Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Xristina96 είπε:

το era test συνήθως το συνδυάζουν με την υστεροσκόπηση, σαν το μικροβίωμα. είναι ακριβό πολύ και εμένα στο κέντρο που ήμουν μου είχαν πει πως το δείγμα το πάνε Ισπανία. Δεν ξέρω αν όλα πάνε εκεί. 

Ναι καθαρά χωρίς φάρμακα. Επίσης, αν έχεις το tripple line και αύριο, εγώ θα το ρίσκαρα για φρέσκο κύκλο, δεν έχεις να χάσεις κάτι πέρα από λεφτά. Και δεν ενοούσα για την δική σου ποιότητα. Καθαρό ωάριο χωρίς φάρμακα, αντιδρά το ίδιο (η εξέλιξη) με τα ωάρια που έχεις πάρει και με φάρμακα. Νιώθω ότι τσάμπα το παίρνεις όλο πάνω σου. Το ότι ο γιατρός σου δεν πιστεύει στις βιταμίνες τι φάση; Για το d3. Ω3, έχει αποδειχθεί ότι είναι ζωτικής σημασίας. Δεν είναι τυχαίο που τα παίρνουμε και σε όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης. Εδώ το Ω3 βοηθάει στην όραση, το d3, αν ανεβάσεις τα επίπεδα σου, λάμπει το πρόσωπο σου. Κουλά πράγματα λέει ο γιατρός σου. Επίσης, από τον τρόπο που γράφεις μου φαίνεσαι μορφωμένη κοπέλα. Έχουμε την πληροφορία στα χέρια μας, εκμεταλλεύσου την και μην περιορίζεσαι στα λεγόμενα του. 

3 πτυχία έχω αλλά νομίζω σε αυτή τη φάση αρχίζω να τα χάνω, είναι άλλο level η πίστα αυτή. Ήμουν διατεθειμένη να πάρω αυτό το ρίσκο αλλά μου είπε να κόψω τα φάρμακα. Βέβαια εγώ τα πήρα μαζί μου γραφείο για παν ενδεχόμενο.  Επέμενα στο τηλ να το προχωρήσουμε αύριο αν γίνει βλαστοκύστη το σημερινό κ έλεγε πως είναι ρίσκο. Αν και ο γιατρός δε σε υποστηρίζει σε αυτή την απόφαση πως να πάρεις θάρρος ;

πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Ναι μπορείς να το κάνεις ώστε να μην σε προβληματίζουν οι μέρες της εμβρυομεταφορας. Επίσης με το ερα τεστ νομίζω βγάζουν αποτελέσματα Κ για τους γαλακτοβακιλλους οπότε θα δεις Κ μια επανάληψη τι γίνετε Κ εκεί πέρα.  

Α πολύ καλό αυτό γιατί είδα μια αγωνία για το αν λύθηκε το θέμα με το μικροβιωμα.

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

miamama

αυτό το εργαλειάκι έχω ερωτευτεί!!!το "φθηνό"!!!:-D

θα μου το φέρει ποτέ ο άη βασίλης άραγε?

Αχ κι εγώ το θέλω το silhouette! Το είχα και στόχο για τα επόμενα 2 χρόνια! Αλλά όσο πάει, απομακρύνεται κι άλλο, αντί να πλησιάσει!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι αυτό βλέπω...έχουμε τόσες ανάγκες σε άλλα πράγματα...

εκτός κι αν το βρούμε 50Ε!!!!!πολλά ζητάω???

απλά σκέφτομαι γιατί να πάρω κάποια στιγμή το big shot,κι ένα σωρό άλλους κόφτες,για κύκλους,τετράγωνα, tags!!και να μην πάρω αυτό κατετυθείαν...

κατά ποια εποχή δεν ξέρω...

Μόνο στον ύπνο μας θα έκανε 50 ευρώ!!! Και με 100 ευχαριστημένη θα ήμουνα... Και μετά ξύπνησα!

Είμαι πολύ ευχαριστημένη από το big shot, το κακό είναι ότι έχει ακριβές μήτρες! Και στο σύνολο βγαίνει μεγάλο ποσό, αλλά δε μας φαίνεται γιατί τις παίρνουμε λίγες λίγες. Από όσο ξέρω, το σιλουέτ δεν κόβει χοντρό χαρτόνι, ύφασμα κλπ, ούτε κάνει ανάγλυφα.

EkcAp3.png

ούτε το big shot έχω,ας το είχα κι αυτό τουλάχιστον...

έχω μόνο το cropadile κι ένα άλλο εργαλείο,δεν θυμάμαι πως το λένε,έχι κοπίδι στο κέντρο και κόβεις με το χέρι,αλλά δεν έχω τα σχέδια,πως τα λένε κι αυτά...

άντε να καταλάβεις τι λέω...

Διαφημίσεις

Το έχω το shapecutter, αλλά να σου πω την αλήθεια, δεν είμαι πολύ ευχαριστημένη. Για την ακρίβεια εξαρτάται τι θα κόψω. Οβάλ και κύκλους κόβει αρκετά καλά, ενιαίες καμπύλες δηλαδή. Ενώ π.χ. τις καρδιές δεν τις κόβει καλά στο πάνω μέρος, ''βρίσκει'' πάνω στο template.. Και μερικές φορές μου αφήνει ξέφτια στο χαρτί. Γενικά δεν το νιώθω πολύ σταθερό. Πάντως με ελεύθερο χέρι κόβω πιο άνετα, από ότι με μοτίβα. Aλλά από τότε που πήρατο big shot, το shape cutter το χρησιμοποιώ λιγότερο.

