Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Τον ανδρολόγο τον προλαβαίνουμε ευτυχώς. Γυναικολόγο χάνουμε και σκέφτομαι να πάω μόνη μου.  Επίσης είναι οριακό αν προλάβει την επόμενη ωοληψια. 13 έχουμε ανδρολόγο και φεύγει 17-24.

Ε γυναικολόγο καλέ τι τον χρειάζετε ο άντρας σου Κ πρέπει να αλλάξεις τα ραντεβου? Μόνο για να ακούσει εννοείς ? 

Εντάξει δεν μπορούν όλοι να καταλάβουν την προσπάθεια του καθένα . Πρέπει καταρχάς να βρεις ένα άνθρωπο που θέλει να καταλάβει μερικά πράγματα για να μιλήσεις. 

• Μου αρέσει 1

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ειδατε το νεο κιτ της Λενας για αγορια??? http://www.enjoyscrapping.gr/index.php?act=viewProd&productId=2172 Κι απο αυτό το κιτ εχω 2 χαρτια μαμωτη μου!!!!!!!!!!!!!! Να τα ξαναπαρω???? Μου αρεσουν τα υπολοιπα... Να ψαξω τα υπολοιπα σκετα?

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Ειδατε το νεο κιτ της Λενας για αγορια??? http://www.enjoyscrapping.gr/index.php?act=viewProd&productId=2172 Κι απο αυτό το κιτ εχω 2 χαρτια μαμωτη μου!!!!!!!!!!!!!! Να τα ξαναπαρω???? Μου αρεσουν τα υπολοιπα... Να ψαξω τα υπολοιπα σκετα?

To είδα! Λέω να το πάρω! Αλλά κλείνει η Λένα την Τετάρτη. Θα το βρω με τη νέα χρονιά ή να το πάρω να ξεμπερδεύω?

Πόσα χαρτιά έχει συνολικά? Σε συμφέρει να το πάρεις?

EkcAp3.png

4 χαρτια εχει αν ειδα καλά. Στην ουσια παιρνω 2 χαρτια, τους κρικους, τα die-cuts, τις κορδελες (που δε μου ειπαν κατι) και τα brads (που μου αρεσουν πολύ). Αλλά επειδή το αγορακι μου θα ειναι μικρο μπεμπε, ουτε το θεμα απο τα die-cuts μου κανει. Οποτε μηπως να παρω τα brads, να τα ταιριαξω με τα χαρτια που εχω ήδη? Ουφ, διλημματα...

καλημέρα !!

Βαλια αυτή η εταιρία έχει φοβερά χαρτιά ..εγω είχα μονο μια σειρά γενεθλίων και δεν την ειχα προσέξει , την πρόσεξα τελικα στο μίνι σου ! Τι θέλω να πω ...από το μίνι σου εγω πήρα ένα μεμονωμένο χαρτί και το έχω λατρέψει ...η τιμή για αυτά τα κιτ είναι 6 ευρω και να σου πω αν το ειχα βρει ολόκληρο θα το έπαιρνα ! Τωρα εσυ εχεις 2 βασικά χαρτιά και θέλεις τα brands που επισης μπορείς να τα παρεις ξεχωριστα , 6 ευρω κάνουν και αυτα ..Το die cut πως χρησιμοποιείται δεν ξέρω!

Επίσης έκανα και εγω το πρωτο μου μίνι ευχολόγιο ( όχι αλμπουμ) και το έκανα εξ΄ολοκλήρου μόνη μου με τις ατέλειες του γιατι ειχα χαρτιά 30*30 που είχαν μείνει από το αλμπουμ της μικρης τα 1α γενέθλια και με ταλαιπώρησε λίγο το τριμινγκ/////.Θα το βγάλω να το δείτε ..λείπουν λίγα διακοσμητικά για να ολοκληρωθεί !Μου άρεσε παρα πολύ !Την Τετάρτη θα στείλω τον άντρα μου στον Διονυσόπουλο !!!Αυτό το έφτιαξα για την ανηψιά μου στις 17 έχει γενέθλια και λέω να κάνω ένα και για την ανηψιά του άντρα μου εχει στς 18....

Πιστευω να είναι πιο εύκολο γιατι έχω ετοιμα χαρτόνια για το 2ο όχι βεβαια γενεθλιων αλλα΄δεν πειραζει !

Εγω κορίτσια αυτό κάνω ..όταν μου αρεσει πολύ μια σειρα παιρνω 1-2 μεμονωμένα χαρτιά και μου φευγει το παραπονο που δεν έχω να τηναγορασω όλη !:-)

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Σοφια, το φουξια κατω αριστερα λες? Απο στρας ειναι, τα ειχα αγορασει προ καιρου απο τη Λενα.

Καλή αρχή με το ευχολογιο! Να μας βαλεις να το δουμε!

Πολύ ωραία !!! τελικά και η Λένα μια χαρα πράγματα φερνει αλλά λιγα και δύσκολα τα προλαβαίνεις !! Αν τα δεις πουθενα πες μου !Αυτα με τι κολλάνε ?

βρηκα αυτα ...http://www.the-craft-cabin.co.uk/product_info.php?products_id=4910

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

τα πιο πολλά στρασοειδή εχουν δική τους κολλα στην πισω όψη. κι αυτα που ποσταρες τα λεει self adhesive, δηλαδή ότι κολλανε μονα τους με κολλα στην πισω οψη. πολύ όμορφες καρδουλες!

καλημερα !

http://handmadebykaterina.blogspot.com/2011/12/blog-post.html?showComment=1324363826548#c4573302416444081333

Μου αρέσουν πολύ αυτα τα άλμπουμ ,,.τι μήτρα είναι ?

Βικυ διάβασα ότι άφησες το bitw .....δεν προλάβαινες ?

OiaRp2.png

Καλημέρα κορίτσια.

Χάθηκα πάλι αλλά αυτές οι μέρες είναι γεμάτες με τρέξιμο για να τα προλάβουμε όλα!!! Κάθε χρόνο τα ίδια. Θέλω να πάρω και άδεια την άλλη εβδομάδα, οπότε πρέπει να κλείσω όλες τις υποθέσεις μου στο γραφείο. Έχουμε και τις χριστουγεννιάτικες γιορτές στα σχολεία. Να πάμε και τα δώρα στα βαφτισίμια. Συν κάποια ψώνια για το σπίτι. Πότε θα τα προλάβω όλα; Ευτυχώς όμως που πρόλαβα να παραγγείλω το cropadile από τη Λένα πριν κλείσει για τις γιορτές. Εσείς πως τα πάτε με το τρέξιμο;

Σοφία, δυστηχώς δεν έχω ιδέα για τις μήτρες, οπότε δε μπορώ να σε βοηθήσω. Όσον αφορά τη Βίκυ, είναι κρίμα αλλά μήπως είχε κάποιο συμβόλαιο για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα; Δε ξέρω πως γίνονται αυτά.

Τώρα μένει να παραγγείλω και κανένα έτοιμο άλμπουμ από σφραγιδομάνια. Έχετε παραγγείλει από εκεί; Τι γίνεται με τις παραδόσεις; Σκέφτομαι να πάρω μόνο δύο άλμπουμ για αρχή για να πειραματιστώ. Δεν έχω και πολλά χαρτιά έτσι κι αλλιώς.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...