Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 2

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Δεν τις εχω δει καπου Σοφία, η Βικυ θα εχει υποψη της να μας πει. Δεν εχω προλαβει κι εγώ να τις χρησιμοποιησω ακομη...

Σας εχασα...για ποιές μεγάλες λέτε? Σφραγίδες ΤΑ? 15*30 ειναι το μεγεθος της συσκευασίας! Αυτές είναι τέλειες για να φτιάξετε το δικό σας background σε μονόχρωμα χαρτιά ή να καλύψετε ολόκληρο το tag ή την κάρτα σας! Είναι τέλειες για τεχνική resist με distress μελανια που σας εδειξα στο μάθημα, είτε με clear σκονη είτε με μαυρη/ασπρη κοκ....πολυ εντυπωσιακό αποτέλεσμα! Αν βρω και βιντεάκι, θα σας βαλω!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πας στη διέυθυνση του βίντεο στο youtube και κάνεις copy ότι γράφει μετά το =

δλδ ότι έχω με πράσινο...http://www.youtube.com/watch?v=_PFsArr4Z1s

πας μετά στην απάντηση εδώ στο τόπικ και κάπου έχει κουμπάκι youtube!!!

θα βγουν 2 αγκύλες και κάνεις paste!!;)

ταμποναριστά αν βάλεις το μελάνι λες να χαλάσει πάλι?σάμπως ξέρω κι εγώ?δεν το έχω δοκιμάσει,εδώ δεν έχω κάνει άλλα πράγματα πιο εύκολα!!:P

Χριστίνα HELP!!! Δε μου βγαζει κανενα κουμπακι you tube οταν κανω απαντηση...γενικα δε μου βγαζει τιποτα! Ουτε fonts, ουτε χρωματα ουτε τιποτα!!! γιατί????

Χριστίνα HELP!!! Δε μου βγαζει κανενα κουμπακι you tube οταν κανω απαντηση...γενικα δε μου βγαζει τιποτα! Ουτε fonts, ουτε χρωματα ουτε τιποτα!!! γιατί????

Ακυρο!!! Μπηκα στα settings και το εφτιαξα μονη μου!!! Ειμαι πολυ περηφανη! χαχαχαχαχα:lol:

Διαφημίσεις

Aπλά δεν ξέρω από πού να αρχίσω και τί να αγοράσω. 70 ευρώ για ένα βιβλίο ευχών μου φαίνονται πάρα πολλά...

Ναι μεν ακούγεται μεγάλο ποσό, αλλά και τα υλικά του είναι ακριβά και θέλει και πολύ χρόνο και κόπο για να φτιαχτεί..

EkcAp3.png

_sRSDveWQRs&feature

Το είδατε αυτό? Τελεια χαρτιαααααααααααααα!!!!!!!!!!!!

Και αν προπαραγγείλατε και το crate, παίρνετε δωρο ολοκληρο πακετο κορδελες!!!

Το είδαμε, πανέμορφο!

EkcAp3.png

Εγω το ειδα το βιντεακι εχθες. Ειναι όμορφο κιτ, αν και φοβαμαι λιγο τα εντονα χρώματα, δε νιωθω έτοιμη να τα δουλεψω. Χαλβαδιαζα όμως τα καινουρια απο webster's pages, το everyday poetry, μπορείτε να το δειτε εδώ http://websterspages.typepad.com/webstershome/2012/01/getting-to-know-you-part-three.html

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

καλημέρα κορίτσια...

βίκυ το βρήκες!μπράβο.

tamar έχουν δίκιο τα κορίτσια,είναι ακριβό χόμπυ!!αλλά τρως μεγάλο κόλλημα!!

θα σου αρέσει πολύ!!

πάντως το τζάμπο έχει πολύ ωραία αυτοκόλητα,κουμπάκια,κορδελίτσες.

επίσης το lidl κατά καιρούς φέρνει απίστευτα χαρτιά και εργαλεία!! να τα παρακολουθείς.

Εγω το ειδα το βιντεακι εχθες. Ειναι όμορφο κιτ, αν και φοβαμαι λιγο τα εντονα χρώματα, δε νιωθω έτοιμη να τα δουλεψω. Χαλβαδιαζα όμως τα καινουρια απο webster's pages, το everyday poetry, μπορείτε να το δειτε εδώ http://websterspages.typepad.com/webstershome/2012/01/getting-to-know-you-part-three.html

ΜΜΜ πολυ ωραίο...!!!!

To exei φερει η Λενα αυτό ?

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Τι όμορφα! Έχεις δει αν τα έχει η Λένα?

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...