Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Δε το έλαβε καν υπόψη το ecoli. Ενώ το ανέφερα δε το σχολίασε καν. Ναι βιταμίνες κ άλλο πρωτόκολλο κ περαιτέρω διερεύνηση για το σπερμα με ειδικό. Είπε και για τις άλλες εξετάσεις που προανέφερα. Μου έλεγε κ για τον εξοπλισμό στο Ιασώ που έχει μια τεχνική που διαλέγει το καλύτερο έμβρυο σαν A.I. κάπως. Είπε επίσης πως είναι υπέρ της prp, scratching κλπ κ πως βλέποντας το usb της υστεροσκοπησης που του πήγα πως ίσως έκανε κάτι παρεμβατικό γιατί δε βλέπει εμφανως στο βίντεο λέει τη δίοδο (μάλλον εννοούσε τις σάλπιγγες ; ) οπότε λέει εκεί κάτι θέλει «κόψιμο/παρεμβαση» είπε. 

Οκ… έχεις κάνει δηλαδή υστεροσκοπηση στο παρελθόν. Κοίτα, δες και τους άλλους γιατρούς και αποφασίζεις τι θα κάνεις. Νιώθω ότι δεν σε κάλυψε ο συγκεκριμένος. Περίμενε και το ραντεβού του ανδρολογου να δείτε αν συμπίπτουν τα λεγόμενα τους . 

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Καλημέρα !!!!Καλή χρονιά με υγεία -αγάπη και δουλειά !!!

Σας ευχαριστω πολύ για τις ευχές !Ειχα και εγω τραπέζι στην γιορτη της κόρης μου με αποτέλεσμα να την παραμελήσω και να συγκαεί απίστευτα !!Στεναχωρήθηκα πολύ ...τωρα είναι κάπως καλύτερα ...

Βάλια Χρόνια πολλά και με έναν πόνο !Αυτή η χρονιά θα είναι η πιο γλυκειά !!!!Να χαίρεσαι και τον άντρα σου !

Χριστινακι σε έχω χάσει !!!Χρόνια πολλά , Καλή χρονιά , το 2012 να σου φερει ότι σου λειπει πιο πολύ !

Βίκυ Χρόνια Πολλά ,να χαίρεσαι τις κορούλες σου , Καλή Χρονιά δημιουργική και με υγεία !

Σάντυ περαστικά !Καλή χρονιά να χαιρεσαι το αγοράκι σου !

Λευκή Καλή Χρονιά ότι επιθυμεις !!Επίσης να χαίρεσαι τις κόρες σου !!

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα! Τι κάνετε? Εγώ πάλι άρρωστη με πυρετό, εκεί που συνήλθα, ξανακύλησα. Εντωμεταξύ (ασχέτως πυρετού) δεν έχω διάθεση να φτιάξω τίποτα. Βαριέμαι απίστευτα. Ασχολήθηκα αρκετά τον προηγούμενο μήνα και τώρα βαριέμαι. Όχι τίποτα άλλο, όταν δεν έχεις και δικό σου χώρο, είναι ψιλοδύσκολο να βάζεις και να βγάζεις συνέχεια πράγματα. Με έχει κουράσει αυτό το βάλε - βγάλε υλικά. Αλλού το ένα, αλλού το άλλο, όλο κάτι ψάχνω. Ωραία είναι η τραπεζαρία μου στολισμένη και συγυρισμένη, δε μου πάει η καρδιά να την ξαναχαλάσω!

EkcAp3.png

Καλημέρα ..είναι που ξεφύγαμε από τα καθημερινά , οι γιορτές μας γεμίζουν και έτσι δεν έχουμε πολύ όρεξη για άσχετα πράγματα ..Εγω έχω αφήσει στην μέση το 2ο άλμπουμ για την ανιψιά του άντρα μου και μένει να το στολίσω και να τα δώσω σύντομα γιατι στιε 17-18 είναι τα γενεθλια .Και έχω και ωραίες φωτό θα ήθελα να φτιάξω μια με την μικρή και την μαμα μου όταν βρω χρόνο ...

Αυτα από μενα !

