Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Γενικά όταν δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα εκτός από χαμηλή Αμη όταν κανείς ωοληψιες Κ περνεις φάρμακα αυξάνονται οι πιθανότητες για φυσική σύλληψη γιατί ο οργανισμός με τις ορμόνες διορθώνει κάποια κακώς κείμενα κ ανανεώνετε.  

Γι'αυτό λένε να μην σταματάς τις φυσικές προσπάθειες όταν είναι δυνατό. Γιατί οι πιθανότητες λόγο φαρμάκων αυξάνονται αυτόματα . 

ισχυει! 

εκτός αν υπάρχει πρόβλημα με το σπερμα όπως σε εμάς. Με επιβεβαιωμένες ωορρηξίες και τίποτα. 

Και ενώ έχουμε καλό σπερμοδιάγραμμα 

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Η Λενα εβγαλε ενα πολύ ωραίο κιτ αλλά δυο χαρτια απο το κιτ τα εχω ηδη και εχω φτιαξει και LO με το ενα απο αυτα, οποτε δεν μπορώ να το παρω... :-(

Σαντυ, ειναι φουλ ροζ το κιτ, Σοφία και Λευκή ειναι για σας αυτό.

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια.

Βάλια μόλις το είδα κι εγώ το ροζουλί κιτ και φαίνεται πολύ γλυκό και σε καλή τιμή. Αλλά δε μπορώ να καταλάβω τι περιέχει μέσα. Τα χαρτιά λίγα μου φαίνονται. Έχει σφραγίδες ή είναι η ιδέα μου; Από διακοσμητικά δε βλέπω και πολλά. Τι κατάλαβες εσύ; Γιατί αναρωτιέμαι αν αξίζει να το πάρω κι αυτό. Έχω και το beautiful dreamer αχρησιμοποίητο ακόμη! Μην τα μαζεύω και κάθονται. Έχω σκοπό να πάρω το cropadile τώρα τις γιορτές και ίσως κάποια μεμονωμένα χαρτιά για να φτιάξω κι εγώ επιτέλους ένα μίνι. Πρέπει το σκεφτώ.

Διαφημίσεις

Η Λενα εβγαλε ενα πολύ ωραίο κιτ αλλά δυο χαρτια απο το κιτ τα εχω ηδη και εχω φτιαξει και LO με το ενα απο αυτα, οποτε δεν μπορώ να το παρω... :-(

Σαντυ, ειναι φουλ ροζ το κιτ, Σοφία και Λευκή ειναι για σας αυτό.

Ευτυχώς που είναι καθαρά κοριτσίστικο, για να γλιτώσω και κανένα ευρώ! Καλά έκανες και μου το είπες, μην το πάρω κι αυτό κατά λάθος! Την πάτησα ήδη με το beautiful dreamer και ευτυχώς που δεν είχε μόνο ροζ χαρτιά μέσα..

Αλλά δεν πιστεύω να την ξαναπατούσα, αυτό είναι όντως φουλ ροζ!!! Γλυκύτατο! Αλλά αν έχεις ήδη δύο χαρτιά, δεν αξίζει να το πάρεις..

EkcAp3.png

Καλύρα Λευκή να φτιάξεις αυτό που έχεις ήδη και να πάρεις κανένα εργαλειο και μετά παίρνεις επιπλέον χαρτιά !

Συμφωνώ κι εγώ με τη Σοφία! Αλλά η επιλογή είναι δική σου!

EkcAp3.png

Κι εγώ αυτό σκέφτομαι να κάνω κορίτσια. Γιατί στο τέλος θα έχω υλικά αλλά καθόλου εργαλεία έτσι ώστε να τα αξιοποιήσω κατάλληλα. Προς το παρόν τα υλικά μου μου φτάνουν.

Ευτυχώς που είναι καθαρά κοριτσίστικο, για να γλιτώσω και κανένα ευρώ! Καλά έκανες και μου το είπες, μην το πάρω κι αυτό κατά λάθος! Την πάτησα ήδη με το beautiful dreamer και ευτυχώς που δεν είχε μόνο ροζ χαρτιά μέσα..
Το beautiful dreamer βγαζει και αγοριστικο αποτελεσμα, όχι με την ιδια ανεση βεβαια. Αλλά κατι θα κανουμε! ;)

Σημερα που θα τελειωσω τη συνθεση με το χαρτι που με ταλαιπωρεί, θα δουλεψω με το beautiful dreamer κιτ με μια φωτο εγκυμοσυνης που εβγαλα, τι καλύτερο και πιο ταιριαστό? Και μετά εχει σειρά το ευχολογιο του μπεμπη! :D

Δεν ειδα και κανενα sketch να μου κανει κλικ στα δυο μπλογκ (OUAS & BITW) οποτε θα κανω τα δικά μου.

Λευκη, αν και καθυστερημενα, συμφωνω με τα κοριτσια. Καλύτερα να επενδύσεις σε εργαλεια τωρα, για να βγαλεις και καλύτερο αποτελεσμα με τα χαρτια που εχεις ήδη.

Διαφημίσεις

Τις προαλλες εφτιαξα ακομα ενα ευχολογιο και το εχω φωτογραφισει αλλά ξεχασα να το ανεβασω! Λογικά θα το ανεβασω σημερα στο μπλογκ. Απλό ήταν όμως, για την κορη ενος συναδελφου, μη φανταστείτε μεγαλεια!!! :lol:

Βαλε βαλε να δούμε ...αν προλάβεις μεχρι της 5 το απογευμα θα το δω και εγω γιατι απο το σπίτι χλωμο....!Παιδιά εχει στα καρφουρ 40 τοις εκατο εκπτωση στα παιχνιδια και συγκεκριμένα σε barbie , epitrapezia , fisher price οχι όλα .....μεχρι 18/12

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...