Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Το ξέρω Σοφία μου ότι είναι διαφορετικού τύπου οι σφραγίδες. Δε ρωτάω ποια από τις δύο να πάρω αλλά για να πάρω και τις δυο. Μία για απότύπωση και μία για μυνήματα.

Οι κόπτες έχουν την ίδια διάσταση απ' ότι είδα άρα ας διαλέξω τον πιο φθηνό. Πάλι μαζεύονται πολλά χρήματα αλλά δεν έχω καθόλου. Εκτός αν τα μοιράσω σε δύο παραγγελίες. Θα το σκεφτώ και θα αποφασίσω εντός των ημερών για να τα προλάβω.

Εγώ ρωτούσα αν έχετε κάτι άλλο να μου προτείνετε, κάτι που το έχετε και εσείς και το χρησιμοποιήτε. Κατί που σας έχει φανεί πολύ χρήσιμο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

http://www.enjoyscrapping.gr/index.php?act=viewProd&productId=2243

και αυτη είναι πολύ ωραία !

Δίκιο έχεις! αυτήν θα μπορούσα να την χρησιμοποιήσω για αποτύπωση; Εναλλακτικά αυτής που μας πρότεινε η Βίκυ;

Βρήκα και μία πολύ οικονομική : http://www.enjoyscrapping.gr/index.php?act=viewProd&productId=2026. Πώς σου φαίνεται;

Και αυτη είναι πολύ ωραία ..σίγουρα μια από τις δύο με πεταλούδες να τις πάρεις , και η δική σου είναι ωραία ! Και η tattered θα είναι ωραία με μια σκόνη από πάνω !Να σου πω παρε πρωτα αυτά που θες άμεσα να χρησιμοποιησεις και μετα τα άλλα...ο κύκλος που θα σου χρειαστει ?Εγω από τα προσκλητηρια δεν τον εχω χρησιμοποιησει ξανα..

OiaRp2.png

Η αλήθεια είναι ότι μπερδέυτηκα πολύ με τις σφραγίδες. Μ' αρέσουν όλες και δε ξέρω αν θα τις χρησιμοποιήσω και όλες. Βρήκαι και αυτήν : http://www.enjoyscrapping.gr/index.php?act=viewProd&productId=2103 κι έτσι το μπέρδεμα μεγαλώνει. Για βοήθα λίγο ποια να διαλέξω από αυτές τις τέσσερις.

Όσον αφορά τον κόπτη κύκλου τον ήθελα και για κύκλους αλλά και για ΄να φτιάξω θήκες σε μίνι άλμπουμ. Υπάρχει άλλος τρόπος έτσι ώστε να μπαινοβγαίνουν τα tags εύκολα;

Καλημέρα!

Λευκή όλες οι σφραγίδες είναι ωραίες! Το μόνο κριτήριο είναι το γούστο σου!

Κόπτη κύκλων θα έπαιρνα τον πιο φτηνό, γιατί να μην κόβει καλά? Ίσως λόγω μάρκας είναι ακριβότερος ο άλλος. Προσωπικά πιστεύω ότι θα τους χρησιμοποιήσεις πολύ τους κύκλους, εγώ τους χρησιμοποιώ συχνά!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Δίκιο έχεις! αυτήν θα μπορούσα να την χρησιμοποιήσω για αποτύπωση; Εναλλακτικά αυτής που μας πρότεινε η Βίκυ;

Βρήκα και μία πολύ οικονομική : http://www.enjoyscrapping.gr/index.php?act=viewProd&productId=2026. Πώς σου φαίνεται;

Πάρα πολύ ωραία και σε πολύ καλή τιμή! Μικρές είναι, αλλά πολύ όμορφες!

EkcAp3.png

καλημέρα κορίτσια...

ξεχείλωσα την σελίδα...μπράβο μου...

ωραία σας τις έδειξα αλλά δεν ξέρω καθόλου τιμές...στο τέλος δεν θα μπορώ να τις πάρω.

οι σφραγίδες είναι πάρα πολύ ωραίες όλες...δεν ξέρεις ποια να διαλέξεις...

