Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Πλέον έχω 1!  Εγώ έλεγα να δοκιμάζαμε με 1 ωάριο φρέσκο τώρα, αυτό του κύκλου. Οχι να βάζαμε απαραίτητα την κατεψυγμένη.

Εντάξει με ένα πας στα χαμένα βρε κορίτσι είναι Τζακ ποτ . Είναι στην ουσία πραγματικά κίνηση απελπισίας ....

Τώρα για τα υπόλοιπα έχεις δίκιο δεν δοκιμάζετε ούτε καινούρια πράγματα ούτε εναλλακτικές μεθόδους ...Κ είναι κρίμα 

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Πολύ ωραία συμμετοχή !!!!Βάλια μου άρεσε και μενα αυτό με το κουτί αλλά τετοια ωραία ιδεα δεν θα έφτιαχνα !Τελειο !!
ευχαριστώ Σοφία μου! αλλά μη νομιζεις ότι κι εγώ το σκεφτηκα μονη μου ή ότι εβγαλα μονη μου το πατρόν. Ετοιμη δουλεια ειναι, αμα εχεις το πατρον, μονο διακοσμεις. Σε αυτην που σχεδιασε το πατρόν πρεπουν τα ευσημα! ;)

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!!!

Μετά από πολύ σκέψη...αποφάσισα να σας δείξω τι έχω φτιάξει, γιατί χωρίς κριτική δεν υπάρχει περίπτωση να μάθω και να βελτιωθώ...

Είναι πραγματικά οι πρώτες μου προσπάθειες, οπότε σας παρακαλώ δώστε μου τα σχόλιά σας αλλά...be kind!!!

Το blog μου είναι: www.vivisscraps.blogspot.com

Πολύ ωραία και κοριτσίστικη η πρώτη σου προσπάθεια! Καλή συνέχεια! Έγινα και μέλος στο blog σου!

Προσπάθησα να κάνω και σχόλιο, αλλά δε με άφηνε ο άτιμος blogger... Oυφ!

EkcAp3.png

Βάλια τέλειο το κουτάκι-γλυκό!!! Καλή επιτυχία!

Καλά ψώνια και κοίτα να χαλαρώσεις, όσο προλαβαίνεις!

Αν μπορέσεις, βάλε κάποια στιγμή το πατρόν από το κουτάκι!

EkcAp3.png

Βάλια τέλειο το κουτάκι-γλυκό!!! Καλή επιτυχία!

Καλά ψώνια και κοίτα να χαλαρώσεις, όσο προλαβαίνεις!

Αν μπορέσεις, βάλε κάποια στιγμή το πατρόν από το κουτάκι!

Στο blog της το λεει !:wink:

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα !!!

Εχω πάθει πλάκα με τι μπορεί κανείς να φτιάξει με το χαρτί...

Βαλια εχω ξετρελαθεί με την τουρτα !!

Λευκή αν προλαβαινες είναι υπέροχη ιδέα για διακοσμηση γενεθλίων και δωράκι για τους μικρούς καλεσμένους !Εγω σίγουρα θα το εφαρμόσω ..

OiaRp2.png

Καλημέρα και από εμένα.

Σοφία, το είδα το κουτάκι της Βάλιας και πραγματικά ξετρελάθηκα. Έχω ξαναδεί και στο παρελθόν σε διάφορα site και μάλιστα έχω κρατήσει το πατρόν για μελλοντική χρήση. Φυσικά της Βάλιας είναι μακράν το καλύτερο από αυτά που κυκλοφορούν και της το είπα. Σίγουρα είναι καλή ιδέα αλλά χρειάζομαι να φτιάξω τουλάχιστον δέκα κομμάτια και δεν έχω προμηθευτεί χαρτιά. Με απλό χαρτί κανσόν, πιστεύω ότι θα χάσει πολύ και τζάμπα θα πάει ο κόπος μου. Θα το έχω υπόψη μου όμως σίγουρα για του χρόνου και θα προετοιμαστώ εγκαίρως. Για δωράκια στα κοριτσάκια θα κάνω ξανά βραχιολάκια με καουτσούκ. Τα έχουν δει στην κόρη μου που τα φοράει και θέλουν και οι φιλενάδες της. Και θα τα βάλω μέσα σε πουγκάκια. Εμένα με "τρώει" το θέμα της τούρτας που ακόμη δεν έχω καταλήξει κάπου. Αλλά ας μην ξεφύγουμε πάλι. Κάτι θα σκεφτώ!

