Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Και ο δικός μου ναι αλλά μου είπε πως του μίλησε για να μου κάνει άλλη τιμή. Μόνο φιλοχρήματο δε τον λες τον δικό μου. Μου έκανε δώρο κ ωοληψια. Θα δω κ τους άλλους κ βλέπουμε. 

Δεν είπα ότι είναι φιλοχρήματος. αλλά γιατί προτείνουν οι γιατροί δικά τους φάρμακα, εργαλεία, διαγνωστικά κέντρα κλπ, είναι ένας κλάδος οπούς συνεργάζονται μεταξύ τους με κάποιο κέρδος. Όλες οι εταιρείες προσφέρουν χρήματα, πολλοί γιατροί επιλέγουν καλές εταιρείες να συνεργαστούν. Να πετυχαίνουν θέλουν και αυτοί. Ανεβαίνουν τα κέρδη τους με τις επιτυχίες. 

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Παρούσα κι εγώ!

Ελπίζω να με έχετε προσθέσει στο club αυτών που δεν έχουν διάθεση για τίποτα! Τι κακό πράγμα κι αυτό. Την Παρασκευή πίεσα τον εαυτό μου και έφτιαξα μια σύνθεση. Καλούτσικη έγινε και επιτέλους χρησιμοποίησα το beautiful dreamer!!!

Βάλια μου, συλληπητήρια για τη γιαγιά σου. Κι εγώ την έχασα πριν μερικά χρόνια και ο πόνος ήταν αβάσταχτος. Τα χρόνια της να πάρουμε. Να ζήσετε να τη θυμάστε.

Σας είπα ότι ζηλεύω για τη συνάντηση; Μακάρι να μπορούσα να τα αφήσω όλα για μια μέρα και να έρθω να σας βρω! Όνειρα!!! Φτιάξτε κάτι και για μένα.

Σοφία, ωραίο και το δεύτερο άλμπουμ. Πήρες τον αέρα, βλέπω. Το άλμπουμ είναι έτοιμο; Ή μόνη σου το έκοψες; Σε είχα ξαναρωτήσει γιατί δε θυμάμαι;

Εμένα, δε με βλέπω να με πιάνει η προκοπή. Κι έχουν και τα κορίτσια μου γενέθλια και θα ήταν μια καλή ευκαιρία αλλά...είπαμε : καθόλου διάθεση. Αφού ούτε πάρτυ δεν έχω όρεξη να τους κάνω φέτος. Τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εκοψα χαρτόνια από Διονυσόπουλο χοντρα 15*15 και τα χαρτιά μου ηταν 15*17 οπότε τα εκοψα κάπως στην μια πλευρα .Και εγω πιεστηκα να προλάβω να τα δωσω έγκαιρα ( δεν τους το ειχα πει) αλλά τωρα θα κάτσω λίγο γιατι και εγω δεν εχω χρόνο και επειδή δεν εχω πολλά υλικά θελω να είμαι πια πιο προσεχτικη ...πολλά εξοδα δυστυχως και είμαστε δύσκολα .

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχες! Το αλμπουμ του μικρου ειναι ετοιμο. Ειναι και ευχολογιο αλλά και αλμπουμ, εχω προβλεψει λίγο χωρο για 2-3 φωτος, αλλά εχω βαλει σελίδες που θα συμπληρωνω μεχρι και τον πρώτο του χρόνο, με βαρος/ μηκος ανα μηνα, με τη διατροφή του και γενικά με ό,τι κανει μεχρι να γίνει 1 ετους... Ελπιζω να σας αρεσει! Ο αντρας μου αυριο θα μπει χειρουργειο οποτε δεν ξερω ποτε θα το ανεβασω στο μπλογκ μου, σιγουρα όμως θα το φερω την Πεμπτη να το δουμε απο κοντα.

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Καλή χρονιά σε όλες με υγεία πάνω απ'όλα!!! Ευχαριστώ για τις ευχές σας για τη γιορτή μου! Βάλια σου ευχήθηκα κι εγώ στο facebook! Λυπάμαι για τη γιαγιά σου...

Θα τα πούμε απο κοντά τη Πέμπτη και ελπίζω να σας έρθει όρεξη για δημιουργία!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...