Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 1/1/2025 at 9:54 ΜΜ, anoulious είπε:

Καλησπέρα και καλή Χρονιά!Είμαι παλιό μέλος και έχω παρα πολύ καιρό να μπω..Ίσως αν υπάρχουν παλιές κοπέλες να με θυμούνται ...Διάβασα λίγο την ιστορία σου(δεν ξέρω αν επιτρέπεται να πεις σε ποιο γιατρό είσαι..),αν θέλεις μπες να δεις λιγο τη δική μου ..Εννοείται να κάνεις ΕΡΑ τεστ και να ψάξεις με δική σου πρωτοβουλια τα παντα(μικροβιωμα,σάκχαρο ,αντίσταση ινσουλίνη κλπ....πριν αποφασίσεις για διπλή δωρεά. Είναι πολύ δύσκολο όλο αυτο αλλά υπάρχει φως στο τέλος  

καλησπέρα και καλή Χρονιά γλυκια μου @anoulious! χάρηκα πολύ που μου απάντησες! διάβαζα την ιστορία σιυ όπως και ολων των κοριτσιων εδω μεσα και με πηραν τα κλάματα μολις εμαθα ότι κράτησες γερό το αγοράκι σου στην αγκαλιά σου. να είσαι καλά να το χαίρεσαι!!!!

στα δικά μου τώρα,  όλα όσα περιγράφεις τα εχω κανει είναι όλα πολύ καλά δεν εχω κανένα θέμα. και το σπερμα πολύ καλό και όλα! το ΕΡΑ τεστ μου το προτείνει ο γιατρός μου τσ..ριγ..ης γιατι δεν έχει κάτι να μου πει για την αποτυχία εμφυτευσης αλλα χωρίς να το πολυπιστευει κι ο ίδιος. έχω ακούσει και άλλους εξωσωματικους ότι δεν είναι αξιόπιστη εξέταση. όμως δεν καταλαβαίνω κι εγω πως εμιενα έγκυος όταν έκανα φυσικο κυκλο και όχι με δύο τεχνητους. καταλήγω ότι τα ωαρια δεν ήταν καλά.  αν είναι έτσι είναι καθαρά θέμα τύχης ποτε θα μου δώσει καλά ωαρια. προσωπικά δεν βλέπω φως στο τούνελ, μονο τύχη! και δεν είμαι γενικά πολύ τυχερή.... αυτα.....

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Ο Διονυσόπουλος το πουλάει σε τεράστια κομάτια χαρτί (νομίζω 1μετρο * 70 εκ) και του λές εσύ να το κόψει ότι μέγεθος θές! Εγώ το παίρνω σε εκρου/ζαχαρι χρωμα..οχι τελείως ασπρο.

Λευκή, αυτό το λινκ που έβαλες κάνει την ιδια δουλειά με το versamark απλα ειναι αλλη μαρκα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ασχετο κορίτσια αλλά η gerry van gent ( an το γραφω σωστά ) έχει κανει μια σύνθεση που εκόψε τετραγωνα μικρα και τα έκανε κύκλο και τα ενωσε με ραψιμο.............................Καλά αυτό για να γίνει θελει ατελειωτες ωρες ,επίσης εγραψε ότι τον κύκλο τον έκοψε με αποτυπωμα του σχήματος πιατου......είναι δυνατόν ?λίγο δύσκολο το βλέπω...όταν το είδα νόμιζα ότι ο κύκλος κόβεται με μητρα κοπής ..

Ααχ να δω πότε θα παμε ξανα να πάρουμε το σωστό bristol...

OiaRp2.png

Απο τη μια εχεις δικιο. Όμως με την εννοια του ερασιτεχνη εννοώ πως αφενος δεν εχω μεγαλη εμπειρία ή γνωσεις όπως εσυ (στην καμια όμως :tongue:) και αφετερου δεν πουλαω αυτα που φτιαχνω, όχι γιατί δε θελω, αλλά δεν θεωρω πως καποιος θα ηθελε να αγορασει. Ασε που για να φτιαξω ενα πραγμα θελω πενταπλασιο χρόνο απο ό,τι εσυ. Εσύ μπορείς σε full season να φτιαξεις πολλά ευχολογια - εγώ δε θα μπορουσα.

Δηλαδή όποιος πουλάει, είναι και επαγγελματίας? Πουλάνε και κοπέλες που δεν έχουν ιδέα!..εγώ ακόμα δε ξέρω τι θα πει επαγγελματίας...φαντάζομαι θα ήμουν άν εκανα εναρξη επιχείρησης και το έκανα για να ζώ!....ε?

