Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 8/12/2024 at 10:53 ΜΜ, cant_wait είπε:

επανέρχομαι για να σας πω ότι ο γιατρός μου, μου είπε ότι προτείνει  να κανω το ΕΡΑ τεστ. μου είπε ότι δεν το αποδέχονται πολλοί,  αλλά αναγκάζεται να μου το προτείνει μετα απο αποτυχημένες εμφυτευσεις με άριστες βλαστοκυστες, το ρίχνει στο timing το θέμα της αποτυχίας. το έχει κάνει καμία που πάει με δοτρια σε οχι φυσικο κυκλο να με βοηθήσει με την εμπειρία της;

Καλησπέρα σας.Πρωτη φορά γράφω εδώ.Εχω κάνει 6 εμβρυομεταφορες,4 με δικά μου ωάρια και 2 με δωρεά.Για την ακρίβεια τώρα έκανα την 6η προσπάθεια και σε 7 ημέρες θα ξέρω το αποτέλεσμα.Σε όλες τις προσπάθειές πήρα 0.Εχω κάνει όλες τις εξετάσεις και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.Τελευταια εξέταση ήταν το Era map το οποίο δεν έδειξε κάτι σπουδαίο.Ο γιατρός υποστηρίζει ότι δεν έχω πετύχει ακόμα το καλό έμβρυο..Από την μια χαίρομαι που δεν έχω να αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα από την άλλη με πνίγει το γιατί..

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Εφτιαξα κι εγω ενα μίνι αλμπουμ! Για δές εδώ:

http://www.twopeasinabucket.com/gallery/member/394159-vicky-varvadouka/1766644-mini-album-friends/?c=t

Είναι καθόλου του γούστου σου?

Βίκυ,ειλικρινά τώρα...με το που το βλέπεις,σου φτιάχνει η διάθεση!Είναι πανέμορφο!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φανταστική! Ξέρεις αν υπάρχει και σε ελληνικό κατάστημα?

Εγώ προς το παρόν λέω να πάρω αυτή:

http://www.scrapbooking.gr/index.php?page=shopDetails&goody=4805

εγώ για αυτήν ψηνομαι http://www.scrapbooking.gr/index.php?page=shopDetails&goody=6633

Βικυ, ειναι πολύ ωραίο το album σου αλλά δε μπορουμε να το συγκρινουμε με της Ζωής γιατί προκειται για κατι τελειως διαφορετικό. Το δικο σου ειναι σα μικρα LO, πολυ ζωντανά και χαρούμενα βεβαίως, ενώ της Ζωής με τα tags ειναι για ενθυμια κι ευχές. Το καθενα εχει τη χαρη του και την ομορφιά του!

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Προσωπικα εχω παθει πλακα με τη δουλεια της gabrielle pollaco χαζευω και ξαναχαζευω τις δημιουργίες της!!! Ο αντρας μου δεν τρελλαίνεται, του φαινονται παραφορτωμένα αλλά εμενα μου αρεσουν πολύ!

Βίκυ δωσε μας μια κατεύθυνση γιατι μπερδεύτηκα !! Μπορούμε στον διαγωνισμό να βάλουμε πχ οικογενειακες φωτο στις οπόιες δεν θα είμαστε υποθετω ταυτόχρονα σε όλες όλοι μαζί ?? ¨η μπορούμε να βάλουμε ΜΟΝΟ προσωπική μας ..από ότι καταλαβα ..

OiaRp2.png

εγώ για αυτήν ψηνομαι http://www.scrapbooking.gr/index.php?page=shopDetails&goody=6633

Βικυ, ειναι πολύ ωραίο το album σου αλλά δε μπορουμε να το συγκρινουμε με της Ζωής γιατί προκειται για κατι τελειως διαφορετικό. Το δικο σου ειναι σα μικρα LO, πολυ ζωντανά και χαρούμενα βεβαίως, ενώ της Ζωής με τα tags ειναι για ενθυμια κι ευχές. Το καθενα εχει τη χαρη του και την ομορφιά του!

