Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 1/1/2025 at 9:54 ΜΜ, anoulious είπε:

Καλησπέρα και καλή Χρονιά!Είμαι παλιό μέλος και έχω παρα πολύ καιρό να μπω..Ίσως αν υπάρχουν παλιές κοπέλες να με θυμούνται ...Διάβασα λίγο την ιστορία σου(δεν ξέρω αν επιτρέπεται να πεις σε ποιο γιατρό είσαι..),αν θέλεις μπες να δεις λιγο τη δική μου ..Εννοείται να κάνεις ΕΡΑ τεστ και να ψάξεις με δική σου πρωτοβουλια τα παντα(μικροβιωμα,σάκχαρο ,αντίσταση ινσουλίνη κλπ....πριν αποφασίσεις για διπλή δωρεά. Είναι πολύ δύσκολο όλο αυτο αλλά υπάρχει φως στο τέλος  

καλησπέρα και καλή Χρονιά γλυκια μου @anoulious! χάρηκα πολύ που μου απάντησες! διάβαζα την ιστορία σιυ όπως και ολων των κοριτσιων εδω μεσα και με πηραν τα κλάματα μολις εμαθα ότι κράτησες γερό το αγοράκι σου στην αγκαλιά σου. να είσαι καλά να το χαίρεσαι!!!!

στα δικά μου τώρα,  όλα όσα περιγράφεις τα εχω κανει είναι όλα πολύ καλά δεν εχω κανένα θέμα. και το σπερμα πολύ καλό και όλα! το ΕΡΑ τεστ μου το προτείνει ο γιατρός μου τσ..ριγ..ης γιατι δεν έχει κάτι να μου πει για την αποτυχία εμφυτευσης αλλα χωρίς να το πολυπιστευει κι ο ίδιος. έχω ακούσει και άλλους εξωσωματικους ότι δεν είναι αξιόπιστη εξέταση. όμως δεν καταλαβαίνω κι εγω πως εμιενα έγκυος όταν έκανα φυσικο κυκλο και όχι με δύο τεχνητους. καταλήγω ότι τα ωαρια δεν ήταν καλά.  αν είναι έτσι είναι καθαρά θέμα τύχης ποτε θα μου δώσει καλά ωαρια. προσωπικά δεν βλέπω φως στο τούνελ, μονο τύχη! και δεν είμαι γενικά πολύ τυχερή.... αυτα.....

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Είναι μόνο τα σχεδια που βλέπω εδώ;

http://purplepumpkincrafts.blogspot.com/2012/01/sneak-peeks-sale-this-friday.html

Το μνμ μου το πήρες;

Την Παρασκευή στις 11 θα βάλουν τα καινούρια τους σχέδια! Δεν ελαβα καποιο μνμ...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σας ευχαριστώ πολύ κοριτσια! Ειναι φτιαγμενο με αγαπη, γιαυτό ειναι όμορφο! ;)

Τα χαρτια τα ειχα παρει απο τη Λενα εδω και μηνες. Ειναι 15 επι 15 το αλμπουμακι με τα χαρτια και μονο λιγο τριμαρισμα ηθελαν, με βολευει αυτό το μεγεθος.

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Ναι λίγο ήθελαν για αυτό σε ρωτησα !Είναι τέλειο !!!!Με το καλό να το γεμίσετε αρχικά εσείς με τις πρωτες ευχές και σκέψεις που τις πρωτες μέρες είναι ΠΟΛΛΕΣ !!!!θα χρειαστεί να προσθέσεις σελίδες για να γραψεις και σκεψεις - συναισθήματα !!!

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Βάλια, τώρα το είδα! Πραγματικά υπέροχο κι αυτό!!!

Δε ξέρω αν στο έχω ξαναπεί αλλά πραγματικά έχεις πολύ ωραίο γούστο. Με το καλό να το γεμίσεις με όμορφες αναμνήσεις. Λίγο έμεινε ακόμη, έτσι δεν είναι; Εύχομαι ότι καλύτερο.

Δεν ειναι κακή η ιδεα σου Σοφία! Ισως φτιαξω ενα αλμπουμ σα τετραδιο, μονο εξωφυλλο και οπισθοφυλλο με σχεδια και μεσα χαρτια (αντε με καμια σφραγίδα για τσαχπινια! :) ). Βικυ, bristol χαρτια θα ηθελε κατι τετοιο ή μου κανουν και απλες κολλες Α4?

Δεν ειναι κακή η ιδεα σου Σοφία! Ισως φτιαξω ενα αλμπουμ σα τετραδιο, μονο εξωφυλλο και οπισθοφυλλο με σχεδια και μεσα χαρτια (αντε με καμια σφραγίδα για τσαχπινια! :) ). Βικυ, bristol χαρτια θα ηθελε κατι τετοιο ή μου κανουν και απλες κολλες Α4?

Nai γιατί αυτό θα είναι πιο προσωπικό για σενα ..

OiaRp2.png

τζου, ερασιτεχνης! :) Αυτο ειναι το δευτερο αλμπουμ που φτιαχνω.

Σοφία, λες να μη φτασει?

Αλήθεια...ποιος θεωρείται επαγγελματίας? Αυτό είναι ενα χόμπυ..και όταν κάτι είναι χειροποίητο,φτιαγμένο με την προσωπική σφραγίδα του καθενός, πως μπορει να θεωρηθεί επαγγελματικό? Πολυ υποκειμενικό...για πείτε τις σκέψεις σας...?

Διαφημίσεις

Ναι Βάλια μου! Στα ευχολόγια βάζω bristol!

