Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Xristina96 είπε:

οοο συγχαρητήρια και μπράβο σου για τα 3 πτυχία. Δεν ξέρω, πολύ απόλυτος είναι. Κρίμα που δεν είναι εναλλακτικός. Να σου πει είναι ρίσκο, αμά θες όμως έλα να το δοκιμάσουμε. Είναι άλλο level γιατί επηρεάζει το συναίσθημα. Μην ξεχνάς όμως την δύναμη του μυαλό σου. Έχε πίστη στην δική σου κρίση. 

Πόσο χρονών είναι ο γιατρός σου;

Σίγουρα 65. Μη σου πω παραπάνω.  Εχει θετική διάθεση να με βοηθήσει, δεν αντιλέγω απλά δεν έχουμε δοκιμάσει πράγματα. 

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Τι μου κανετε? Γραφω βιαστικά γιατι πνιγομαι. Λευκή, με κανσον εχω φτιαξει την τουρτα! Απλά εχω σφραγιδωσει το κανσον με versamark μελανι για να κανει σχεδιο! ;)

Ναι Βαλια το πρόσεξα αυτό αλλά με τι σφραγίδα το έκανες ?

Επίσης πως είναι το πιο σωστό να αποτυπώσουμε το σχέδιο στο χαρτί ??Εσυ πως το έκανες ?

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

με μια πολύ παλια σφγραγιδα της kaiserkraft.

τη δευτερη ερώτηση δεν την καταλαβα, τι εννοεις?

Εβαλες το κανσόν στον εκτυπωτή ή περασες από πάνω το σχήμα ...για να το κόψεις ακριβώς ??

OiaRp2.png

Τι μου κανετε? Γραφω βιαστικά γιατι πνιγομαι. Λευκή, με κανσον εχω φτιαξει την τουρτα! Απλά εχω σφραγιδωσει το κανσον με versamark μελανι για να κανει σχεδιο! ;)

Ναι, αλλά έλα που δεν έχω ούτε σφραγίδες και ούτε και versamark!!! Αυτό είναι το λευκό ή κάτι άλλο σε χρώμα; Για δώσε εξηγήσεις μήπως και ξεστραβωθώ. Έτσι ώστε να παραγγείλω (πολύ αργότερα) και τα σωστά υλικά.

Διαφημίσεις

Εβαλες το κανσόν στον εκτυπωτή ή περασες από πάνω το σχήμα ...για να το κόψεις ακριβώς ??
Εβαλα το κανσον στον εκτυπωτη για να τυπωθει το πατρόν επανω. πανευκολο! ;)
Ναι, αλλά έλα που δεν έχω ούτε σφραγίδες και ούτε και versamark!!! Αυτό είναι το λευκό ή κάτι άλλο σε χρώμα; Για δώσε εξηγήσεις μήπως και ξεστραβωθώ. Έτσι ώστε να παραγγείλω (πολύ αργότερα) και τα σωστά υλικά.
λευκή το Versamark ειναι διαφανο μελανι http://www.enjoyscrapping.gr/index.php?act=viewProd&productId=165 και αφηνει ενα υδατογραφημα στην ουσια, το σχεδιο της σφραγίδας σε εναν δυο τονους πιο σκουρο χρώμα απο ότι ειναι το χαρτι. επισης λειτουργει τελεια σα βαση για σκονες θερμης αναγλυφης αποτυπωσης. Όταν παρεις σφραγιδες, παρε και τετοιο.

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

To versamark ειναι διαφανές και δημιουργεί υδατογράφημα! Επίσης το χρησιμοποιείς για να κάνεις heat embossing δηλ. να λιώσεις σκόνη πάνω σε σφραγισμένη με αυτό επιφάνεια...κατάλαβες τίποτα???

Ευχαριστώ κορίτσια!

Κατάλαβα αρκετά γιατί έχω δει σχετικά βίντεο απλά είχα μπερδευτεί λίγο με τη χρήση του. Άρα, σε πρώτη φάση μπορώ να πάρω μόνο αυτό και να το χρησιμοποιήσω σκέτο και αργότερα να πάρω και την ειδική σκόνη και το πιστολάκι για ανάγλυφα. Κατάλαβα σωστά ή να το πάρουμε από την αρχή;

Πάντως το είχα ήδη βάλει στη λίστα μου από τη Λένα αλλά προς το παρόν είναι εξαντλημένο.

Διαφημίσεις

καλα καταλαβες !!το μπιστολακι μαλλιων γιατι δεν κανει για embossing ?
χωρις να το εχω δοκιμασει, υποθετω ότι δεν κανει γιατί το πιστολακι βγαζει ζεστό αερα αλλά με δύναμη, οποτε θα ξεκολλαει η σκονη απο το χαρτί. Ενώ το heatgun βγαζει πολύ ζέστη μεν με κατευθυνση αλλά χωρίς φόρα αέρα. (δεν ξερω εαν εγινα πολύ κατανοητή)

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...