Μου αρέσει πολύ το vintage style της Ζωής! Τέτοιο θέλω να φτιάξω (κάποτε..χεχε) και οντως δε συγκρίνονται. Τα χαρτια που χρησιμοποίησα ειναι πολύ παιδικά και το αλμπουμ πολύ μικρό και μακρόστενο...δε χωραγε τσεπες και τετοια!!!

Βρε Ζωή, δείξε μας και ενα ολοκληρωμένο...εννοώ με φωτο μέσα να δούμε πως δείχνει! Να πάρουμε καμια ιδεα!

Διαφημίσεις

Βίκυ δωσε μας μια κατεύθυνση γιατι μπερδεύτηκα !! Μπορούμε στον διαγωνισμό να βάλουμε πχ οικογενειακες φωτο στις οπόιες δεν θα είμαστε υποθετω ταυτόχρονα σε όλες όλοι μαζί ?? ¨η μπορούμε να βάλουμε ΜΟΝΟ προσωπική μας ..από ότι καταλαβα ..

Το θέμα είναι ή "ΕΓΩ" που θα βαλετε μόνο δικές σας φώτο ή "ΕΜΕΙΣ" που σημαίνει ή το ζευγάρι ή την οικογένεια ή ακόμα και μόνο 2 αδερφάκια. Ενα αλμπουμ με τις αγαπημενες οικογενειακες φωτο θα ηταν οτι πρεπει! Η φωτο απο τις διακοπες σας! Απλά θα πρεπει στις φωτο να υπαρχουν μελη της οικογενειας και οχι μονο το παιδι! Ετσι, κολλάει το "ΕΜΕΙΣ"

Μου αρέσει πολύ το vintage style της Ζωής! Τέτοιο θέλω να φτιάξω (κάποτε..χεχε) και οντως δε συγκρίνονται. Τα χαρτια που χρησιμοποίησα ειναι πολύ παιδικά και το αλμπουμ πολύ μικρό και μακρόστενο...δε χωραγε τσεπες και τετοια!!!

Βρε Ζωή, δείξε μας και ενα ολοκληρωμένο...εννοώ με φωτο μέσα να δούμε πως δείχνει! Να πάρουμε καμια ιδεα!

Δε συγκρίνονται γιατι δεν μπορουν να συγκριθούν αφου ειναι κατι τελειως διαφορετικό με άλλη χρησιμότητα! :D Παντως και τα δυο το καθενα στο ειδος του ειναι πολύ όμορφα.

Ποιο καλό και πανεμορφο κοριτσι θα μου κανει εδώ copy paste την πρόκληση της Λενας??? Ε φανταστικές scrapbookοφιλεναδες??? :tongue:

Τι θα λέγατε λοιπόν για μια Πρόκληση Μίνι Άλμπουμ;

Αυτό που θα πρέπει να κάνετε είναι να φτιάξετε ένα μίνι άλμπουμ

του οποίου οι διαστάσεις να είναι περίπου από 9 εώς 18 εκ και

με τουλάχιστον 4 εσωτερικά φύλλα

Παίρνοντας έμπνευση από την νέα σειρά των

Webster's

το θέματης πρόκλησης θα είναι

Αll About Me - Εγώ

Αll About Me - Εγώ

ή

All about Us - Εμείς

H πρόκληση θα ξεκινήσει στις 23 Σεπτεμβρίου

και θα λήξει 14 Οκτωβρίου

Από αύριο θα βρείτε στην δεξιά μπάρα το link για να βάλετε τις δημιουργίες σας!!!Ψαξτε λοιπόν για τις φωτογραφίες σας και οργανώστε τα υλικά σας!!

Άλμπουμ θα βρείτε

εδώ , εδώ κι εδώ

OiaRp2.png

Σας ευχαριστω πολυ κοριτσια :-* . Με κανετε και κοκκινιζω.......

