Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 1/1/2025 at 9:54 ΜΜ, anoulious είπε:

Καλησπέρα και καλή Χρονιά!Είμαι παλιό μέλος και έχω παρα πολύ καιρό να μπω..Ίσως αν υπάρχουν παλιές κοπέλες να με θυμούνται ...Διάβασα λίγο την ιστορία σου(δεν ξέρω αν επιτρέπεται να πεις σε ποιο γιατρό είσαι..),αν θέλεις μπες να δεις λιγο τη δική μου ..Εννοείται να κάνεις ΕΡΑ τεστ και να ψάξεις με δική σου πρωτοβουλια τα παντα(μικροβιωμα,σάκχαρο ,αντίσταση ινσουλίνη κλπ....πριν αποφασίσεις για διπλή δωρεά. Είναι πολύ δύσκολο όλο αυτο αλλά υπάρχει φως στο τέλος  

καλησπέρα και καλή Χρονιά γλυκια μου @anoulious! χάρηκα πολύ που μου απάντησες! διάβαζα την ιστορία σιυ όπως και ολων των κοριτσιων εδω μεσα και με πηραν τα κλάματα μολις εμαθα ότι κράτησες γερό το αγοράκι σου στην αγκαλιά σου. να είσαι καλά να το χαίρεσαι!!!!

στα δικά μου τώρα,  όλα όσα περιγράφεις τα εχω κανει είναι όλα πολύ καλά δεν εχω κανένα θέμα. και το σπερμα πολύ καλό και όλα! το ΕΡΑ τεστ μου το προτείνει ο γιατρός μου τσ..ριγ..ης γιατι δεν έχει κάτι να μου πει για την αποτυχία εμφυτευσης αλλα χωρίς να το πολυπιστευει κι ο ίδιος. έχω ακούσει και άλλους εξωσωματικους ότι δεν είναι αξιόπιστη εξέταση. όμως δεν καταλαβαίνω κι εγω πως εμιενα έγκυος όταν έκανα φυσικο κυκλο και όχι με δύο τεχνητους. καταλήγω ότι τα ωαρια δεν ήταν καλά.  αν είναι έτσι είναι καθαρά θέμα τύχης ποτε θα μου δώσει καλά ωαρια. προσωπικά δεν βλέπω φως στο τούνελ, μονο τύχη! και δεν είμαι γενικά πολύ τυχερή.... αυτα.....

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Απλά τι ωρα θα πρεπει να παραγγείλουμε δεν ξέρω γιατι τις Παρασκευες είμαι σπίτι και αποκλέιεται η μικρή να με αφησει να ανοίξω όποτε θέλω τον υπολογστή ...εννοει 7 to απόγευμα και είμαστε πόσες ώρες μπροστά ..στο ρολοι τους καταλαβαίνω μονο 3 ..?

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

tamar εγώ ξεκίνησα με τις προσκλήσεις τςη βάπτισης και πίστεψέ με πήγαν πολύ πιο ακριβά από το να πήγαινα έξω να τις τυπώσω απλα΄είχα την χαρά της δημιουργίας. Επίσης ευχολόγιο πήρα έτοιμο αλλά πήρα και αυτοκολλητα να το στολίσω γιατι τοτε δεν ήξερα να φτιάνω και επίσης ήταν πιο ακριβό από ενα χειροποιητο που πουλάνε οι κοπέλες όπως η Βικυ. Επίσης μην σε μπερδευει το σαιτ http://purplepumpkincra δεν είναι για να ψωνίσεις είναι άσχετο προς το παρόν εχει μονο διακοσμητικά .

Τωρα αν πήγαινα πίσω θα είχα πάρει χειροποίητο ..αν στο μελλον χρειαστω όμως τωραπου ασχολούμαι θα έφτιαχνα μονη μου .Δες τον προυπολογισμό σου καταρχην .