EkcAp3.png

Καλημέρα!!!

Μετά από πολύ σκέψη...αποφάσισα να σας δείξω τι έχω φτιάξει, γιατί χωρίς κριτική δεν υπάρχει περίπτωση να μάθω και να βελτιωθώ...

Είναι πραγματικά οι πρώτες μου προσπάθειες, οπότε σας παρακαλώ δώστε μου τα σχόλιά σας αλλά...be kind!!!

Το blog μου είναι: www.vivisscraps.blogspot.com

καλημέρα !

Βιβή μια χαρά είναι η σύνθεσή σου !Πρωτη προσπάθεια πολύ καλή !!Και επιείκεια τι να χρειαστεί ?Κριτες δεν είμαστε ο καθενας εχει το γούστο του και φτιάχνει ότι θέλει !

OiaRp2.png

Καλημέρα κι απο μενα! Τι κανετε? Δεν μπηκα τοσες μερες, ειχα απελπιστει που δεν μπορουσαμε να γραψουμε κι εχω βαρυνει πολύ πια... Το Σαββατο που ερχεται γενναω! (αν δεν κανει κανενα ντου ο μικρος και βγει νωρίτερα, ο γιατρός ειπε να το περιμενω κι αυτό!)

Στα δικά μας τώρα. Βιβή, ειναι πολύ γλυκεια η συνθεση σου! Καλή αρχή σου ευχομαι!

Το απογευμα θα κανω μερικες αναρτησεις στο μπλογκ μου, η μια το ευχολογιο του μπεμπη και η αλλη για εναν διαγωνισμο του get creative. Συνθεση δεν εχω φτιαξει καινουρια, αν βρω δυναμη θα φτιαξω το καδρο με το γραμμα "Φ" που θα ειναι το αρχικο του ονοματος του γιου! :) Σας αφηνω τρεχαλα διοτι εχω ψωνια της τελευταιας (κυριολεκτικά) στιγμής!

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλη την παρέα!

Βάλια κορίτσι μου κάνε κουράγιο. Η ουρά έμεινε! Με το καλό να γεννήσεις το μωράκι σου. Η μεγάλη μου έχει γενέθλια την Παρασκευή στις 27, άρα θα έχουμε κοντά γενέθλια. Κάνε τα ψώνια σου και μη φοβάσαι τίποτα. Κοίτα να το ευχαριστηθείς!

Βιβή, πολύ γλυκιά η σύνθεσή σου. Δε ξέρω να πω και πολλά αλλά μου άρεσε. Θα μπω το απόγευμα (αν προλάβω) στο blog σου να σχολιάσω και φυσικά να γίνω μέλος. Καλή αρχή!

Εχθές τελικά έκανα το κοινό πάρτυ των κοριτσιών στο σπίτι. Όλα πήγαν καλά αν είχα κάποιες απώλειες στους καλεσμένους λόγω ιώσεων. Τούρτα δεν έφτιαξα αυτή τη φορά, παρά μόνο τα δωράκια των παιδιών : βραχιολάκια για τα κορίτσια και μπρελόκ για τα αγόρια. Θα τα δείξω εντός των ημερών. Και επειδή είχα ξεχάσει να αγοράσω πουγκάκια για να τα βάλω μέσα, αναγκάστηκα να φτιάξω αυτοσχέδιους φακέλους για να τα συσκευάσω.

Τώρα πρέπει να ετοιμαστώ για το Σάββατο που θα καλέσει η μεγάλη μου κόρη τις συμμαθήτριές της. Δε ξέρω τι τούρτα να της παραγγείλω ή να της κάνω. Όλα τα σχέδια μου φαίνονται παιδικά. Για πείτε καμιά ιδέα...

Λευκή τι ηλικία έχει η κόρη σου ? Λογικά η τούρτα πρεπει να είναι δική της επιλογη ..

Βάλια το έκανα πολύ βιαστικά ..είχα κάποιες απωλειες εσωτερικά , εννοώ ότι έχει κάποιες ατελειες αλλά είχα και τη μικρή τριγύρω...έχει και αυτό την χάρη του , το έκοψα για τις πρωτες μας διακοπές !μου λείπει να περασω μια κορδέλα , να βάλω φωτο ...

OiaRp2.png

Σοφία, η κόρη μου θα κλείσει τα 9. Δεν είναι ούτε για πολύ παιδικά σχέδια αλλά ούτε και για καθόλου. Την έχω ρωτήσει πολλές φορές αλλά ακριβώς για τους ίδιους λόγους, δε ξέρει τι θέλει. Γι' αυτό ζήτησα τη βοήθεια σας. Μήπως μου δώσετε καμιά καλή ιδέα και της αρέσει και εκείνης.

Περιμένω να δω το άλμπουμ σου. Εγώ πάλι, δεν προλαβαίνω να κάνω και πολλά. Αυτά τα γενέθλια σε τρεις "δόσεις", μου έχουν φάει πολύ χρόνο. Αλλά πραγματικά το χαίρομαι πολύ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...