OiaRp2.png

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

Τι κάνετε κορίτσια μου; Ελπίζω να μπήκε καλά ο νέος χρόνος. Εγώ έκανα τελικά ρεβεγιόν την Παραμονή Πρωτοχρονιάς και ευτυχώς περάσαμε πολύ όμορφα. Γιόρταζε και το μικρό μου κορίτσι (Βασιλεία) κι έτσι το συνδυάσαμε. Πολύ φοβάμαι όμως ότι δεν το ξορκίσαμε το κακό! Σχεδιάσαμε τελευταία στιγμή να αποδράσουμε για το τριήμερο των Φώτων και τώρα που μίλησα με τη μητέρα μου στο τηλέφωνο (τα κορίτσια είναι σπίτι μαζί της) με ενημέρωσε ότι έχουν αρχίσει και οι δυο να βήχουν!!! Δε με θέλει, κορίτσια. Δεν είναι να πω ότι θα πάω κάπου...όλο κάτι συμβαίνει. Ποιος με έχει φτύσει, ήθελα να ήξερα. Θα δω τι γίνεται το απόγευμα που θα γυρίσω σπίτι αν και φοβάμαι να φύγω και λόγω καιρού. Τι χάλι είναι αυτό;

Έχουμε και ωραία παρέα και πολύ στεναχωριέμαι αν δεν τα καταφέρω να πάω.

Όσον αφορά τη διάθεση για δημιουργία, μάλλον κι αυτή είναι υπό το μηδέν! Σάντυ, σε καταλαβαίνω απόλυτα (και περαστικά σου). Κι εγώ δεν έχω δικό μου χώρο και πρέπει να βγάζω πράγματα από ντουλάπια και να ξεχνάω κάτι και... Αποσυντονίστηκα κιόλας που είχα άδεια και ήμουν σπίτι με τα παιδιά. Ελπίζω ότι από την επόμενη εβδομάδα που θα μπούμε όλοι στα προγράμματά μας, θα στρώσουν τα πράγματα. Εχθές παρέλαβα και τα άλμπουμ από σφραγιδομάνια και είναι ευκαρία να φτιάξω κάτι για να δοκιμάσω το cropadile.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

Τι κάνετε κορίτσια μου; Ελπίζω να μπήκε καλά ο νέος χρόνος. Εγώ έκανα τελικά ρεβεγιόν την Παραμονή Πρωτοχρονιάς και ευτυχώς περάσαμε πολύ όμορφα. Γιόρταζε και το μικρό μου κορίτσι (Βασιλεία) κι έτσι το συνδυάσαμε. Πολύ φοβάμαι όμως ότι δεν το ξορκίσαμε το κακό! Σχεδιάσαμε τελευταία στιγμή να αποδράσουμε για το τριήμερο των Φώτων και τώρα που μίλησα με τη μητέρα μου στο τηλέφωνο (τα κορίτσια είναι σπίτι μαζί της) με ενημέρωσε ότι έχουν αρχίσει και οι δυο να βήχουν!!! Δε με θέλει, κορίτσια. Δεν είναι να πω ότι θα πάω κάπου...όλο κάτι συμβαίνει. Ποιος με έχει φτύσει, ήθελα να ήξερα. Θα δω τι γίνεται το απόγευμα που θα γυρίσω σπίτι αν και φοβάμαι να φύγω και λόγω καιρού. Τι χάλι είναι αυτό;

Έχουμε και ωραία παρέα και πολύ στεναχωριέμαι αν δεν τα καταφέρω να πάω.

Όσον αφορά τη διάθεση για δημιουργία, μάλλον κι αυτή είναι υπό το μηδέν! Σάντυ, σε καταλαβαίνω απόλυτα (και περαστικά σου). Κι εγώ δεν έχω δικό μου χώρο και πρέπει να βγάζω πράγματα από ντουλάπια και να ξεχνάω κάτι και... Αποσυντονίστηκα κιόλας που είχα άδεια και ήμουν σπίτι με τα παιδιά. Ελπίζω ότι από την επόμενη εβδομάδα που θα μπούμε όλοι στα προγράμματά μας, θα στρώσουν τα πράγματα. Εχθές παρέλαβα και τα άλμπουμ από σφραγιδομάνια και είναι ευκαρία να φτιάξω κάτι για να δοκιμάσω το cropadile.

Καλώς την! Xόνια πολλά, να χαίρεσαι την κόρη σου!

