Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Antonia_ είπε:

Ο προηγούμενος γιατρός θεωρεί ότι είναι θέμα τύχης απλά ν πετύχουμε το καλό έμβρυο. Για προεμφυτετικο ρώτησα το νέο γιατρό αλλά θεωρεί πως δεν χρειάζεται. Βέβαια το σκέφτομαι κ θ το ξανασυζητησω μαζί του.

Στην πρώτη εμβρυομεταφορα έμεινα έγγυος ακούσαμε καρδιά κ μετά απέβαλα. Κ άλλη μια βιοχημική. Οπότε 2/4 εμφυτεύσεις

Κορίτσι μου εδώ θα διαφωνήσω λιγάκι,ναι συμφωνώ ότι είναι ΚΑΙ θέμα τύχης,αλλά παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και ο γιατρός και ο εμβρυολόγος.Και είμαι της άποψης ότι αν θέλει ο γιατρός σου θα τα κατεφερει!Γιατι υπάρχουν και κάποιοι που το κάνουν επίτηδες με απώτερο σκοπό το κέρδος εννοείται.Δεν θυμάμαι αν είπες πιο πάνω ότι θα πας και σε άλλον γιατρό,εγώ πάντως θα σου πρότεινα άμεσα να το κάνεις.Παρε δεύτερη γνώμη!Ειναι πραγματικά κρίμα να είχες 8βλαστοκυστες 5 ημερών και απλά κάποιες να χάθηκαν από την απειρια κάποιου γιατρού.Σκεψου άλλες γυναίκες κάνουν και ένα χρόνο και παραπάνω να μαζέψουν τόσα εμβρυακια.Θρομβοφιλια έχεις κάνει;

πρίν από 2 λεπτά , LENAKI19 είπε:

Κορίτσι μου εδώ θα διαφωνήσω λιγάκι,ναι συμφωνώ ότι είναι ΚΑΙ θέμα τύχης,αλλά παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και ο γιατρός και ο εμβρυολόγος.Και είμαι της άποψης ότι αν θέλει ο γιατρός σου θα τα κατεφερει!Γιατι υπάρχουν και κάποιοι που το κάνουν επίτηδες με απώτερο σκοπό το κέρδος εννοείται.Δεν θυμάμαι αν είπες πιο πάνω ότι θα πας και σε άλλον γιατρό,εγώ πάντως θα σου πρότεινα άμεσα να το κάνεις.Παρε δεύτερη γνώμη!Ειναι πραγματικά κρίμα να είχες 8βλαστοκυστες 5 ημερών και απλά κάποιες να χάθηκαν από την απειρια κάποιου γιατρού.Σκεψου άλλες γυναίκες κάνουν και ένα χρόνο και παραπάνω να μαζέψουν τόσα εμβρυακια.Θρομβοφιλια έχεις κάνει;

Συγνώμη τώρα είδα ότι πήγες σε νέο γιατρό!

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Καλημέρα! Χρόνια πολλά! Πως τα περάσατε? Εμείς οικογενειακά, φάγαμε και παίξαμε με τα καινουρια παιχνίδια μας! Στο facebook θα δείτε και μερικές φωτο των μικρών μου με τα δωρα τους! Η Βάλια μου αφησε και σχόλιο! Thanks!!! Τα Χριστούγεννα καταφέραμε να πάμε και για ενα ποτακι μιας και κρατησε τις μικρες η μαμά μου! χεχεχε...αυτά...

Πολλά φιλιά!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας!!! Κι εμεις ωραια περασαμε, οικογενειακά με πολύ φαί και πολύ ύπνο! Το τελευταιο τρίμηνο μοιαζει τελικά με το πρώτο στην κουραση και στην υπνηλία! :D

Ηδη ξεκινησα το ευχολογιο του μπεμπη, μη τυχόν και βγει νωρίτερα και δεν ειναι έτοιμη η μαμά του! ;)

Βίκυ, κουκλίτσες οι κόρες σου!

Υγεία να εχουμε όλες κοριτσια!!!

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Βίκυ θα σε βρω sto fb !!