αυτή με το ρολόι μου άρεσε,που περιέχει 7 κομμάτια.

τα 2 εργαλεία για τον κύκλο είναι πολύ καλά,τα έχω δει και τα 2 σε διάφορα βιντεάκια.

μία από τις επόμενες αγορές μου θα είναι για τους κύκλους,ούτε κι εγώ έχω...

σφραγίδες δεν έχω,έχω μόνο μία από έναν διαγωνισμό της Λένας που κέρδισα, και δεν έχω την ακρυλική βάση...μια μελισσούλα τέλεια!!πακεταρισμένη όμως!!

ο κύκλος χρειάζεται,πήρα χαρτιά με cupacakes επάνω και δεν μπορώ να τα κόψω στρογγυλά,δεν τα πάω και πολύ καλά με τα ψαλίδια...

κόπτες για μπορντούρες μου αρέσουν,αλλά δεν έχω...κι έτσι χθες βρήκα έτοιμες κομμένες μπορντούρες αλλά σε χρώμα τιρκουάζ-μπλέ,με 2Ε,αν τα βάψω με ένα σφουγγαράκι θα γίνουν καλά λέτε?έτσι δεν έβαψε και η βίκυ στις χθεσινές συνθέσεις το κλειδί?

πόσο σε καταλαβαίνω Λευκή,χθες ξόδεψα 30Ε,ο άντρας μου φώναζε,ακόμα δεν έχουμε βρει κα δουλειά...αλλά δεν έχω ψωνίσει υλικά πάνω από χρόνο...ούτε για μένα κάτι...τα κόψαμε όλα...

Διαφημίσεις

Η αλήθεια είναι ότι μπερδέυτηκα πολύ με τις σφραγίδες. Μ' αρέσουν όλες και δε ξέρω αν θα τις χρησιμοποιήσω και όλες. Βρήκαι και αυτήν : http://www.enjoyscrapping.gr/index.php?act=viewProd&productId=2103 κι έτσι το μπέρδεμα μεγαλώνει. Για βοήθα λίγο ποια να διαλέξω από αυτές τις τέσσερις.

Όσον αφορά τον κόπτη κύκλου τον ήθελα και για κύκλους αλλά και για ΄να φτιάξω θήκες σε μίνι άλμπουμ. Υπάρχει άλλος τρόπος έτσι ώστε να μπαινοβγαίνουν τα tags εύκολα;

Εχεις δίκιο , και εγω εκεί θελω να τους χρησιμοποιησω αλλά δεν εφτιαξα τετοιες θήκες ως τωρα . Να παρεις τον πιο φθηνο.

Από σφραγίδες αν δεν εχεις κοντα γενεθλια εγω στην θεση σου θα επαιρνα την πρωτη που σου ειπα με πεταλόυδα και γραμματόσημο και την tatterd angel ...

OiaRp2.png

Κορίτσια ευχαριστώ για τη βοήθεια. Δύσκολη απόφαση. Μάλλον λέω να συμβουλευτώ τη Βίκυ και να πάρω την tattered σφραγίδα και ίσως και την οικονομική που βρήκα. Δε ξέρω. Όλες μ'αρέσουν!

Σάντυ μου μόλις είδα τις αναρτήσεις σου. Είναι υπέροχες όπως πάντα! Μου αρέσει πολύ το γούστο σου. Δυστηχώς εγώ όταν φτιάχνω κάτι δε μπορώ να αποδώσω τέτοιο στυλ (δε ξέρω πως λέγεται) αν και μου αρέσει πολύ. Που θα πάει όμως;

Τον κόπτη που μου δείχνεις τον είδα και μου άρεσε (μάλιστα αν πρόσεξα καλά τον έχεις χρησιμοποιήσει στην τελευταία σου σύνθεση, έτσι δεν είναι;) αλλά μάλλον θα τον αφήσω για άλλη φορά. Αυτός κόβει και στο τελείωμα του χαρτιού, σαν μπορντούρα; Ή μόνο ξεχωριστό κομμάτι χαρτιού; Ελπίζω να καταλαβαίνεις την ερώτηση. Που αλλού τον έχεις χρησιμοποιήσει για να πάρω μια ιδέα;