Ακριβώς έτσι - κι εγώ πάντα κάτι ξεχνάω, φτιάχνω κάτι και δεν μπορώ να έχω μπροστά μου τα πάντα, όλο πηγαινοέρχομαι και δεν είναι καθόλου βολικό. Και σχεδόν πάντα, αφού έχω τελειώσει, θυμάμαι πως είχα και κάτι άλλο που θα ταίριαζε να χρησιμοποιήσω. Τέλος πάντων..

Καλές δοκιμές με το cropadile!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Βέβαια τελευταία είμαι σε καλύτερη κατάσταση και έχω οργανώσει καλύτερα τα πράγματά μου, σε σύγκριση με παλιότερα που δεν έβρισκα τίποτα με την πρώτη. Πρώτα είχα πολλά μικρά κουτιά, τώρα έχω λίγα και μεγάλα και μπερδεύονται λιγότερο. Επίσης με έχουν βολέψει κάτι κουτιά από το πράκτικερ που έχουν συρτάρια το ένα πάνω στο άλλο και είναι πιο τακτοποιημένα τα υλικά μου.

EkcAp3.png

Αυτό με την έλλειψη χωρου είναι όντως μεγάλο πρόβλημα ...Και εγω τα εχω από δω και από εκεί γιατι δεν χωράνε και κανένα πρωινό που μπορώ να κάνω κάτι γιατι κοιμούνται μπαμπάς και κόρη δεν μπορώ για να μην τους ξυπνήσω όταν θα ψαχνω να τα βρω...

OiaRp2.png

Καλημέρα !!Καλή βδομαδα !

Βάλια σε έχουμε χάσει !Εισαι καλά ??

Λογικά θα τα πόμε από κοντά την Πέμπτη το απογευμα κοριτσάκια ...

Ανέβασα και ενα 2ο μινι άλμπουμ σήμερα ..

OiaRp2.png

Καλημέρα κοριτσια!

Εδω ειμαι, σας διαβαζω αλλά δε σχολιαζω πολλά, εχασα τη γιαγια μου πριν μια βδομαδα και η διαθεση μου δεν ηταν και στα καλύτερα της... Σιγά σιγα σχεδόν εχω ολοκληρώσει το αλμπουμ του μπεμπη, μου μενει να στολίσω το εξωφυλλο μονο (νομιζω). Λογικά θα το φερω την Πεμπτη να το δειτε κι απο κοντα. Κατα τα αλλα, ορεξη για δημιουργία μηδεν...

Σοφια, μου αρεσε το αλμπουμ σου!

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Διαφημίσεις

Έλα βρε Βάλια μου και τρομάξαμε...

Ζωή σε σας, να ζήσετε να τη θυμάστε. Με το καλό να έρθει το μωράκι σου, να σου φτιάξει το κέφι!

Τι πάθαμε, σχεδόν καμία δεν έχει και πολλή όρεξη να φτιάξει κάτι?

EkcAp3.png

Σας ευχαριστώ κοριτσια...

Και θα μπει και ο αντρας μου μεσα στην εβδομαδα για χειρουργειο μηνισκου...

Ό,τι πρεπει για τη Βίκυ ειμαστε! :mrgreen:

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Το καλό είναι ότι θα πάρουμε και την παραγγελια μας ...γιατι κατα τα άλλα ολους μας βλέπω μια χαρα !!!!Αλλά η Βάλια δεν θα μπορεί μετά !! Βαλια ότι έκανες εκανες ...μετά ο μικρός δεν θα σε αφήνει ..

OiaRp2.png

Σας ευχαριστώ κοριτσια...

Και θα μπει και ο αντρας μου μεσα στην εβδομαδα για χειρουργειο μηνισκου...

Ό,τι πρεπει για τη Βίκυ ειμαστε! :mrgreen:

Kαλή επιτυχία στην επέμβαση και περαστικά!

Το καλό είναι ότι θα πάρουμε και την παραγγελια μας ...γιατι κατα τα άλλα ολους μας βλέπω μια χαρα !!!!Αλλά η Βάλια δεν θα μπορεί μετά !! Βαλια ότι έκανες εκανες ...μετά ο μικρός δεν θα σε αφήνει ..

Καλέ, την είχα ξεχάσει την παραγγελία!!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...