δε με βλέπω καλά.

Ψάχνω να βρω ένα μελάνι σε ροζουλί αποχρώσεις αλλά δυστυχώς έχουνε εξαντληθεί. Μήπως να πάρω τη Λένα τηλέφωνο;

Σοφία, τι χαρτί χρησιμοποίησες στην κάρτα σου; Δε ξέρω τι χαρτιά να χρησιμοποιώ στις κάρτες και πάντα δε με ικανοποιεί πληρως το αποτέλεσμα.

Δε ξέρω πως αλλά κατάφερα να κάνω σχόλιο στην ανάρτηση σου από το γραφείο.

Διαφημίσεις

Εκανες σχόλιο !!

Βασικά είναι ετοιμες κάρτες του λιντλ που είχα πάρει και απλά την στόλισα, ειχα ετοιμη την τσακιση και τον φάκελο .

Εμένα μου λείπουν διακοσμητικά ..λουλουδια μεγαλα βασικά ....Και επίσης θελω πολύ κορδελες και τετοια που δεν είναι πολύ ακριβά ..

OiaRp2.png

Ναι, τα λουλούδια μ'αρέσουν κι εμένα πολύ. Κι εγώ δεν έχω πολλά αλλά επειδή κοστίζουν κι αυτά, τ'αφήνω για αργότερα. Κορδέλες έχω προς το παρόν. Είχα αγοράσει λίγες και μαζεύω και από δώρα.

Είχα δοκιμάσει να φτιάξω λουλούδι με κορδέλα στην πρώτη μου σύνθεση http://lefkihandicrafts.blogspot.com/2011/11/blog-post_26.html και μου άρεσε αρκετά. Φυσικά καμία σχέση με όλα αυτά τα υπέροχα που βλέπουμε στις συνθέσεις. Αλήθεια, πως βάζουν τόσα πολλά λουλούδια και τα συνδιάζουν τόσο ωραία;

Καλημέρα .. Εφτιαξα στα γρήγορα μια καρτούλα γενεθλιων για μια συναδελφο ..Δεν είχα χρόνο γιατί θα ξύπνούσε η μικρή .

Σαντυ δεν κοιμάσαι ??

Καλημερούδια.

Η Σάντυ μάλλον δημιουργεί τις μικρές ώρες. Εγώ δεν αντέχω και κοιμάμαι με τις κότες!

Kαλημέρα! Είχα αϋπνίες χθες και ήμουν επί τω έργω!!!;) Είμαι νυχτερινός τύπος!

Σοφία πολύ ωραία η κάρτα, δε δείχνει βιαστική!

EkcAp3.png

Ναι, το άλλο είναι πιο ωραίο γιατί είναι έτοιμο!

Ίσως το δικό μου φαίνεται φτωχό γιατί η κορδέλα μου ήταν οργαντίνα. Θα πειραματιστώ με άλλη κορδέλα. Αλλά κι αυτά θέλουν πολύ δουλειά.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...