φιλάκια !Εγω ετοιμάζω και ενα ευχολόγιο για την ανιψιά του άντρα μου που έχει μια μερα διαφορα στα γενεθλια με την δική μου ! Δεν είχα χαρτι γενεθλιων 2ο και έβαλα κάτι λίγο ρομαντικό για 9 ετων .....

OiaRp2.png

Γεια σας κορίτσια, χρόνια πολλά σε όλες!!! Γυρίσαμε, περάσαμε πολύ ωραία, φαϊ και βόλτες! Τα Χριστούγεννα βγήκαμε σε ένα πολύ ωραίο ρεμπετάδικο χωρίς το Γιώργο, είχαμε καιρό να βγούμε για αργά! Τα δώρα του ο μικρός δεν τα άνοιξε ακόμη, εμείς τα δώρα τα ανοίγουμε την Πρωτοχρονιά!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Μαντέψτε τι παρέλαβα σήμερα απο τα ΕΛΤΑ!!! Imaginarium Designs!!! Είχε ερθει απο την παρασκευή αλλα σήμερα μπόρεσα! Θα το ανοίξω το απόγευμα να τα χαζέψω!! Εσείς υπομονή μέχρι τις 12/1...χεχε

Γειά σου Σαντυ !Χρόνια Πολλά !Εμείς τα ανοίγουμε Χριστούγεννα αλλα έλα που η μικρη λέγεται Βικυ και 1η φορα γιορταζει!! Την εχουμε γεμισει δωρα....

ΩΩΩΩ...μα τι υπέροχο όνομα!!! χαχαχαχα Να την χαίρεστε!!!!

Μαντέψτε τι παρέλαβα σήμερα απο τα ΕΛΤΑ!!! Imaginarium Designs!!! Είχε ερθει απο την παρασκευή αλλα σήμερα μπόρεσα! Θα το ανοίξω το απόγευμα να τα χαζέψω!! Εσείς υπομονή μέχρι τις 12/1...χεχε

Ήρθαν? Zήτωωωωωωω!

EkcAp3.png

ΩΩΩΩ...μα τι υπέροχο όνομα!!! χαχαχαχα Να την χαίρεστε!!!!

Οντως το όνομα είναι πολύ γλυκό και ας μην προέρχεται από την δικη μου ΜΑΜΑ:tongue::tongue:

Ήρθαν? Zήτωωωωωωω!

αρα σίγουρα θα δούμε και πως βάφονται !!!!!στο μάθημα !!

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Χαιρετώ την όμορφη παρέα! Χρόνια Πολλά σε όλες. Βλέπω ότι περάσατε όμορφα. Χαίρομαι γι' αυτό. Κι εμείς καλά περάσαμε, οικογενειακά όπως κάθε χρόνο. Δυστηχώς, τη δεύτερη μέρα που ειχαμε προγραμματίσει μιαν ημερήσια εκδορμή, η μικρή μας αρρώστησε και μείναμε μέσα... Στεναχωρηθήκαμε όλοι αλλά αυτά συμβαίνουν όταν έχεις μικρά παιδιά. Κρίμα γιατί δεν πηγαίνουμε πουθενά το τελευταίο διάστημα και ήταν μια ευκαιρία να αποδράσουμε.

Διαβάσω για το μάθημα του Ιανουαρίου και ζηλεύω πολύ!!!!!!!! Πως θα γίνει να εξασφαλίσετε ένα βιντεο για τη φίλη σας από το βορρά; Να ξεστραβωθώ κι εγώ λίγο. Πάντως, μια που έμεινα μέσα, δοκίμασα και έφτιαξα ακόμη μία σύνθεση. Την είδατε; Πως σας φαίνεται; Συμπαθητική θα την χαρακτήριζα εγώ. Φαίνεται ότι είμαι αρχάρια από την έλλειψη τεχνικών αλλά για να πω την αλήθεια φοβάμαι να δοκιμάσω κάτι που δεν το ξέρω καλά. Σιγά-σιγά όμως με τη νέα χρονιά. Δε βιάζομαι. Εξάλλου έχω ακόμη πολλές ελλείψεις σε υλικά.