Αυτό δεν ξέρω Λευκή αν είναι το ίδιο ίσως πρεπει αναγκαστικά να κάνεις embossing me heat gun ενώ αυτό που έκανε η Βάλια απλά σφράγισε .

Επίσης έχει κάνει ωραίο distress...

Bίκυ εγώ επαγγελματικό θα έλεγα αυτό που κάποιος κάνει καλά και το συνεχίζει "επαγγελματικά " όπως εσύ για να χρηματοδοτησεις το χόμπι σου .

Το bristol από όσο ξερω είναι λευκό αλλά λίγο πιο χοντρο , 300 γρ. από ότι μου εχει πει η Βικυ (εστειλα να μου παρει ο άντρας μου από τον Διονυσόπουλο για να σφραγιζω και γύρισε με ενα ρολο χαρτιά που ζυγιζαν όλα μαζι 300 γρ !!!!!:lol::lol::lol::lol:, τελικά το κανονικό είναι Α4?

χιχιχιχιχιχιχι

Σωστη παραμετρος κι αυτη που αναφερεις Σοφία για τη "χρηματοδοτηση".

Γεια σας!!! Ουουου!!!

Βαλια είναι τελειο το βιβλιο ευχών !!!Σου γραφω εδώ γιατί για καποιο λογο δεν μπορώ να αφήσω σχόλιο στο blog σου....Τοσο ρομαντικό και καλόγουστο!Μπράβο!! Και είναι πολύ δύσκολο να φτιαξεις κατι πολύ ιδιαιτερο και ρομαντικό για αγοράκι ,τρανή διαψευση το βιβλιο σου!!!Και εγώ θέλω να φτιαξω ενα για την μπουμπου αλλά πρέπει πρώτα να σιγουρευτώ ότι έιναι μπουμπου για να ξεκινήσω. Βεβαια πρεπει να φτιαξω πρώτα και ένα για τον γιο μου που τον έχω ρίξει νομίζω. Προς το παρόν προσπαθω να βρώ μερες που θα έιμαι καλα για να οργανωσω το παρτυ για τα γενεθλιά του. Φετος δεν θα κανω και παρα πολλά πράγματα μιας και δεν εχω αντοχές αλλά όλο και κατι κουτσοφτιαχνω...

Πενυ, τι κανεις? Πώς παει η εγκυμοσύνη???

Έχεις καιρό για τη μπουμπου σου, ο Κωνσταντής προηγείται! ;)

Το υπερμηχανημα πώς ειναι? Σε εχει βολεψει?

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Το εσωτερικο booklet δεν το εχω παρει σαν ιδεα απο τη Ζωη, ειπαμε να σκεφτώ και κατι μονη μου! :tongue: Απλο κανσον, διπλωμενο στα τρία σε καφε χρωμα ειναι. Επανω κολλησα αυτοκολλητα στο εξωφυλλο και στις εσωτερικές πλευρες κολλησα μπεζ κανσον το οποίο εκανα distress στις ακρες και σφραγίδωσα για να εχει τις γραμμες.

Η Ζωή ειναι εδώ http://www.youtube.com/user/MyZoed?blend=1&ob=video-mustangbase

Το προϊόν που ποσταρες δεν το ξερω.

Ευχαριστώ πολύ. Τέλεια η ιδέα σου! Άρα, σε εσένα το είδα την προηγούμενη φορά και μπερδεύτηκα.

Διαφημίσεις

Ασχετο κορίτσια αλλά η gerry van gent ( an το γραφω σωστά ) έχει κανει μια σύνθεση που εκόψε τετραγωνα μικρα και τα έκανε κύκλο και τα ενωσε με ραψιμο.............................Καλά αυτό για να γίνει θελει ατελειωτες ωρες ,επίσης εγραψε ότι τον κύκλο τον έκοψε με αποτυπωμα του σχήματος πιατου......είναι δυνατόν ?λίγο δύσκολο το βλέπω...όταν το είδα νόμιζα ότι ο κύκλος κόβεται με μητρα κοπής ..

βαλε μας λινκ να δουμε.

