Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Xristina96 είπε:

οοο συγχαρητήρια και μπράβο σου για τα 3 πτυχία. Δεν ξέρω, πολύ απόλυτος είναι. Κρίμα που δεν είναι εναλλακτικός. Να σου πει είναι ρίσκο, αμά θες όμως έλα να το δοκιμάσουμε. Είναι άλλο level γιατί επηρεάζει το συναίσθημα. Μην ξεχνάς όμως την δύναμη του μυαλό σου. Έχε πίστη στην δική σου κρίση. 

Πόσο χρονών είναι ο γιατρός σου;

Σίγουρα 65. Μη σου πω παραπάνω.  Εχει θετική διάθεση να με βοηθήσει, δεν αντιλέγω απλά δεν έχουμε δοκιμάσει πράγματα. 

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Σοφία, η κόρη μου θα κλείσει τα 9. Δεν είναι ούτε για πολύ παιδικά σχέδια αλλά ούτε και για καθόλου. Την έχω ρωτήσει πολλές φορές αλλά ακριβώς για τους ίδιους λόγους, δε ξέρει τι θέλει. Γι' αυτό ζήτησα τη βοήθεια σας. Μήπως μου δώσετε καμιά καλή ιδέα και της αρέσει και εκείνης.

Περιμένω να δω το άλμπουμ σου. Εγώ πάλι, δεν προλαβαίνω να κάνω και πολλά. Αυτά τα γενέθλια σε τρεις "δόσεις", μου έχουν φάει πολύ χρόνο. Αλλά πραγματικά το χαίρομαι πολύ.

Βασικά μεσα στην βδομάδα πήγα στα γενεθλια της ανηψιάς μου και είχαν πάρει ετοιμη πασχαλίτσα σαν αυτή από τα πασαρελα και είχε και 2 μωρα . μΟυ αρεσε πολύ για 8 ετών .

Το Σαββατο πήγα στην ανηψιά του άντρα μου 9 ετων και είχαν φτιάξει μόνοι τους την μπεμπα μου είπαν , απλα΄ειχαν βαλει ματια και στομα ...

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σοφία συγνώμη αλλά μπερδεύτηκα λίγο.

Στην πρώτη περίπτωση η τούρτα ήταν πασχαλίτσα μεγάλη + δύο μικρές;

Και στη δεύτερη περίπτωση τι ήταν ακριβώς που έβαλαν μόνοι τους μάτια και στόμα;

Συγνώμη αλλά προσπαθώ να καταλάβω.

καλημέρα κορίτσια,

βιβή πολύ ωραίες οι συνθέσεις!!μπράβο!

με το καλό να γεννήσεις βάλια!!

ωραία ιδέα η τούρτα τύπου πασαρέλα,ένα σωρό ζωάκια υπάρχουν.

μήπως της αρέσει η πάττυ,παίζει πολύ τώρα τελευταία...

Σοφία συγνώμη αλλά μπερδεύτηκα λίγο.

Στην πρώτη περίπτωση η τούρτα ήταν πασχαλίτσα μεγάλη + δύο μικρές;

Και στη δεύτερη περίπτωση τι ήταν ακριβώς που έβαλαν μόνοι τους μάτια και στόμα;

Συγνώμη αλλά προσπαθώ να καταλάβω.

Ναι ήταν στο στιλ της πασαρελας και ειχε 1 μεγαλη πασχαλίτσα και 2 μωρα πασχαλάκια στον ίδιο δίσκο .

Η άλλη απλά είχαν σχεδίασει ένα προσωπο πανω στην χειροποιητη τουρτα ..

OiaRp2.png

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Θα μπω σε κανένα site να ψάξω λίγο γιατί μάλλον η κόρη μου είναι ειδική περίπτωση. Παρά είναι ώριμη για την ηλικία της, αυτό εννοώ. Ή μήπως εγώ θέλω να την μεγαλώσω γρήγορα;

Θα ήθελα πολύ να φτιάξω κι ένα μίνι αλλά δε ξέρω αν προλάβω.

