Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Κορίτσια ευχαριστώ για τη βοήθεια. Δύσκολη απόφαση. Μάλλον λέω να συμβουλευτώ τη Βίκυ και να πάρω την tattered σφραγίδα και ίσως και την οικονομική που βρήκα. Δε ξέρω. Όλες μ'αρέσουν!

Σάντυ μου μόλις είδα τις αναρτήσεις σου. Είναι υπέροχες όπως πάντα!

Ευχαριστώ πολύ!

Μου αρέσει πολύ το γούστο σου. Δυστηχώς εγώ όταν φτιάχνω κάτι δε μπορώ να αποδώσω τέτοιο στυλ (δε ξέρω πως λέγεται) αν και μου αρέσει πολύ.

Ούτε εγώ ξέρω πώς λέγεται! :tongue:

Που θα πάει όμως;

Είσαι σε καλό δρόμο!

Τον κόπτη που μου δείχνεις τον είδα και μου άρεσε (μάλιστα αν πρόσεξα καλά τον έχεις χρησιμοποιήσει στην τελευταία σου σύνθεση, έτσι δεν είναι;) αλλά μάλλον θα τον αφήσω για άλλη φορά. Αυτός κόβει και στο τελείωμα του χαρτιού, σαν μπορντούρα; Ή μόνο ξεχωριστό κομμάτι χαρτιού; Ελπίζω να καταλαβαίνεις την ερώτηση.

Όχι, δεν κόβει στο τελείωμα, μόνο ξεχωριστό κομματάκι κόβει. Σαν τρέσσα δηλαδή.

Που αλλού τον έχεις χρησιμοποιήσει για να πάρω μια ιδέα;

Κάτσε να πάω, να τα βρω..

Πάντως κι εγώ πιστεύω ότι θα τον χρησιμοποιήσω τον κόπτη κύκλου και τα 5cm είναι καλό μέγεθος, ούτε μικρό - ούτε πολύ μεγάλο. Τι λέτε για το μέγεθος;

Μεσαίο μέγεθος, μια χαρά είναι. Μου αρέσουν και οι μεγαλύτεροι κύκλοι και με βολεύουν, αλλά εξαρτάται τι αρέσει στον καθένα. Δεν ξέρω αν υπάρχει μεγαλύτερο μέγεθος σε κόπτη. Το πολύ για πιο μεγάλο βάζεις ένα πιάτο!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λευκή μού άρεσε πάρα πολύ η κάρτα σου με τις σαγιονάρες! Πολύ πρωτότυπη! Μπορώ να πω με ειλικρίνεια πως μου άρεσε πιο πολύ από όλες τις κάρτες της πρόκλησης και ότι για μένα έχεις πολλές πιθανότητες να κερδίσεις!

EkcAp3.png

Λευκή τελευταία τον πήρα τον κόπτη που σου είπα, εδώ τον έχω χρησιμοποιήσει

http://www.myglitterfairytale.blogspot.com/2012/01/y-little-boy-get-creative-efi-s.html

http://myglitterfairytale.blogspot.com/2011/12/wedding-party.html Είναι γύρω από τον κύκλο πάνω αριστερά

http://myglitterfairytale.blogspot.com/2011/12/trust-bitw-challenge.html

EkcAp3.png

Kαλημέρα από τα παγωμένα Βόρεια Πρ.Εξω χιονίζει απίστευτα αυτη την στιγμή ...να δω πως θα φυγουμε από την δουλειά το απογευμα ...Σαντυ πολυ χρήσιμος αυτός ο κόπτης !

Εγώ παρέλαβα χτες την παραγγελία μου από την Λένα ..Οι σφραγίδες tattered angel είναι αρκετά μεγάλες ( θα προσπαθησω να τις χρησιμοποιησω συντομα να τις δείτε ), Η επόμενη αγορα θα περιέχει σίγουρα το heat gun ....γιατι με το μπιστολάκι μαλλιών δεβν θα εχω τυχη..

καλήμερα σε όλες !

Λευκη άφησα μηνυμα για την καρτούλα σου ..χαμός στο get creative , εμένα μου άρεσε πολύ το κουτί αλλά ούτε πρόλαβα ούτε θα μπορούσα να φτιάξω κάτι αξιοπρεπές ..

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από την κρύα Θεσσαλονίκη.

Εμείς εδώ δεν έχουμε καθόλου χιόνι αλλά σύμφωνα με τα δελτία καιρού θα πρέπει να το περιμένουμε το απόγευμα! Για να δούμε!

Σοφία, πόσο μεγάλες είναι οι σφραγίδες; Με φοβίζει λίγο το μεγάλο μέθεθος. Πως μπορούμε να τις χρησιμοποιήσουμε; Ποιο heat gun σκέφτεσαι να πάρεις; Ποια είναι η διαφορά τους;

Ευχαριστώ για το μύνημα σου.

