Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 1
      • Λουλούδια 1

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

κοριτσια, ηδη τα ειπα στη Λενα απο χθες, ότι αν κανει κιτ απο το everyday poetry, το θελω οπωσδηποτε και μου ειπε ότι θα δει εαν μπορεί να το φερει.

Τελεια Βικυ, ευχαριστούμε! Εγω κλεβω ιδεες κι απο εδω http://creativescrappers.blogspot.com/ Εχω κατεβασει τα pdf, τα εχω τυπωσει και θα αρχίσω να τα χρησιμοποιω, ειναι πολύ πιο ευκολο όταν εχεις το sketch.

http://gabriellepollacco.blogspot.com/2012/01/websters-pages-everyday-poetry.html

και εδω το βλέπουμε σε σύνθεση Βάλια!!

με το καλό !!Περιμένω το Σαββατο μμσ με φωτο του γλύκα σου !

την ειδα τη συνθεση στη σελίδα των webster's pages... Χαρα στο κουραγιο της που εκοψε τις αμυγδαλιες! Παντως η gabi κανει κι ωραιο ραψιμο, αλλά το κανει με ραπτομηχανη...

Τις φωτο του μπεμπη θα βαρεθειτε να τις βλεπετε σε συνθεσεις! ;)

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

κοριτσια, ηδη τα ειπα στη Λενα απο χθες, ότι αν κανει κιτ απο το everyday poetry, το θελω οπωσδηποτε και μου ειπε ότι θα δει εαν μπορεί να το φερει.

Mακάρι να το φέρει, το θέλω κι εγώ!!!

Τελεια Βικυ, ευχαριστούμε! Εγω κλεβω ιδεες κι απο εδω http://creativescrappers.blogspot.com/ Εχω κατεβασει τα pdf, τα εχω τυπωσει και θα αρχίσω να τα χρησιμοποιω, ειναι πολύ πιο ευκολο όταν εχεις το sketch.

Μπράβο Βάλια, τα κατέβασα κι εγώ!!

την ειδα τη συνθεση στη σελίδα των webster's pages... Χαρα στο κουραγιο της που εκοψε τις αμυγδαλιες! Παντως η gabi κανει κι ωραιο ραψιμο, αλλά το κανει με ραπτομηχανη...

Ναι, πολύ ωραίο ράψιμο!

Τις φωτο του μπεμπη θα βαρεθειτε να τις βλεπετε σε συνθεσεις! ;)

Ανυπομονούμε!

EkcAp3.png

Bάλια μου δεν ξέρω αν ανοίξεις σήμερα τον υπολογιστή, υποθέτω ότι ετοιμάζεσαι για αύριο, που είναι η μεγάλη μέρα!! Με το καλό να υποδεχτείς τον μπέμπη σου! Φιλάκια!!!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Βάλια μου με το καλό να υποδεχτείς το μωράκι σου. Φαντάζομαι ότι σήμερα θα κάθεσαι σε "αναμμένα κάρβουνα". Υπομονή, λίγο έμεινε για να γίνει το θαύμα.

Εμένα σήμερα έχει γενέθλια το κορίτσι μου και είμαι πολύ συγκινημένη γιατί θυμήθηκα πριν εννιά χρόνια που την γέννησα και έγινα για μανούλα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ εικείνη την ημέρα. Δε μπορούσα να το πιστέψω ότι είχα κάνει μωρό και το κρατούσα στην αγκαλιά. Πραγματικά, υπέροχο συναίσθημα! Να είναι γερά τα παιδάκια μας κι εμείς για να τα χαιρόμαστε. Τίποτα άλλο δε θέλω.

Καλά, έλειψα εχθές μια μέρα και γράψατε ένα κάρο πράγματα. Τώρα πως θα αναπληρώσω το κενό;

Εμένα σήμερα έχει γενέθλια το κορίτσι μου και είμαι πολύ συγκινημένη γιατί θυμήθηκα πριν εννιά χρόνια που την γέννησα και έγινα για μανούλα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ εικείνη την ημέρα. Δε μπορούσα να το πιστέψω ότι είχα κάνει μωρό και το κρατούσα στην αγκαλιά. Πραγματικά' date=' υπέροχο συναίσθημα! Να είναι γερά τα παιδάκια μας κι εμείς για να τα χαιρόμαστε. Τίποτα άλλο δε θέλω.

[/quote']

Nα τη χαίρεσαι, χρόνια της πολλά κι ευτυχισμένα, υγεία και τύχη!

EkcAp3.png

Μπηκα, μπηκα! :) Ευχαριστώ πολύ, να χαιρεστε κι εσείς τις οικογενειες σας!!!

Βαλια με το καλό το αγγελούδι σου και από εμενα!!!!!Υπομονή λιιιιγο ακομα!!!!

Με έναν πονο!!!!!

Λευκή να χαίρεσαι την κορούλα σου!!!Παντα υγιής και ευτυχισμενη να είναι!

Ja5zp3.png

D42op3.png

valia με το καλό να έρθει το αγοράκι σου!!

marvas να την χαίρεσαι την κορούλα σου!!

κι εμείς στις 6/02 κλείνουμε τα 3!!πόσο γρήγορα μεγαλώνουν!!μια σταλιά ήταν και τώρα δεσποινίς!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...