Βάλια, για πες σε παρακαλώ: αυτό το εσωτερικό booklet πως το κάνεις; Αν θυμάμαι καλά στο βίντεο της Ζωής δεν έδειχνε τον τρόπο ή θυμάμαι λάθος; Και μια που το ανέφερα, μήπως έχεις προχειρο το λινκ για να το ξαναδώ;

Τι είναι τα bristol χαρτιά;

Δε σας προλαβαίνω βρε κορίτσια. Όλο και κάτι καινούριο ακούω.

Και για να επανέλθω στα χθεσινά με το versamark, επειδή δεν είναι διαθέσιμο υπάρχει κάτι άλλο που κάνει την ίδια δουλειά; Αυτό http://enjoyscrapping.gr/index.php?act=viewProd&productId=420 ας πούμε κάνει;

Αυτό δεν ξέρω Λευκή αν είναι το ίδιο ίσως πρεπει αναγκαστικά να κάνεις embossing me heat gun ενώ αυτό που έκανε η Βάλια απλά σφράγισε .

Επίσης έχει κάνει ωραίο distress...

Bίκυ εγώ επαγγελματικό θα έλεγα αυτό που κάποιος κάνει καλά και το συνεχίζει "επαγγελματικά " όπως εσύ για να χρηματοδοτησεις το χόμπι σου .

Το bristol από όσο ξερω είναι λευκό αλλά λίγο πιο χοντρο , 300 γρ. από ότι μου εχει πει η Βικυ (εστειλα να μου παρει ο άντρας μου από τον Διονυσόπουλο για να σφραγιζω και γύρισε με ενα ρολο χαρτιά που ζυγιζαν όλα μαζι 300 γρ !!!!!:lol::lol::lol::lol:, τελικά το κανονικό είναι Α4?

OiaRp2.png

Γεια σας!!! Ουουου!!!

Βαλια είναι τελειο το βιβλιο ευχών !!!Σου γραφω εδώ γιατί για καποιο λογο δεν μπορώ να αφήσω σχόλιο στο blog σου....Τοσο ρομαντικό και καλόγουστο!Μπράβο!! Και είναι πολύ δύσκολο να φτιαξεις κατι πολύ ιδιαιτερο και ρομαντικό για αγοράκι ,τρανή διαψευση το βιβλιο σου!!!Και εγώ θέλω να φτιαξω ενα για την μπουμπου αλλά πρέπει πρώτα να σιγουρευτώ ότι έιναι μπουμπου για να ξεκινήσω. Βεβαια πρεπει να φτιαξω πρώτα και ένα για τον γιο μου που τον έχω ρίξει νομίζω. Προς το παρόν προσπαθω να βρώ μερες που θα έιμαι καλα για να οργανωσω το παρτυ για τα γενεθλιά του. Φετος δεν θα κανω και παρα πολλά πράγματα μιας και δεν εχω αντοχές αλλά όλο και κατι κουτσοφτιαχνω...

Ja5zp3.png

D42op3.png

Αλήθεια...ποιος θεωρείται επαγγελματίας? Αυτό είναι ενα χόμπυ..και όταν κάτι είναι χειροποίητο,φτιαγμένο με την προσωπική σφραγίδα του καθενός, πως μπορει να θεωρηθεί επαγγελματικό? Πολυ υποκειμενικό...για πείτε τις σκέψεις σας...?
Απο τη μια εχεις δικιο. Όμως με την εννοια του ερασιτεχνη εννοώ πως αφενος δεν εχω μεγαλη εμπειρία ή γνωσεις όπως εσυ (στην καμια όμως :tongue:) και αφετερου δεν πουλαω αυτα που φτιαχνω, όχι γιατί δε θελω, αλλά δεν θεωρω πως καποιος θα ηθελε να αγορασει. Ασε που για να φτιαξω ενα πραγμα θελω πενταπλασιο χρόνο απο ό,τι εσυ. Εσύ μπορείς σε full season να φτιαξεις πολλά ευχολογια - εγώ δε θα μπορουσα.
Βάλια, για πες σε παρακαλώ: αυτό το εσωτερικό booklet πως το κάνεις; Αν θυμάμαι καλά στο βίντεο της Ζωής δεν έδειχνε τον τρόπο ή θυμάμαι λάθος; Και μια που το ανέφερα, μήπως έχεις προχειρο το λινκ για να το ξαναδώ;

Τι είναι τα bristol χαρτιά;

Δε σας προλαβαίνω βρε κορίτσια. Όλο και κάτι καινούριο ακούω.

Και για να επανέλθω στα χθεσινά με το versamark, επειδή δεν είναι διαθέσιμο υπάρχει κάτι άλλο που κάνει την ίδια δουλειά; Αυτό http://enjoyscrapping.gr/index.php?act=viewProd&productId=420 ας πούμε κάνει;

Το εσωτερικο booklet δεν το εχω παρει σαν ιδεα απο τη Ζωη, ειπαμε να σκεφτώ και κατι μονη μου! :tongue: Απλο κανσον, διπλωμενο στα τρία σε καφε χρωμα ειναι. Επανω κολλησα αυτοκολλητα στο εξωφυλλο και στις εσωτερικές πλευρες κολλησα μπεζ κανσον το οποίο εκανα distress στις ακρες και σφραγίδωσα για να εχει τις γραμμες.

Η Ζωή ειναι εδώ http://www.youtube.com/user/MyZoed?blend=1&ob=video-mustangbase

Το προϊόν που ποσταρες δεν το ξερω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...