Λευκή μού άρεσε πάρα πολύ η κάρτα σου με τις σαγιονάρες! Πολύ πρωτότυπη! Μπορώ να πω με ειλικρίνεια πως μου άρεσε πιο πολύ από όλες τις κάρτες της πρόκλησης και ότι για μένα έχεις πολλές πιθανότητες να κερδίσεις!

Σ' ευχαριστώ πολύ για τα πολύ καλά σου λόγια. Εγώ φυσικά δεν πιστεύω κάτι τέτοιο αλλά και μόνο που μου το λες εσύ, μου φτάνει. Εξάλλου δεν είχα κάτι τέτοιο στο μυαλό μου. ήθελα μόνο να ξεσπάσω κάπου την ένταση των προηγούμενων ημερών και φυσικά να αποκτήσω εμπειρία.

Είδα τις αναρτήσεις σου που έχεις χρησιμοποιήσει τον κόπτη. Ειδικά αυτή με τον κύκλο που έχεις φτιάξει είναι πολύ έξυπνος τρόπος. Δε ξέρω αν θα είχα σκεφτεί κάτι τέτοιο. Μπράβο σου κορίτσι μου.

Εμένα μου άρεσε πολύ το κουτί που έφτιαξες. Και τα χρώματα και οι τρέσσες που χρησιμοποίησες με τρέλαναν. Είπαμε, έχεις ωραίο γούστο. Ο γιος δε, είναι κούκλος!!! Ουρά οι νύφες σε μερικά χρόνια!

Εμείς εδώ δεν έχουμε καθόλου χιόνι αλλά σύμφωνα με τα δελτία καιρού θα πρέπει να το περιμένουμε το απόγευμα! Για να δούμε!

Σοφία, πόσο μεγάλες είναι οι σφραγίδες; Με φοβίζει λίγο το μεγάλο μέθεθος. Πως μπορούμε να τις χρησιμοποιήσουμε; Ποιο heat gun σκέφτεσαι να πάρεις; Ποια είναι η διαφορά τους;

Το μέγεθός τους φαντάσου ότι περίπου πιάνει μια γωνία σε ενα χαρτί 30*30...κάπως έτσι νομίζω ότι μπορω να το περιγράψω ..Από ότι μου είχε πει και η Βαλια μπορούμε να το διακοσμήσουμε σε LO και να βάλουμε glitter να το κάνουμε ανάγλυφο ..Θα μας πει και η Βκυ ..Από heat gun δεν το εχω μελετησει , εχω δει ότι εχουν ιδιες τιμες γυρω στα 20 οπότε θα μας πουν εδω και οι κοπέλες ποιό εχουν...

Σαντυ ξέχασα να σου πω ότι τα χαρτια είναι prima για τα μινι μου ...

OiaRp2.png

Καλημέρα!!

QUOTE=pepi1979;1431671]Kαλημέρα από τα παγωμένα Βόρεια Πρ.Εξω χιονίζει απίστευτα αυτη την στιγμή ...να δω πως θα φυγουμε από την δουλειά το απογευμα ...Σαντυ πολυ χρήσιμος αυτός ο κόπτης !

Εγώ παρέλαβα χτες την παραγγελία μου από την Λένα ..Οι σφραγίδες tattered angel είναι αρκετά μεγάλες ( θα προσπαθησω να τις χρησιμοποιησω συντομα να τις δείτε ), Η επόμενη αγορα θα περιέχει σίγουρα το heat gun ....γιατι με το μπιστολάκι μαλλιών δεβν θα εχω τυχη..

καλήμερα σε όλες !

Λευκη άφησα μηνυμα για την καρτούλα σου ..χαμός στο get creative , εμένα μου άρεσε πολύ το κουτί αλλά ούτε πρόλαβα ούτε θα μπορούσα να φτιάξω κάτι αξιοπρεπές ..

Με γεια τα νέα πραγματάκια! Δεν έχω δοκιμάσει με πιστολάκι μαλλιών, αλλά ίσως έχει πιο δυνατό αέρα. Θα δοκιμάσω όμως και θα σου πω, μην το πάρεις ακόμα!

Μην τις φοβάσαι τις μεγάλες σφραγίδες, μπορείς να κάνεις φόντο σε ένα απλό χαρτί της σύνθεσής σου. Τα heat guns όλα την ίδια δουλειά κάνουν!

