Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σοφια, φαίνεται σα να εχεις κανει μαι αναρτηση αλλά όταν παω στο μπλογκ σου δε μου την ανοιγει. Εχεις κατι με θεμα TSC New Release Giveaway?

επρεπε να αφήσω ποστ στο site και δεν με αφηνε οποτε νευρίασα και την κατάργησα την αναρτηση ..

OiaRp2.png

Καλημέρα! Θέλω να φτιάξω βιβλίο ευχών για τη γαμοβάφτιση που θα κάνουμε το Μάιο. Το θέμα μας θα είναι μοβ-σιέλ με θαλασσινά στοιχεία. Πώς το φτιάχνω; Δεν καταλαβαίνω πως τα κάνετε όλα αυτά που είδα εδώ μέσα. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

Η Βικυ φτιαχνει βιβλια ευχων και μπορεί να σου λυσει αποριες όπως κι εμεις αν δεν ειναι πολύ εξειδικευμενες. Αν και αν εισαι αρχαρια, μαλλον μπορουμε να βοηθησουμε! ;) Το email της Βίκυς ειναι [email protected] και το blog της για τα βιβλια ευχων http://mywishbooks.blogspot.com/

Να σου ζησει η κορουλα σου!

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Μαλλον για αγοράκι το βλέπω από την υπογραφή !

Tamar όπως είπε και η Βαλια για τα απλά μπορούμε και εμείς να σε βοηθήσουμε ..θα χρειαστείς υλικά όμως και πρεπει να δεις τι ποσό θες να διαθέσεις γιατι αλλιώς θα ξεφύγεις ..

Βάλια ο μικρός κρυώνει και δεν λέει να βγει!!!!!Του αρέσει εκεί !

OiaRp2.png

Σωστα, ειπε και για μωβ σιελ η κοπελα, πώς το εβγαλα εγώ ότι ειναι κοριτσι? Tamar συγνωμη! :)

Παντως, αν δεν εχεις υλικά, θα σου βγει μια η αλλη να το αγορασεις απο καποιον ετοιμο. Βαλε το αλμπουμ, βαλε ενα κιτ, βαλε κολλες και μελανια και σφραγίδες...

Λες να μη θελει να βγει? Καλύτερα, ας κατσει μεχρι το Σαββατο που παω για πρόκληση!

Βικυ εχει το purple punk sale ...αξίζει ? Τι τιμές εχει ?

Εγώ το λατρεύω!!!!!!!!!!! Εχω πάρει πολλά πραγματάκια! Δε σας τα έδειξα??? Τα μεταφορικά είναι πολύ οικονομικά..2-3 ?...

Βάλια, ευχαριστώ για τη διαφήμιση! χαχαχαχαχα

Tamar να σου ζήσει ο μπέμπης! Για ότι θες, στείλε μου ενα μειλ!

Διαφημίσεις

4F5VO2vrrjc&feature=related

κορίτσια μια που λέγατε για υδατογράφημα,βρήκα αυτό...

καλή και οικονομική ιδέα,τι λέτε?;)

Χριστινάκι, πως έβαλες το βίντεο youtube στο post σου???

Ευχαριστούμε! Θα το δοκιμάσω αν και εχω την εντύπωση οτι μόλις πάω να βάλω μελάνι, θα πασαλειφτεί η βαζελινη και θα χαλασει το σχεδιο....δε πρεπει καπως να στεγνωσει πρωτα??

Βάλια αν θες τίποτα απο κουμπακια μπορούμε να παραγγείλουμε μαζί!
Λες ε? Στειλε μου ενα λινκ βρε Σοφία να χαζεψω!
Βάλια, ευχαριστώ για τη διαφήμιση! χαχαχαχαχα

τιποτε καλέ! ;)

Βαλια θα το δείς στο site tous

http://purplepumpkincrafts.blogspot.com/2012/01/sneak-peeks-sale-this-friday.html

Βλέπω έχει και αγοράκια !!!

Θα αγόραζα κι εγώ αλλά μεσα στο 2012, θα είμαι guest designer για το blog τους οπότε θα μου στείλουν πραγματάκια!..δε ξέρω ακόμα πιο μήνα...ανυπομονώ!!! Ειδικά οι κουκουβάγιες είναι τρέλα!!!

Βασικά αν κατάλαβα καλά αγοράζουμε ένα άλμπουμ κι από εκεί και πέρα με κόλλα κολλάμε κορδέλες, σχέδια, κουμπιά κλπ;

http://purplepumpkincrafts.blogspot.com/

Από εδώ πώς αγοράζουμε; Δεν έχει e-shop

Βασικά σκεφτόμουν κάτι τέτοιο http://img854.imageshack.us/img854/1593/26168210150235775919520.jpg

Βέβαια εγω θα ήθελα να βάλω ψαράκια, ιππόκαμπους και δελφίνια.

Το εχει κάποια κοπέλα στο parents. Μόνο που εγώ θα ήθελα να βάλω και μοβ καρδιές για να παραπέμπει στο γάμο.

Υλικά δεν έχω. Θα πάρω. Απλά έλεγα πως αν το έφτιαχνα μόνη μου θα ήταν όπως το είχα φανταστεί και θα μου ερχόταν πιο φτηνά.

Τί λέτε; Να προσπαθήσω ή θα μου στοιχίσει ο κούκος αήδόνθ;

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...