Σοφία, για πες μου. Στα γενέθλια που έφτιαξες τα μίνι πως τους φάνηκαν; Οι αντιδράσεις ποιες ήταν, ως προς τη χρήση του εννοώ; Δηλαδή, δέχτηκαν να γράψουν μέσα κάποια ευχή; Ή απλά θα έμενε για να γεμίσει με φωτογραφίες του πάρτυ; Αυτό με προβληματίζει. Θα δεχτούν τα κοριτσάκια να γράψουν κάτι μέσα για την κόρη μου κατά τη διάρκεια του πάρτυ; Και πως θα φανεί αυτό στις μαμάδες τους;

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Θα μπω σε κανένα site να ψάξω λίγο γιατί μάλλον η κόρη μου είναι ειδική περίπτωση. Παρά είναι ώριμη για την ηλικία της, αυτό εννοώ. Ή μήπως εγώ θέλω να την μεγαλώσω γρήγορα;

Θα ήθελα πολύ να φτιάξω κι ένα μίνι αλλά δε ξέρω αν προλάβω.

Σοφία, για πες μου. Στα γενέθλια που έφτιαξες τα μίνι πως τους φάνηκαν; Οι αντιδράσεις ποιες ήταν, ως προς τη χρήση του εννοώ; Δηλαδή, δέχτηκαν να γράψουν μέσα κάποια ευχή; Ή απλά θα έμενε για να γεμίσει με φωτογραφίες του πάρτυ; Αυτό με προβληματίζει. Θα δεχτούν τα κοριτσάκια να γράψουν κάτι μέσα για την κόρη μου κατά τη διάρκεια του πάρτυ; Και πως θα φανεί αυτό στις μαμάδες τους;

Δυστυχώς δεν είδα να το χρησιμοποιούν....η ανηψιά μου δεν ξερω αν το εδωσε το Σαβαβτο που τα έκανε επισημα αλλά εγώ δεν μπορούσα να είμαι και στα 2 γενεθλια . Στεναχωρηθηκα λίγο αλλά όπως είπε ο αντρας μου εγω εκανα αυτό που ήθελα .

OiaRp2.png

Ok! Κατάλαβα. Επείγει πρώτα το θέμα της τούρτας και μετά ότι προλάβω. Γιατί χωρίς μίνι γενέθλια γίνονται, αλλά χωρίς τούρτα; Ευχαριστώ πάντως. Ας μην ξεφεύγουμε άλλο από το θέμα μας.

ας ξαναμπούμε στο θέμα μας λοιπόν...

η πιο φθηνή λύση για γράμματα ποια είναι?

έχω κάτι ωραία γραμματάκια,αλλά δεν είναι πολλά,και τα χρησιμοποιώ ως αρχικά..

αν θέλω να βάλω ολόκληρες λέξεις όμως?αν είχα big shot ok...

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Μετά από πολύ σκέψη...αποφάσισα να σας δείξω τι έχω φτιάξει, γιατί χωρίς κριτική δεν υπάρχει περίπτωση να μάθω και να βελτιωθώ...

Είναι πραγματικά οι πρώτες μου προσπάθειες, οπότε σας παρακαλώ δώστε μου τα σχόλιά σας αλλά...be kind!!!

Το blog μου είναι: www.vivisscraps.blogspot.com

Γειά σου Βιβή! Κάνω copy paste το σχόλιο που άφησα στο blog σου:

Γειά σου Βιβή! Είναι πολύ αρχή ακόμα για να κάνουμε κριτική! Το πιο σημαντικό είναι να είσαι εσύ ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα και να ευχαριστιέσαι τη διαδικασία της δημιουργίας! Καλωσόρισες στη παρέα μας και καλές δημιουργίες!!!

Και όπως είπε και η Σοφία, δεν είμαστε κριτές!

Φιλιά!

Και εγω αυτοκόλλητα εχω και κάποιες φράσεις που αγορασαμε ομαδικά απο imaginarium des....H Βίκυ θα ξερει να μας πει .