OiaRp2.png

Απλά τι ωρα θα πρεπει να παραγγείλουμε δεν ξέρω γιατι τις Παρασκευες είμαι σπίτι και αποκλέιεται η μικρή να με αφησει να ανοίξω όποτε θέλω τον υπολογστή ...εννοει 7 to απόγευμα και είμαστε πόσες ώρες μπροστά ..στο ρολοι τους καταλαβαίνω μονο 3 ..?

Εκεί είναι 7 παρα το απόγευμα!!!! Εμείς είμαστε πίσω! 8 ωρες!

Διαφημίσεις

Βίκυ σόρι αυτοί είναι μπροστά δηλαδή ?Θα πρεπει εμείς να μπουμε πρωι ??

Βαλια στο sneak peeks εχει καποια δείγματα δεν τα βρήκες από πιο πάνω που έβαλα ?

http://purplepumpkincrafts.blogspot.com/2012/01/sneak-peeks-sale-this-friday.html

OiaRp2.png

Όταν εδώ είναι 11 το πρωί, εκεί είναι 7 το απόγευμα!

Σας βάζω λινκ με τις οδηγίες για παραγγελία!

http://purplepumpkincrafts.blogspot.com/p/how-it-works.html

Αρα την Παρασκευή στις 11 το πρωί, θα μπείτε στο blog, θα δειτε τι θέλετε, θα κανετε copy paste απο το blog στο mail και οτι άλλα στοιχεία χρειάζεται και θα το στειλετε! Είναι πολύυυυ απλό!

Τόσο καλά...κρίμα και μου φαινόταν τόσο καλή ιδέα να το έφτιαχνα μόνη μου.

Ωστόσο λέω να το προσπαθήσω... Μου αρέσουν αυτές οι κατασκευές. Ισως για τη βάφτιση πάρω έτοιμο αλλά έλεγα να φτιάξω κι εγώ κάτι. Έστω για άλμπουμ φωτογραφιών.

Αυτό με τα κουμπιά δεν είναι καλή ιδέα για παιδικές μπομπονιέρες; Τί τιμες έχουν;

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Τόσο καλά...κρίμα και μου φαινόταν τόσο καλή ιδέα να το έφτιαχνα μόνη μου.

Ωστόσο λέω να το προσπαθήσω... Μου αρέσουν αυτές οι κατασκευές. Ισως για τη βάφτιση πάρω έτοιμο αλλά έλεγα να φτιάξω κι εγώ κάτι. Έστω για άλμπουμ φωτογραφιών.

Αυτό με τα κουμπιά δεν είναι καλή ιδέα για παιδικές μπομπονιέρες; Τί τιμες έχουν;

Αυτά τα κουμπιά έρχονται απο Αυστραλία και ειναι χειροποίητα! Δε νομίζω να έχουν τόσο μεγάλη ποσότητα...μπορείς όμως να ρωτήσεις με μειλ τι τιμή σου κάνουν για πχ 100 κομμάτια και αν εχουν στοκ!

Διαφημίσεις

Βαλία τέλειο !!!!Δεν έχω λόγια .....!!Μου αρέσει πάρα πολύ ! Τα χαρτιά που εχεις πάρει αλήθεια ήταν ακριβώς ή χρειάστηκαν λίγο κόψιμο στις άκρες ???Ειναι πολύ ρομαντικό ...αφού θέλω και εγω να το κάνω τωρα και να ανατρεξω πίσω στους πρωτους 12 μηνες με μικρες φωτο ...

OiaRp2.png

κοριτσια, ανεβασα το αλμπουμ του μπεμπη! http://valiascrappyworld.blogspot.com/2012/01/blog-post_25.html

πώς σας φαίνεται?

Είναι φανταστικό!!!! Καθαρές γραμμές, φοβερά χαρτιά, πολύ περιποιημένο!!! Εξαιρετική δουλειά Βάλια!!!! παίρνεις 20 με τόνο!!! Με το καλό να το γεμίσεις όμορφες αναμνήσεις!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...