Εγώ έχω άδεια αυτήν την εβδομάδα αλλά δε με βλέπω να ξεκουράζομαι. Όλο και κάτι προκύπτει, έχω αφήσει και πολλές δουλειές πίσω λόγω έλλειψης χρόνου και πρέπει να τις προλάβω πριν την εκπνοή του χρόνου! Θα κάνω και ρεβεγιόν φέτος στο σπίτι μου με λίγους καλούς φίλους και ελπίζω να περάσουμε όμορφα. Εσείς τι ετοιμάζετε για την πρωτοχρονιά; Και σε εμάς, την πρωτοχρονιά έρχεται ο Άη Βασίλης και αυτό είναι κάτι που δεν το διαπραγματεύομαι με τίποτα. Έχω πει στα κορίτσια, ότι στην Αμερική έρχεται τα Χριστούγεννα και το έχουν δεχτεί. Βέβαια, σε κάποιες φίλες τους έρχεται νωρίτερα αλλά κάτι βρίσκω να πω και τα μπαλώνω.

Εγω πάντως ετοιμάζομαι να φτιάξω μεζεδάκια την Πρωτοχρονιά για να γιορτάσουμε την γιορτή της κόρης μου !Ηδη μαγείρεψα και μεσα στα Χριστούγεννα για τους στενούς συγγενείς αλλά τώρα λέω να κάνω κάτι διαφορετικό , πιο απλό αλλά πιο παιχνιδιάρικο ...δεν θέλω πάλι τα ιδια και τα ιδια !! off topic αλλά αν εχετε καμμιά καλή ιδέα ...Θα ρωτήσω και στο καφέ .

OiaRp2.png

Καλωσοριζω την παρεα! Βλεπω όλες στις επαλξεις!!!

Χεχεχε, το Βασιλική κανει θραυση στην παρεα μας, ε??? :D

Βικυ, ανυπομονώ να παρουμε τα πραγματα που ήρθαν και για το μαθημα!

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Καλωσοριζω την παρεα! Βλεπω όλες στις επαλξεις!!!

Χεχεχε, το Βασιλική κανει θραυση στην παρεα μας, ε??? :D

Βικυ, ανυπομονώ να παρουμε τα πραγματα που ήρθαν και για το μαθημα!

Το Βάλια βγαίνει απο Βασιλική? Κορίτσια κι εγω ανυπομονώ!!! Η Σοφία σίγουρα θέλει να της λύσω απορίες σχετικά με το chipboard...Εσύ και η Σάντυ που προσανατολίζεστε? Έλεγα να κάνω μια προετοιμασία αλλά ίσως είναι καλύτερα να το αφήσω φλού και ότι προκύψει...εξάλλου όλα τα υλικά θα βρίσκονται σε ετοιμότητα!! Κάντε όμως και μια λίστα με ερωτησεις για να μη φύγει ο χρόνος και φύγετε πάλι με απορίες...η μια ωρίτσα θα φύγει σα νερό!!!

Το Βάλια βγαίνει απο Βασιλική? Κορίτσια κι εγω ανυπομονώ!!! Η Σοφία σίγουρα θέλει να της λύσω απορίες σχετικά με το chipboard...Εσύ και η Σάντυ που προσανατολίζεστε? Έλεγα να κάνω μια προετοιμασία αλλά ίσως είναι καλύτερα να το αφήσω φλού και ότι προκύψει...εξάλλου όλα τα υλικά θα βρίσκονται σε ετοιμότητα!! Κάντε όμως και μια λίστα με ερωτησεις για να μη φύγει ο χρόνος και φύγετε πάλι με απορίες...η μια ωρίτσα θα φύγει σα νερό!!!

Ναι και εγω θα σημειώσω ...να μας πεις για μάσκες ( ....εγω δεν εχω ιδέα ) και για distress δεν εχω ιδέα ...

Θα πουν και οι κοπέλες ...δυστυχως εγω δεν μπορω περισσότερο από ωρα λόγω της μικρης θα πάει αργα μετα ...

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...