Μπορείτε να παραγγείλετε οτι θέλετε απο σφραγιδομανία! Το κάνω συνέχεια. Βέβαια κόβω και με το big shot αλλά οταν θέλω συγκεκριμένο μέγεθος, δε βοηθάει..υπάρχουν βέβαια και οι γραμματοσειρές σε αυτοκόλλητα αλλά πρέπει να σου κάνει το χρώμα! Φαντάζομαι η καλύτερη λύση ειναι ενα ηλεκτρονικό μηχάνημα που σου κόβει τα γράμματα σε οτι μεγεθος θες..αλλά είναι ακριβό..χεχε....

Μάλλον θα επιμείνω στην σφραγιδομανία...λολ

Καλημέρα κι απο μενα! Τι κανετε? Δεν μπηκα τοσες μερες, ειχα απελπιστει που δεν μπορουσαμε να γραψουμε κι εχω βαρυνει πολύ πια... Το Σαββατο που ερχεται γενναω! (αν δεν κανει κανενα ντου ο μικρος και βγει νωρίτερα, ο γιατρός ειπε να το περιμενω κι αυτό!)

Στα δικά μας τώρα. Βιβή, ειναι πολύ γλυκεια η συνθεση σου! Καλή αρχή σου ευχομαι!

Το απογευμα θα κανω μερικες αναρτησεις στο μπλογκ μου, η μια το ευχολογιο του μπεμπη και η αλλη για εναν διαγωνισμο του get creative. Συνθεση δεν εχω φτιαξει καινουρια, αν βρω δυναμη θα φτιαξω το καδρο με το γραμμα "Φ" που θα ειναι το αρχικο του ονοματος του γιου! :) Σας αφηνω τρεχαλα διοτι εχω ψωνια της τελευταιας (κυριολεκτικά) στιγμής!

Ωωωω...θα είναι σαββατογεννημένος ο μπέμπης??? Με το καλό Βάλια μου!!!

Μπορείτε να παραγγείλετε οτι θέλετε απο σφραγιδομανία! Το κάνω συνέχεια. Βέβαια κόβω και με το big shot αλλά οταν θέλω συγκεκριμένο μέγεθος, δε βοηθάει..υπάρχουν βέβαια και οι γραμματοσειρές σε αυτοκόλλητα αλλά πρέπει να σου κάνει το χρώμα! Φαντάζομαι η καλύτερη λύση ειναι ενα ηλεκτρονικό μηχάνημα που σου κόβει τα γράμματα σε οτι μεγεθος θες..αλλά είναι ακριβό..χεχε....

Μάλλον θα επιμείνω στην σφραγιδομανία...λολ

Δικιο εχεις για τα γραμματα! ΕΠιτελους παρηγγειλα απο σφραγιδομανια διαφορα διακοσμητικά αλλά και τα ονοματα των παιδιών μου (απο τώρα ο πληθυντικός), τα κοριτσια ήταν εξυπηρετικότατα, εφτιαξαν ακριβως ό,τι ηθελα και το αποτελεσμα ήταν πολύ όμορφο. Έλα μωρε, κι αυτό το ηλεκτρονικο μηχανημα, υπερτιμημενο είναι! :tongue: :tongue: :tongue:
Ωωωω...θα είναι σαββατογεννημένος ο μπέμπης??? Με το καλό Βάλια μου!!!
Ευχαριστώ Βίκυ! Αν και το Σαββατογεννημενος δε θα ειναι φυσικο, θα ειναι με πρόκληση, οποτε δε νομίζω να πιανει! :D Ειδικά αν σκεφτεις ότι όλοι οι μαιευτηρες Σαββατο βαζουν τις προγραμματισμενες γεννες, θα επρεπε να εχουμε πηξει στους κ@λοφαρδους!!!! :tongue:

Μόλις εκανα αναρτηση για την πρόκληση της Ευδοκιας απο το Get creative. Ελπιζω να σας γλυκάνω! ;)

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...