Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:

Ε δεν έμεινε τίποτα άλλο, να το κάνω και αυτό.

Ναι μπορείς να το κάνεις ώστε να μην σε προβληματίζουν οι μέρες της εμβρυομεταφορας. Επίσης με το ερα τεστ νομίζω βγάζουν αποτελέσματα Κ για τους γαλακτοβακιλλους οπότε θα δεις Κ μια επανάληψη τι γίνετε Κ εκεί πέρα.  

πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ε δεν έμεινε τίποτα άλλο, να το κάνω και αυτό.

Α Κ κάτι άλλο σήμερα που θα πας στον άλλο γιατρό να μιλήσετε ρωτά τον τι βιταμίνες προτείνει Κ αυτός ..... Ενημερωτικά κιόλας να έχεις μια απόψη από εκεί . 

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Εγώ έχω πάρει αλλά ειχα πάει εκει .Ειναι πολύ εξυπηρετικές και σίγουρα θα είναι οκ και οι παραδοσεις !Ειναι και αυτά πολυ όμορφα ..εγώ ίσως έπρεπε να τα αφήσω αφού μάθω , τα έκανα πρωτα !!Αλλά εχει μείνει μια πεταλούδα ακόμα !!!Θα βάλω τα δυνατά μου χαχαχα !!

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ειναι πολύ ωραιο το αλμπουμ της Κατερίνας. Μπορεί να ζητησε να το κοψουν απο σφραγιδομανια, αλλά μπορει να υπαρχει και τετοια μητρα, δεν εχω υποψη μου. Παρεμφερες ειναι το framelit scalloped circle, αλλά δεν ξερω τι διασταση εχει το αλμπουμ της για να σου πω. http://www.enjoyscrapping.gr/index.php?act=viewProd&productId=1782

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Αυριο πηγαίνει ο σύζυγος στον Διονυσόπουλο !!!

Χάρηκα πολύ με το αλμπουμ και θελω και άλλο, θα του πω 15*15 και 20*20 ...

μαλλον εχει και ασπρα φύλλα 300γρ να παρει για να σφραγίζω τίλντες ...Καλές δεν είναι οι διαστάσεις ?

OiaRp2.png

Οι διαστασεις απο το γουστο σου εξαρτωνται. Στο 20*20 ομως εχεις χασουρα, γιατι θες ενα χαρτι για καθε χαρτονι και σου περισσευουν δυο λωριδες. Ενω στο 15*15 με ενα χαρτι καλύπτεις 4 χαρτονια. Εκτος εαν παρεις πακετο χαρτιων 20*20. Μπορεις να κανεις τις τσεπες με το 10εκ περισσευμα, αλλά σε περιοριζει στο σχεδιο.

Ναι το ξέρω γιατι ακόμα και τα 30*30 με παιδεψαν πολύ..απλά επιειδή το έβγαλα φωτό και το έδειξα με ρωτησαν που θα μπουν οι φωτο !και όντως αν κάποιος θελει να βάλει φωτο δεν χωράνε...και τους είπα απλά να το χρησιμοποησουν ως ευχολόγιο ή να τις κόψουν μικρες ..

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα! Πρόβλημα βρε κορίτσια οι διαστάσεις των mini, αν πρόκειται να βάλεις φωτογραφίες. 15 * 15 βολεύουν μεν τα χαρτιά, αλλά είναι μικρό, δε χωράνε οι φωτό και πόσο να τις κόψεις, δε φαίνεται τίποτα μετά και πού να στολίσεις κιόλας. Προτιμώ λίγο πιο μεγάλο προσωπικά.

Αυτή είναι η σύνθεσή μου για την πρόκληση των scrapbookers in Greece, ζητούσαν μια σύνθεση γεμάτη με glitter και τι glitter θα ήμουν, αν δεν την έκανα?

http://myglitterfairytale.blogspot.com/2011/12/wedding-party.html

EkcAp3.png

Καλημέρα!! Τι κάνετε? Εμείς θεωρητικά σήμερα το απόγευμα θα φύγουμε για το χωριό, αλλά έχει φοβερή κακοκαιρία και μάλλον θα φύγουμε αύριο το πρωί.

Εσείς τι θα κάνετε τις γιορτές? Θα φύγει καμία?

Έχω ταχτοποιήσει όλα μου τα υλικά και εργαλεία στη θέση τους, έχω μαζέψει και τα περισσότερα παιχνίδια του Γιώργου και επιτέλους φαίνεται το σπίτι μαζεμένο!

EkcAp3.png

Καλημέρα κορίτσια.

Πραγματικά "τρελή" εβδομάδα αυτή που διανύουμε!!!

Εχθές έγινε η χριστουγεννιάτικη γιορτούλα της νηπιαγωγείου μας. Ήταν όλα τα παιδάκια υπέροχα αλλά φυσικά εγώ είχα μάτια μόνο για την κόρη μου, το αστέρι μου! Μια κούκλα ήταν το κορίτσι μου και το χάρηκε πολύ. Τα παιδιά είχαν φτιάξει υπέροχες χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες και της πουλούσαν στο παζάρι του σχολείου. Πραγματικά υπέροχες δημιουργίες. Αγοράσαμε αρκετές από αυτές και θα τις φωτογραφίσω για να σας τις δείξω.