Τα μινι αλμπουμ ειναι τα αγαπημενα μου, δεν το συζητω. Ακομη και για βιβλια ευχων μινι αλμπουμ φτιαχνω :)) .

Της Βικυς μου αρεσει πολυ. Μου αρεσουν τα χρωματα παρα μα παρα πολυ!!!!

Βικουλα δεν εχω κανενα μινι στα χερια μου. Ολα τα εχω δωσει. Αν προλαβω να παρω μερος στον συγκεκριμενο διαγωνισμο θα σας βαλω φωτος συντομα, αλλιως θα περιμενετε λιγακι .

Glitter μου δεν ξερω αν η συγκεκριμενη πεταλουδα υπαρχει σε Ελληνικο καταστημα. Και στην sizzix που κοιταξα το πρωι δεν υπηρχε ή δεν μου το εβγαζε. Εψαχνα και για το λουλουδι... το ιδιο.

Παντως μου αρεσει καλυτερα η πεταλουδα που εβαλε η Valia. (εγώ για αυτήν ψηνομαι http://www.scrapbooking.gr/index.php...ils&goody=6633)

Διαφημίσεις

Δε συγκρίνονται γιατι δεν μπορουν να συγκριθούν αφου ειναι κατι τελειως διαφορετικό με άλλη χρησιμότητα! :D Παντως και τα δυο το καθενα στο ειδος του ειναι πολύ όμορφα.

Ποιο καλό και πανεμορφο κοριτσι θα μου κανει εδώ copy paste την πρόκληση της Λενας??? Ε φανταστικές scrapbookοφιλεναδες??? :tongue:

Eτσι ετσι. Ειναι τελειως διαφορετικα.

Παντως βρε κοριτσια αν προσεξετε, η καθεμια εχει το στυλ της. Φαινεται πιο ειναι της καθε μιας, οχι απο την τεχνικη αλλα απο το στυλ.

Αν δω κατι ξερω οτι ειναι της Βικυς ή της Ζεφυς ή της Ειρηνης ή της οποιασδηποτε αλλης κοπελας. Πολυ μου αρεσει αυτο.

Ολες παιρνουμε ιδεες απο καπου και η καθεμια την αξιοποιει συμφωνα με τον δικο της χαρακτηρα.

Ευχαριστώ πολυ Pepi79!

Γμτ, ποτε τα εβγαλε τα websters???? Μου ειχε πει ότι θα τα εφερνε Ελλαδα αλλά δεν τα ειχα δει στο site. Εχθες εβαλα παραγγελία!!! Όχι άλλο καρβουνο! ΛΕΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ!!!!!!! :tongue:

Eτσι ετσι. Ειναι τελειως διαφορετικα.

Παντως βρε κοριτσια αν προσεξετε, η καθεμια εχει το στυλ της. Φαινεται πιο ειναι της καθε μιας, οχι απο την τεχνικη αλλα απο το στυλ.

Αν δω κατι ξερω οτι ειναι της Βικυς ή της Ζεφυς ή της Ειρηνης ή της οποιασδηποτε αλλης κοπελας. Πολυ μου αρεσει αυτο.

Ολες παιρνουμε ιδεες απο καπου και η καθεμια την αξιοποιει συμφωνα με τον δικο της χαρακτηρα.

Eχεις δικιο εν μέρει αλλά δε συμφωνω απόλυτα...εγώ προσαρμόζω το στυλ αναλογα με τι χαρτια εχω στα χερια μου...αν ειχα πχ websters kit ή prima, θα εφτιαχνα ενα vintage/romantic mini album! Το ιδιο ισχύει και για τα LOs! Θα συμφωνήσω πάντως οτι οι περισσότερες ακολουθούν ενα μονο στυλ...εγω ακομα δοκιμαζω τα παντα!

Η Peppy το έβαλε!!!

Τα Webster's θα εξαφανιστούν σε λίγο πάντως!!!! χαχαχαχα....θα μας κλεισει το σπίτι!

αυτό σκεφτομουν κι εγώ, θα με κρεμασει ο αντρας μου!!! :tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...