Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 1
      • Λουλούδια 2

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Λευκή να χαίρεσαι τα γενέθλια της! Κι όλες σας κορίτσια να χαίρεστε τα παιδιά σας! Έχω μεγάλη αγωνία για αύριο!!! Όταν μπορέσω μετα τη γεννα θα σας ξαναγραψω.

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευχαριστώ πολύ!

Σας χαιρετώ για σήμερα γιατί πρέπει να πάω σπίτι να ετοιμαστώ για το αυριανό πάρτυ, το τελευταίο στη σειρά.

Βάλια, σου στέλνω τη θετική μου σκέψη για αύριο και τις καλύτερες ευχές μου!

Καλημέρα!

Μάλλον έχει γεννήσει η Βάλια μας, οπότε της εύχομαι τα καλύτερα γι' αυτήν και το μωράκι της. ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ!!!! Ελπίζω όλα να πήγαν καλά με τη γέννα. Σου στέλνω τη σκέψη μου και τις ευχές μου.

καλημέρα !

Η Βαλια γέννησε και είναι μια χαρά !Περιμένω με ανυπομονησία τον μπέμπη σε φωτό !!

Εβαλα μια σύνθεση που μαλλον θα την ανεβασω ξανα γιατι δεν έγραψα πάνω την λέξη remember ...(όχι ότι ετσι θα κερδίσω ...) θα δω μπορεί να την αφήσω όπως είναι ..

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Βιβή στο έγραψα και στο μπλογκ πολύ ωραία καρτούλα!!

pepi πολύ ωραία η σύνθεση...πολύ γλυκειά!!μπράβο και στις 2!!

εγώ για την ώρα χαζεύω τις δικές σας δημιουργίες...τα πραγματάκια μου ακόμα ελλάδα...

σήμερα έκανα shopping scrapbooking therapy!!

και πολύ το χάρηκα...

σας είχα πει για το panduro,έχει και outlet!!με απίστευτες τιμές!!

για να ρίξω μια ματιά πήγα υποτίθεται...για ένα άλμπουμ που ψάχνω για smash book...

βρήκα χαρτιά που στο κανονικο μαγαζί τα είχε 1.5Ε,60 λεπτά το ένα...

chipbards,rub ons και διάφορα άλλα πολύ φθηνά...είχε σφραγιδούλες μικρές με 50 λεπτά η μία.

με 30Ε πήρα ένα σωρό πράγματα...βέβαια ξενιτεύτηκα για να πάω...αλλά πέρασα 1 ολόκληρη ώρα στο κατάστημα να χαζεύω!!!

δεν είχε όμως washi tapes...ελπίζω να τα βρω κάπου...

diy-washi-tape.jpg

Μπραβο Χριστίνα ...είναι ωραίο όταν παιρνεις μικρα πραγματα που σου αρεσουν και εγω κάθε φορα που παιρνω κατι κανω σαν παιδί..Τα washi tapes δεν τα ξερω!κορδελες είναι ?

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια.

Χριστίνα πολύ ωραίες ιδέες μας δείχνεις και μπράβο σου για τις αγορές που έκανες.

Εγώ τελείωσα πλέον με τα πάρτυ μου και τώρα είμαι κάπως πιο ελευθέρη για να ασχοληθώ με τα δικά μου.

Κοιτώντας όμως τα υλικά μου που είναι αρκετά προς το παρόν όσον αφορά τα χαρτιά, διαπιστώνω ότι πρέπει να πάρω κάποια εργαλεία. Οι αγορές δεν τελειώνουν ποτέ τελικά και δυστυχώς για ακόμη μια φορά ο μισθός μου (όπως και όλων) έχει πάρει την κάτω βόλτα. Θα σταματήσει κάπου ή θα συνεχίσει την κατρακύλα;

Τέλος πάντων, απ' ότι είδα η Λένα έφερε το versamark οπότε είναι μια καλή ευκαιρία να το πάρω μαζί και με σφραγίδες. Σοφία, εσύ πήρες τη σφραγίδα σου για να μου πεις εντυπώσεις;

Αν θυμάμαι καλά η Βίκυ είχε προτείνει για αποτύπωση αυτή τη σφραγίδα : http://www.enjoyscrapping.gr/index.php?act=viewProd&productId=2220

Σκέφτομαι όμως να πάρω και κάποια σφραγίδα με μυνήματα και βρήκα αυτή : http://www.enjoyscrapping.gr/index.php?act=viewProd&productId=2099. Ποια είναι η γνώμη σας; Επειδή δεν έχω καθόλου σφραγίδες, έχετε κάτι άλλο να μου προτείνετε;

Τέλος, θα ήθελα και κάποιους κόπτες. Έχω μόνο έναν μπορντούρας. Τι άλλο μου προτείνετε; Δυσκολεύομαι να διαλέξω. Μου άρεσαν κανα-δυο κόπτες μπορντούρας πάλι αλλά θα ήθελα και κάτι άλλο. Θα ήθελα και έναν κόπτη για κύκλο και βρήκα αυτό : http://www.enjoyscrapping.gr/index.php?act=viewProd&productId=1639. Είναι εύκολος στη χρήση του ή αυτός http://www.enjoyscrapping.gr/index.php?act=viewProd&productId=90 είναι καλύτερος; Έχουν μια διαφορά στην τιμή και αναρωτιέμαι αν αξίζει.

Συγνώμη αν σας κούρασα αλλά ψάχνομαι για εργαλεία και επειδή δεν έχω και πολλά χρήματα πρέπει να διαλέξω το καλύτερο δυνατόν με τα λιγότερα χρήματα.

Λευκή ακόμα δεν έχουν έρθει , βασικά οι σφραγίδες που έβαλες είναι εντελώς διαφορετικές ...μια για γενεθλια είναι πάντα χρήσιμη και σίγουρα καλό είναι να παρεις . Την άλλη νομιζω είναι ιδια με την δική μου...θα σου πω . Σιγουρα για embossing ειναι καλη και μια όπως αυτη που μας ειχε δειξει η Βικυ

Οσον αφορα τους κόπτες εχω εναν απλό , τον 2ο δεν τον ξερω αλλά πιστεύω όλοι το ίδιο κανουν το μεγεθος μπορει να διαφερει..

Οσο για τους μισθούς ασε και εμεις περιμενουμε σήμερα να δούμε τι μείωση θα έχουμε πάλι...από Ιούλιο μας εχουν ξετινάξει ..

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...