Εγω πάντως πήγα σε ένα καλό ζαχαροπλαστείο για τα 1α γενεθλια γιατι δεν είχα χρονο ούτε ήθελα να κανω τεστ επειδή είχα παιδάκια και έτσι δεν με απασχολησε πολύ αυτό το θέμα ( βεβαια στο θεμα μου έκαναν αλλαγη χωρίς να με ρωτησουν αλλά ας μην επεκταθω ..)

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Κι εγώ Σοφία μου σε ζαχαροπλαστείο θα την παραγγείλω γιατί πραγματικά δεν προλαβαίνω να πειραματιστώ. Το πρόβλημά μου είναι ότι δε μου αρέσουν τα τυποποιημένα σχέδια. Τα βαρέθηκα μετά από τόσα χρόνια. Τώρα έχω βρει κάποια σχέδια στο ιντερνετ και ίσως δώσω δική μου εικόνα να μου βάλουν πάνω στην τούρτα ή να κάνω μια σκέτη τούρτα και να βάλω κάτι εγώ επάνω. Σήμερα μου ήρθε μια ιδέα γι' αυτό αλλά θέλω πρώτα να το συζητήσω με την κόρη μου.

Άντε μήπως από εβδομάδα ηρεμήσω και ασχοληθώ και με καμιά κατασκευή. Προς το παρόν δεν αγοράζω άλλα υλικά για να αξιοποιήσω τα ήδη υπάρχοντα. Μόνο σκέφτομαι μόλις ανακάμψω λίγο οικονομικά να πάρω καμιά σφραγίδα γιατί δεν έχω καθόλου. Και απ' ότι είδα έχει φέρει αρκετές η Λένα. Αλλά δε νομίζω να προλάβω και καμία!

Και εγω έχω τόσες εκκρεμότητες που έκοψα τις αγορές γιατι δεν με παίρνει , εχω και εγω όμως υλικά αν θελω να κάνω μια συνθεση ή καποιο αλμπουμ ...οπότε θα δουλέψω με αυτά !Εμένα μου λείπουν σκόνες και το εργαλείο για embosiing όπως και μια ωραία σφραγίδα όπως είπες και εσυ για τον ίδιο λόγο αλλά όλα αυτα θελουν κανενα 50..και δεν το σκέφτομαι:(:(:(

OiaRp2.png

Κι εμένα μου λείπουν αυτά αλλά μάλλον θα αργήσω να τα πάρω. Πάντως, δε νομίζω ότι πρέπει να σταματήσεις να τα σκέφτεσαι. Η σκέψη δεν κοστίζει καθόλου!!!

Αν δεις με πόσα πράγματα έχω γεμίζει τη λίστα μου στο κατάστημα της Λένας, θα τρελαθείς! Κάνω όνειρα και ίσως κάποτε τα πραγματοποιήσω...

καλημέρα κορίτσια...

κι εγώ στα όνειρα είμαι ακόμα!!όλα θα γίνουν σιγά σιγά όμως!!

κι εγώ για την ώρα δεν μπορώ να πάρω τίποτα για τους επόμενους μήνες,μέχρι να βρούμε δουλειά και να τακτοποιηθούμε!!τα υλικά για scrapbooking με μάραναν!

Καλημέρα και από εμένα.

Σοφία, το είδα το κουτάκι της Βάλιας και πραγματικά ξετρελάθηκα. Έχω ξαναδεί και στο παρελθόν σε διάφορα site και μάλιστα έχω κρατήσει το πατρόν για μελλοντική χρήση. Φυσικά της Βάλιας είναι μακράν το καλύτερο από αυτά που κυκλοφορούν και της το είπα. Σίγουρα είναι καλή ιδέα αλλά χρειάζομαι να φτιάξω τουλάχιστον δέκα κομμάτια και δεν έχω προμηθευτεί χαρτιά. Με απλό χαρτί κανσόν, πιστεύω ότι θα χάσει πολύ και τζάμπα θα πάει ο κόπος μου. Θα το έχω υπόψη μου όμως σίγουρα για του χρόνου και θα προετοιμαστώ εγκαίρως. Για δωράκια στα κοριτσάκια θα κάνω ξανά βραχιολάκια με καουτσούκ. Τα έχουν δει στην κόρη μου που τα φοράει και θέλουν και οι φιλενάδες της. Και θα τα βάλω μέσα σε πουγκάκια. Εμένα με "τρώει" το θέμα της τούρτας που ακόμη δεν έχω καταλήξει κάπου. Αλλά ας μην ξεφύγουμε πάλι. Κάτι θα σκεφτώ!

Τι μου κανετε? Γραφω βιαστικά γιατι πνιγομαι. Λευκή, με κανσον εχω φτιαξει την τουρτα! Απλά εχω σφραγιδωσει το κανσον με versamark μελανι για να κανει σχεδιο! ;)

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...