Βάλια, Σάντυ, Σοφία και ελπίζω να μην ξεχνώ καμία, είδα τις τελευταίες δημιουργίες σας αλλά δυστηχώς δεν πρόλαβα να τις σχολιάσω. Ευελπιστώ τώρα μέσα στις γιορτές που θα έχω άδεια. Πολύ ωραίες πραγματικά.

Βάλια η σύνθεσή σου έγινε υπέροχη και πραγματικά όχι απλά το νίκησες το χαρτί αλλά το κατατρόπωσες.

Σάντυ, απόλυτα γκλιτεράτη η τελευταία σύνθεσή σου όπως αρμόζει και στο όνομά σου. Σοφία, υπέροχο το άλμπουμ σου. Και να μην το στολίσεις παραπάνω δείχνει πολύ όμορφα. Πέρνω κουράγιο κι εγώ για την πρώτη μου απόπειρα.

Μου ήρθε και το cropadile αλλά ακόμη κλεισμένο στη συσκευασία του παραμένει γιατί έχω άλλες προτεραιότητες.

Εχθές αργά το βράδυ έφτιαξα νέα παρτίδα μπισκοτόσπιτα για να δωρίσουν τα κορίτσια στις δασκάλες τους. Σήμερα έχουμε γιορτή στο μπαλέτο με τη μικρή και μετά θα πάμε και στη βαφτισιμιά μας που γιορτάζει τα δώρα της. Στο τρέξιμο γενικά αυτές τις μέρες αλλά την άλλη εβδομάδα επιτέλους θα έχω άδεια.

Σάντυ, εμείς δε θα πάμε πουθενά τις γιορτές. Στο σπίτι οικογενειακά όπως κάθε χρόνο. Ίσως μια μικρή εξόρμηση τη δεύτερη μέρα αν το επιτρέψει ο καιρός που αγρίεψε αρκετά. Καλά να περάσετε. Όσο για το συμμάζεμα στο σπίτι...μην ξύνεις πληγές! Γίνεται χαμός και ελπίζω αύριο το απόγευμα μετά τη δουλειά να το συμμορφώσω λιγάκι γιατί θα με βρουν τα χριστούγενννα άνω-κάτω και δεν το θέλω αυτό. Αλλά τι να κάνω; Δεν κάθομαι!!!

Γεια σας κοριτσια!!!

Πολύ τρεξιμο κι απο εδώ, κι ας ειμαι σε αδεια!

Σοφία πολύ ωραιο το αλμπουμ σου! Καλή αρχή!!!

Σαντυ, πολύ γκλιτερατη η συνθεση, αντάξια σου! :)

Λευκή, ειμαι σιγουρη ότι τα μπισκοτοσπιτα σου ήταν σουπερ!

Σήμερα ξεκιναω το μινι/ ευχολογιο του μπεμπη, ελεγα να κανω μια συνθεση με θεμα την κοιλια μου, αλλά δεν εχω αξιωθει να τυπώσω τη φωτο οποτε για να μην καθυστερώ, ξεκιναω το μινι.

Καλές γιορτές σε όλες, με υγεία κι ευτυχία για τις οικογενειές μας!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου χρόνια πολλά σε όλες! Να χαίρεστε τις οικογένειές σας και να περάσετε σούπερ!!! Εγώ είχα λίγο δουλίτσα γιατί η άλλη κοπέλα είναι με άδεια και ειμαι μονη στο γραφείο!

Απο το BITW παραιτήθηκα απο μόνη μου λόγω έλλειψης χρόνου...ήθελα να χαλαρώσω λίγο... απο τον Απρίλη θα είμαι designer για την BerriBleu71 http://berry71bleu.blogspot.com/

Θα συνεχίσω με τη Λένα και το OUAS, στο "scrap for help" μεχρι Φλεβάρη. Θα εχω και πολλά guest designing να κανω για 1.purple pumpkin, 2. My creative scrapbook kits, 3.Imaginarium Designs....

οπότε θα ειμαι συνεχεια απασχολημενη!! θα ξεκινησουν και τα ευχολόγια...δε θελω να πνιγώ!

Τα framelits που βαλατε, δεν κοβουν chipboard! Υπάρχουν Bigz xl dies που κόβουν chipboard αλλα πολλα ειναι discontinued! Ισως τα βρειτε στο ebay!

Αυτα....

Φιλάκια!!!

υ.γ. σε λιγο θα κανω αναρτηση to μινι που εφτιαξα με το beautiful dreamer!

Βικυ, εγώ ανυπομονώ να δω το μινι σου! Ξεκινησα το ευχολογιο του γιου μου, όταν εγραφα τα "ημερομηνία, βαρος, μηκος κτλ" στη δευτερη σελίδα, με πηραν τα ζουμια! Αντε να ερθει ο Ταλιμπαν μου!!!

Να χαιρεσαι την οικογενεια σου!

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ σε όλη την παρέα.

Εύχομαι τα καλύτερα σε εσάς και στις οικογένειές σας. Να περάσετε όμορφα. Εγώ θα είμαι εδώ και θα έχω και άδεια οπότε θα τα ξαναπούμε σύντομα. Έχω και να δοκιμάσω και το cropadile και για να δούμε τι θα καταφέρω.

Σας φιλώ γλυκά!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...