Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Ο σύζυγος λέει πως του φάνηκε πως είναι πολύ φιλοχρήματος που οκ όλοι είναι… είναι βιομηχανία αυτό. Δλδ πχ του έκανε κακή εντύπωση που μας είπε συγκεκριμένα που να πάρουμε τις βιταμίνες και κάποια άλλα πράγματα που είπε.Ως επιστήμονας έδωσε ιδέες βέβαια. Καλά το κόστος είναι x3 σχεδόν η ωοληψια από αυτά που δίνουμε τώρα. Αυτό το βάζω στην άκρη βέβαια αν είναι να βρεθεί λύση.

Και ο δικός σας δεν σας έδωσε τηλέφωνο αντιπροσώπου; Ότι κάνουμε ιατρικό από κάποια εταιρεία τα παίρνουν και συνεργάζονται με κάποιο κέρδος. Δεν είναι κακό αυτό. Κακό είναι στο να επιμένει να πάρεις αυτά που σου λέει. Μιλήστε και με τους άλλους και βλέπετε. 

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Γεια σας! Απο το Βασιλική ειμαι κι εγώ!

Βίκυ, για τα παντα εχω αποριες, αλλά με ενδιαφερει πως βαφουμε chipboard (τις ερωτησεις που σου ειχα ποσταρει προ καιρου για παραδειγμα), misting, masking κτλ... Ό,τι προλαβουμε στη μια ωρα... Θα μαζεψω αποριες κι εγώ σιγά σιγά...

Ασχετο, σημερα πηγαμε για υπερηχο και ο μπεμπης ειναι ήδη 2.230γρ!!!

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βίκυ, για τα παντα εχω αποριες, αλλά με ενδιαφερει πως βαφουμε chipboard (τις ερωτησεις που σου ειχα ποσταρει προ καιρου για παραδειγμα), misting, masking κτλ... Ό,τι προλαβουμε στη μια ωρα... Θα μαζεψω αποριες κι εγώ σιγά σιγά...

Τέλεια!!! ΠΑΙΔΑΡΟΣ!!!!

Μπράβο Βάλια !!!!Με το καλό !!Μεχρι τέλη Ιανουαρίου δεν είσαι ?Τον τελευταίο μήνα αν τον πάρει όλο παίρνει και 1 κιλό !!!Ετσι γίνεται συνήθως !Εμένα ήταν 3 στην αρχή του μήνα και σε 20 μερες πήρε 700 γρ..

OiaRp2.png

Μεχρι 15 Φλεβαρη ειμαι αλλά ο γιατρος μου ειπε ότι θα τον παρει με πρόκληση 2 εβδομαδες νωριτερα, οποτε υπολογιζω 31/1 - 1/2... Ανυπομονώ και φοβαμαι ταυτοχρονα...

Το Βάλια βγαίνει απο Βασιλική? Κορίτσια κι εγω ανυπομονώ!!! Η Σοφία σίγουρα θέλει να της λύσω απορίες σχετικά με το chipboard...Εσύ και η Σάντυ που προσανατολίζεστε? Έλεγα να κάνω μια προετοιμασία αλλά ίσως είναι καλύτερα να το αφήσω φλού και ότι προκύψει...εξάλλου όλα τα υλικά θα βρίσκονται σε ετοιμότητα!! Κάντε όμως και μια λίστα με ερωτησεις για να μη φύγει ο χρόνος και φύγετε πάλι με απορίες...η μια ωρίτσα θα φύγει σα νερό!!!

Κι εγώ βασικά για το chipboard έχω απορίες, για τις μάσκες και τα mists. Έχω δει κάτι βιντεάκια, αλλά νομίζω πως αν δοκιμάσω, θα μου βγει μουτζούρα.. Επίσης για τα μελάνια και γενικά τα χρώματα. Έχω σίγουρα κι άλλες απορίες αλλά δε μου έρχονται τώρα.. Κάνε καλού κακού μια προετοιμασία να μας πεις ό,τι νομίζεις αρχικά και μετά όπου κυλήσει..

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Άντρακλας! Άντε με το καλό!

EkcAp3.png

Tι θα κάνετε αύριο παραμονή? Εμείς τραπέζι στο σπίτι κι έχω αρχίσει από σήμερα τα μαγειρέματα. Μόνο που με περιτριγυρίζει κρύωμα και δεν αισθάνομαι πολύ καλά..

Αργότερα θα κάνω τη βασιλόπιτα.

Λοιπόν, καλή πρωτοχρονιά σε όλες, φιλάκια!!

EkcAp3.png

Σαντυ, μια απο τα ιδια (εχω κοσμο για το ρεβεγιον, μαγειρευω απο σημερα) χωρις το κρυωμα! Περαστικά σου!

Καλή Πρωτοχρονια σε όλες!!!!

Να τα πούμε;;;

Καλημερούδια σε όλες. Με το καλό να μας μπει ο νέος χρόνος και επιτέλους ας γελάσει λίγο το χειλάκι μας. Εγώ έχω αποφασίσει να το ξορκίσω το κακό και γι' αυτό ετοιμάζω ρεβεγιόν για απόψε. Βέβαια κι εγώ νιώθω ότι με τριγυρνάει λίγο η γρίπη αλλά θα χαπακωθώ και θα αντισταθώ. Καλές ετοιμασίες! Και εμένα η κόρη μου η μικρή γιορτάζει άρα Χρόνια Πολλά σε όλες σας. Αν δεν τα ξαναπούμε για φέτος, πολλές ευχές για Καλή Χρονιά. Σας φιλώ γλυκά και να περνάτε όμορφα.

Καλημέρα! Είμαι χειρότερα δυστυχώς, όλη νύχτα είχα 39 πυρετό, πρωτοχρονιάτικα βρήκα να αρρωστήσω.. Παρόλα αυτά το παλεύω και μαγειρεύω για το βράδυ. Σήμερα έχω 38, πονάει το σώμα μου, κρυώνω, ελπίζω ως το βράδυ να συνέλθω λιγάκι.

Εύχομαι και πάλι καλή πρωτοχρονιά!

Να τα πούμε?

http://www.youtube.com/watch?v=ESnFsbGLhAA

Φιλάκια!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια!

Να το ξορκισουμε το κακο, για μενα και το 2010 ήταν πολύ ασχημο και το 2011 δεν μπηκε με καλους οιωνους, όμως μου εφερε τον ταλιμπαν μου και το 2012 θα τον φερει στην αγκαλια μου, οποτε καλώς να ερθει!!! :)

Περαστικά στις αρρωστουλες μας!

Σαντυ ναι, απο το Βασιλική ειναι το Βαλια. Κι ο αντρας Βασίλης, γιορταζουμε οικογενειακώς! :)

Καλή Χρονια!!!

Χριστινα Χρονια Πολλά και σε σενα και για τη γιορτή σου!!!

Σοφακι, να χαιρεσαι την κορη σου!!!

Βικυ, Χρονια καλά και καλες δημιουργίες!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...