Σ' ευχαριστώ πολύ για τα πολύ καλά σου λόγια. Εγώ φυσικά δεν πιστεύω κάτι τέτοιο αλλά και μόνο που μου το λες εσύ, μου φτάνει. Εξάλλου δεν είχα κάτι τέτοιο στο μυαλό μου. ήθελα μόνο να ξεσπάσω κάπου την ένταση των προηγούμενων ημερών και φυσικά να αποκτήσω εμπειρία.

Είδα τις αναρτήσεις σου που έχεις χρησιμοποιήσει τον κόπτη. Ειδικά αυτή με τον κύκλο που έχεις φτιάξει είναι πολύ έξυπνος τρόπος. Δε ξέρω αν θα είχα σκεφτεί κάτι τέτοιο. Μπράβο σου κορίτσι μου.

Εμένα μου άρεσε πολύ το κουτί που έφτιαξες. Και τα χρώματα και οι τρέσσες που χρησιμοποίησες με τρέλαναν. Είπαμε, έχεις ωραίο γούστο. Ο γιος δε, είναι κούκλος!!! Ουρά οι νύφες σε μερικά χρόνια!

Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!

Το μέγεθός τους φαντάσου ότι περίπου πιάνει μια γωνία σε ενα χαρτί 30*30...κάπως έτσι νομίζω ότι μπορω να το περιγράψω ..Από ότι μου είχε πει και η Βαλια μπορούμε να το διακοσμήσουμε σε LO και να βάλουμε glitter να το κάνουμε ανάγλυφο ..Θα μας πει και η Βκυ ..Από heat gun δεν το εχω μελετησει , εχω δει ότι εχουν ιδιες τιμες γυρω στα 20 οπότε θα μας πουν εδω και οι κοπέλες ποιό εχουν...

Σαντυ ξέχασα να σου πω ότι τα χαρτια είναι prima για τα μινι μου ...

Είναι στο ίδιο στυλ όλα? Δηλαδή παρόμοια χρώματα? Συνδύασε διαφορετικά χρώματα και θα αλλάζει λίγο το αποτέλεσμα. Βάλε και διαφορετικές κορδέλες. Ας μοιάζει, δεν πειράζει.

EkcAp3.png

Για embossing πήρα προς το παρόν μια σκόνη ασπρη ...λογικά θα χρειαστω και άλλα χρωματα .....Και η άσπρη θα θέλει να κανω και distress που προς το παρόν το αποφευγω,.

Ναι είναι η σειρα που ειχες φτιαξει το ΛΟ που είσαι με το νυφικό !

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Santy πες μας πως έκανες το κόψιμο και περασες την κορδέλα στην καρτούλα σου ? Ηταν πολύ επιτυχημενο .

Πανεύκολα με αυτόν τον κόπτη

http://www.scrapbooking.gr/index.php?page=shopDetails&goody=2438

Όπως λέω και στο blog μου:

Γενικα λατρεύω να τρυπάω και να περνάω κορδέλες και κορδόνια! Ακόμα και στο προσκλητήριο της βάφτισης του γιου μου, που ήταν η πρώτη μου επαφή με χαρτιά και χωρίς να έχω ακούσει ποτέ για scrapbooking, είχα κάνει τρύπες (τότε με απλό περφορατέρ) για να περάσω κορδόνι!

Παιδευόμουν λοιπόν να τρυπάω με το απλό περφορατέρ που κάνει δύο δύο τις τρύπες και έκανα αμάν να υπολογίσω πού θα πέσουν, για να είναι ομοιόμορφες! Μόλις πήρα τον κόπτη, βρήκα την υγειά μου!

EkcAp3.png

Καλά φοβερός !!!!!Και δεν κάνει και ακριβά ....τελικα όλα είναι πολύ μελετημένα. Εχω παρει και εγω ενα κοπτη αλλά δεν τον έχω χρησιμοποησει όσο ηθελα γιατι με μπερδεύει πως να γυρνάω το χαρτί για να μην κόβω στο ήδη κομμένο και εχω εκνευριστεί ....Ολα χρειαζονται και πολύ σκέψη για να πάρουμε τα πιο χρησιμα και όχι πραγματα που δεν θα χρησιμοποιησουμε πολύ .

OiaRp2.png

Καλά φοβερός !!!!!Και δεν κάνει και ακριβά ....τελικα όλα είναι πολύ μελετημένα. Εχω παρει και εγω ενα κοπτη αλλά δεν τον έχω χρησιμοποησει όσο ηθελα γιατι με μπερδεύει πως να γυρνάω το χαρτί για να μην κόβω στο ήδη κομμένο και εχω εκνευριστεί ....Ολα χρειαζονται και πολύ σκέψη για να πάρουμε τα πιο χρησιμα και όχι πραγματα που δεν θα χρησιμοποιησουμε πολύ .

Ποιον κόπτη έχεις πάρει?

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...