εχω κοψει κι εγώ κυκλο με πιατο για μητρα... ;)

Δηλαδή όποιος πουλάει, είναι και επαγγελματίας? Πουλάνε και κοπέλες που δεν έχουν ιδέα!..εγώ ακόμα δε ξέρω τι θα πει επαγγελματίας...φαντάζομαι θα ήμουν άν εκανα εναρξη επιχείρησης και το έκανα για να ζώ!....ε?
σωστό κι αυτό! και παλι όμως, η δουλεια σου δεν εχει καμια σχεση με τη δουλεια μας! Εσύ είσαι guest designer παντου, εμεις ακομα δεν εχουμε φτιαξει 10 συνθεσεις καλά καλά! :lol:

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Λευκή, αυτό το λινκ που έβαλες κάνει την ιδια δουλειά με το versamark απλα ειναι αλλη μαρκα!

Ευχαριστώ πολύ Βίκυ. Κάτι άρχισα να καταλαβαίνω. Όταν βρεις καιρό, πρότεινέ μου και καμιά σφραγίδα, έτσι για να ξεκινήσω λίγο. Εννοώ, πέρα από φιγούρα κάποια σφραγίδα με σχέδιο που θα αποτυπωθεί ωραία με αυτό το μελάνι.

Όταν θα πάρετε κι εσείς το "κολλάει" του χόμπι, θα διαπιστώσετε οτι τιποτα δεν ειναι δύσκολο! Κι εγώ όταν θέλω κύκλους, με πιάτα κάνω το περίγραμμα και το κόβω με το ψαλίδι περιμετρικά!

βαλε μας λινκ να δουμε.

εχω κοψει κι εγώ κυκλο με πιατο για μητρα... ;)

Δυστυχώς δεν μπορω να μπω ξανα ...Νομίζω με καταλαβαίνεις .:tongue:Εδω όλο περιεργα πραγματα προαγωγών συμβαινουν ...Δεν χανεις απολύτως τιποτα όμως !

Σφραγίδα εχω δει μια με νότες στην Λενα αλλα no money .....

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ πολύ Βίκυ. Κάτι άρχισα να καταλαβαίνω. Όταν βρεις καιρό, πρότεινέ μου και καμιά σφραγίδα, έτσι για να ξεκινήσω λίγο. Εννοώ, πέρα από φιγούρα κάποια σφραγίδα με σχέδιο που θα αποτυπωθεί ωραία με αυτό το μελάνι.

Αυτή δαγκωτό!

http://www.enjoyscrapping.gr/index.php?act=viewProd&productId=2235

Είναι τέλεια και για υδατογράφημα και για heat embossing πάνω σε tags!!!

Αυτή δαγκωτό!

κρυβε λόγια Βικυ μήπως μεινει και την πάρω εγω :(:( ....

OiaRp2.png

Σ'αυτό που λες έχεις απόλυτο δίκιο. Κι εγώ πριν χρόνια (πολλά στον αριθμό) είχα πάει σε μια σχολή και είχα μάθει να φτιάχνω βιτρώ. έκτοτε είχα φτιάξει αρκετά πράγματα και κάποια πούλησα σε κάποιους γνωστούς σε εξευτελιστικές τιμές. Ίσα-ίσα να βγάλω τα έξοδα μου για τα υλικά που είναι πανάκριβα (χειροποίητα γυαλιά). Σε καμία περίπτωση δε θεωρούμε επαγγελματίας. Δύσκολο ερώτημα! Ίσως όταν το κάνεις για να βγάλεις χρήματα ως προς το ζειν και φυσικά προσέχεις πάρα πολύ τη δουλειά σου.

Βρε κορίτσια, μην απελπίζεστε! Και η Κέλλυ που γνωρίσατε, άσχετη ήταν! Ήρθε 2-3 φορές σπίτι μου, της εδειξα καποια βασικά και τωρα συνεργάζεται με μαγαζιά και τρεχει και δε φτάνει!!! Ολοι απο το 0 ξεκινάμε! Σας πληρπφορώ οτι το ημερολογιο/ευχολόγιο της Βάλιας, πολλές θα το αγοράζανε! Της παρήγγειλε ήδη ενα η φίλη μου Νάντια Cannizzo!!!!! Woohoo!!!!

Αυτή δαγκωτό!

Αυτή όμως χρειάζεται κι αυτό : http://www.enjoyscrapping.gr/index.php?act=viewProd&productId=366 που δεν ξέρω τι είναι και πως χρησιμοποιείται. Τα "φώτα" σας , παρακαλώ.

Και δώσε και καμιά άλλη εναλλακτικά, clear αν γίνεται.

Σοφία μου, αν τη θέλεις πάρτην. Εγώ μάλλον θα αργήσω λίγο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...