Πάντως κι εγώ πιστεύω ότι θα τον χρησιμοποιήσω τον κόπτη κύκλου και τα 5cm είναι καλό μέγεθος, ούτε μικρό - ούτε πολύ μεγάλο. Τι λέτε για το μέγεθος;

Σαντυ μου έδωσες ιδέα και έβαλα και εγω την σύνθεσή μου στο get creative...Βασικά θα της προσθέσω και το remember και θα την βάλω ξανα στο bird is the word..

Moυ άρεσε πιο πολύ το στιλ της σύνθεσης αλλά προσωπικά θα την ήθελα πιο μπλε ..Ισως γιατι θα έδειχνε πιο πολύ ότι είναι για αγόρι .

Eπίσης να σας πω τι θέλω να κάνω (α κόμα δεν χω τυπώσει φωτο αλλά θα το ετοιμασω χωρίς αυτες ) ενα μινι για τους πρωτους 12 μηνες της κόρης μου ( εμπνευση από Βαλια) και ενα μινι για την Βιεννη που πήγαε γαμήλιο ταξίδι ..Απλά εχω τα ίδια χαρτιά και για τα δυο ....θα προσπαθησω να παίξω λίγο για να φανεί η διαφορά ...για να κάνω και κάτι για μενα και τον άντρα μου !Οποια ιδεα ευπρόσδεκτη !

OiaRp2.png

Σαντυ μου έδωσες ιδέα και έβαλα και εγω την σύνθεσή μου στο get creative...

Μπράβο, καλά έκανες!

Βασικά θα της προσθέσω και το remember και θα την βάλω ξανα στο bird is the word..

Moυ άρεσε πιο πολύ το στιλ της σύνθεσης αλλά προσωπικά θα την ήθελα πιο μπλε ..Ισως γιατι θα έδειχνε πιο πολύ ότι είναι για αγόρι .

Eπίσης να σας πω τι θέλω να κάνω (α κόμα δεν χω τυπώσει φωτο αλλά θα το ετοιμασω χωρίς αυτες ) ενα μινι για τους πρωτους 12 μηνες της κόρης μου ( εμπνευση από Βαλια)

Μα είναι όντως πολύ ωραία ιδέα! Εγώ έχω ένα έτοιμο αλμπουμάκι για τον πρώτο χρόνο του Γιώργου, είχε δηλαδή χώρο να συμπληρώσω τις ζυγίσεις του κάθε μήνα, τα παιχνίδια του κλπ, έχω βάλει φωτογραφίες, αναμνήσεις και εντυπώσεις, αν και τυποποιημένο, είναι ωραίο ενθύμιο! Τότε δεν ήξερα για scrapbooking, το είχα δει με την ξαδέρφη μου σε ένα μαγαζί, μου άρεσε και μου το πήρε δώρο λίγες μέρες μετά! Είναι πραγματικά ωραίο και χρήσιμο ενθύμιο! Πόσο μάλλον ένα χειροποίητο που το έχεις φτιάξει, όπως θες!

και ενα μινι για την Βιεννη που πήγαε γαμήλιο ταξίδι ..

Αχ, πήγαμε πρόπερσι, τέλεια η Βιέννη!

Απλά εχω τα ίδια χαρτιά και για τα δυο ....θα προσπαθησω να παίξω λίγο για να φανεί η διαφορά ...για να κάνω και κάτι για μενα και τον άντρα μου !Οποια ιδεα ευπρόσδεκτη !

Εννοείς πως θα χρησιμοποιήσεις το ίδιο πακέτο χαρτιών? Κάνε διαφορετικούς συνδυασμούς σε κάθε σελίδα, βάλε διαφορετικά διακοσμητικά, άλλα λουλούδια, κόψε τα χαρτιά σε άλλα σχήματα. Τι χρώματα είναι τα χαρτιά?

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...